Şimdi Ara

Ogrish - sadece vahset+18 (bukadar da olmaz yani)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bilmiyorum biliyor musunuz,ama bu verdiğim site aylardan beri merakımı uyandırdı.
    Aslında oradaki görüntüler rüyalarma bile giriyor,midem kalkıyor,dengem bozuluyor,bir tuhaf oluyorum.
    (İdamlar-İntahrlar,Ölüler,Katliam,İrakta bütün kafası kesilenlerin görüntüleri v.b v.b)
    Bunları yaşadığım halde,genede kapsamlı bir koleksiyon yaptım.SADECE İBERT OLSUN DİYE.
    İste bunlar hayatın,savaşın,3 dünya ülkelerin gerçek yüzü.
    Aslında böyle bi siteye kolay ulaşılmaması lazım,çünkü insanın dengesini bozuyor.
    Ben yıllar önce the faces of death ın serilerini izledim,ama bu ogrish b..k kalır yanında.
    Bu kadar da olmaz yanı,bukadarı da gösterilmez.Bunlara dur diyen yok mu?????????
    Arkadaşlar girdikten sonra ve ogrishi tanıyanların yorumlarını rica ediyorum.
    BÖYLE Bİ SİTE İNTERNETDE DOĞRUMU
    Not: ogrish arhivlerne girin,ve ya ilk sayfayı inceleyın

http://www.ogrish.com/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 20 Mart 2005, 9:16:03 >

• bunu biliyoruz dediğin gibi ama yapılan siyasi vahşetleri de oradan öğrenebiliyoruz bence önemli bir iş yapıyor orası....ben üyeyim bile çünkü üye olmayanlar sınırlı şeyleri görebilir bildiğim kadarıyla...
  • Yazdığın doğru aslında,"yapılan siyasi vahşetleri"
  • ben abd nin yaptıgı vahsetin boyutlarınıiveya diger savasların boyutlarını,dunyanın ne pislik bi yer oldugunu ve ne sadist insanların yasadıgını o siteden ögrendim.basına yansımayan bircok fotograf ve movie orda .cok az giriyorum,çünkü bazı seyleri midem kaldırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 20 Mart 2005, 9:39:44 >
  • contact@ogrish.com bu maile 1100 tane mail atıp spam yapmıştım.Mailxsender programını kurun.ÇÖKERTİN!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.