Her gün ama her gün öğretmenlere hakaret konuları açılıyor. Bize burada bok denildi, sığır denildi, kan emici denildi, pislik denildi, şeref yoksunu, beyinsizler ordusu denildi. Psikolojik olarak yıpratmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Öğretmen motivasyonuna zarar veriyorsunuz. Öğretmen motivasyonu diye bir şey biliyor musunuz? Hayır eğitim bilimleri enetitüsünde doktor ünvanı almak üzere olan bir insan olarak öğretmenin öğrenimdeki payının ne kadar büyük olduğunun farkında mısınız? Yaptığınız şeyin nelere neden olacağını da bilmiyorsunuz. Ben bunu unutmam. Tek tek ss aldım. O evinde her gün ağır hakaretlerde bulunanların tek tek ensesinde olacam. O evinden çılmayıp PUBG’den kalkıp öğretmenleri aşağılamaya gelen asosyal kitlenin tek tek evlerine ifadeye çağrıldıklarına dair kağıt gidecek. Memur olupta buradan ağır ithamlarda bulunanlar da yandı. Onlara ayrıca idari soruşturma istenebilir. Daha fazla çileden çıkmamak adına da hesabımı donduruyorum, geçmiş olsun şimdiden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 22 Ağustos 2020; 0:21:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim