Şimdi Ara

Öğretmenler Günü İndirimleri 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
26
Favori
16.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmenler İçin Geleneksel 24 Kasım İndirimlerini Tek Başlık altında toplayalım istiyorum

Şimdilik açıklanmış olanlar;

1)Thy İç hat biletlerinde %25 indirim

Öğretmenlerimiz ve onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerimizde %25 indirim uyguluyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bugünden kutluyoruz!
    1 Kasım 2016 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında öğretmenlerimiz iç hat seferlerimizde, Hopa seferlerimizde ve Anadolu Jet seferlerinde %25 indirimli uçuyorlar.
    İç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar.
    Biletleme dönemi: 1 Kasım 2016 - 31 Mart 2017
    Seyahat dönemi: 1 Kasım 2016 - 31 Mart 2017

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/firsatlar/kampanya/ogretmenler-gunu-hediyemiz-simdiden-hazir

2)Öğretmenlere trenlerde yüzde 50 indirim

Millî Eğitim Bakanlığının girişimleri sonucu, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmen ve ailelerinin Devlet Demiryolları ile yapacakları yolculuklarında bilet ücretlerinde indirim uygulanması başlattı.

Bu kapsamda, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlamalara katkı sağlamak amacıyla, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullar ile Bakanlık tarafından onaylanmış özel okullar ve yüksek eğitim kurumlarında hizmet veren tüm öğretmenlere anahat ve yüksek hızlı trenlerde geçerli olmak üzere 24-30 Kasım´da 1 hafta süre ile tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.

http://www.meb.gov.tr/ogretmenlere-trenlerde-yuzde-50-indirim/haber/12224/tr#

3)Antalya Aquarium 24,25,26,27 kasımda ücretsiz

24, 25, 26, 27 Kasım Tarihlerinde Türkiye'deki Tüm Öğretmenlerimize Aquarium, Wild Park ( Sürüngenler Evi), Kar Dünyası & Buz Müzesi, Oceanride Sinema ( 7 Boyutlu Sinema) girişleri ücretsiz.

Öğretmenlerimiz ile birlikte gelen +3 yakını bütün alan girişlerinde % 50 indirimli.

Lütfen “Öğretmen” ibaresi taşıyan geçerli bir kimlik kartınızla birlikte geliniz.

Gerektiğinde ilave resmi kimlik kartı veya Nüfus Cüzdanı sorulabilir.

Öğretmenlerimiz ücretsiz giriş haklarını her işletme için bir defa kullanabilirler.

Mükerrer girişler % 50 indirimli olarak uygulanır.

Bu kampanya başka kampanyalarla birlikte kullanılamaz.

Antalya Aquarium gerekli gördüğünde ücretsiz giriş uygulamasını sonlandırma hakkını saklı tutar.

Rezervasyon için;www.antalyaaquarium.com/tr/ogretmenler-gunu-2016/

4)Mitsubishi'den Eğitim Sektörü Çalışanlarına Özel Kampanya

Kampanya kapsamında Mitsubishi binek modellerinde eğitim sektörü çalışanlarına özel indirimler sunuluyor.

Mitsubishi Motors’un binek araçları ASX, Lancer, Attrage ve Spacestar eğitim sektörü çalışanlarına özel indirimlerle müşterilerini bekliyor.

Üstelik Mitsubishi tüm binek araçlarında 5 yıl/100.000 km garanti sunuyor.
    http://www.mitsubishi-motors.com.tr/egitim-sektoru-calisanlarina-ozel-kampanya/

başlık altındaki kampanya yazımına destek yazarlar;
    luciffero
    h_tunc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismorphia -- 10 Kasım 2016; 19:21:46 >

• benzine indirim yapsalar daha güzel olurdu..
  • Beklemedeyiz kampanyalar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İse yarar bir kampanya varsa oda lcw kampanyasi olur. Ama orani hersene dusuruyorlar.

• Benzinide 1 tl ye versinler 24 Kasım a özel

• Antalyadaki akvaryum ve içerisindeki eğlence merkezleri 24-27 Kasım arası ücretsiz.
    http://www.antalyaaquarium.com/tr/ogretmenler-gunu-2016/
    gitmeden önce kayıt yapılması gerekiyormuş.
  • her sene olduğu gibi tırt kampanyalar olacak.Daha yararlandığım görülmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyiz yarayacak biseyler cikar insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

benzine indirim yapsalar daha güzel olurdu..

çiftçiye yapmıyorlar, öğretmene niye yapsınlar
  • Bakalım bu sene işe yarar birşey olacak mı,yoksa yine akvaryum ile devam...

• 2 yıl önce Hyundai güzel indirim yapmıştı öğretmenlere özel. 2 günle kaçırmıştık indirimi
  • takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

2 yıl önce Hyundai güzel indirim yapmıştı öğretmenlere özel. 2 günle kaçırmıştık indirimi

hyundai ne kadarlık nasıl bir kampanya yapmıştı?
  • 24 Kasımda Teog yaparak en güzeli hediyeyi verdiler zaten

Takım elbise fırsatı için beklemedeyim
  • THY İndirimi Forumda Takılanlar İçin Boş Denebilir. 1 Hafta Önce 66 lık Kampanya Yaptı Zaten. Aerobilett Çekiyle 51 e Aldım. Daha Uygunlara Geçen Ay Satış Yaptı. Şimdi %25 İçin Düşük Bilet Bulmak Zorlaştı. Erken Davranan Daha Uyguna Alabilir.Ancak Süre Olarak Tatmin Edici.

Tren İçin 1 Hafta Süre Olmamış. Ayrıca Öğretmen İndirimi Zaten Vardı. Bu İndirim Yokmuş Gibi Tam Bilet Üzerinden %50 Sağlanacak. Öğretmen Bu Hafta Okula Gitmeyip Kullanırsa Tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 8 Kasım 2016; 17:33:5 >
  • quote:

quote:

Emin misin?
    http://m.milliyet.com.tr/basbakan-milli-tarim-projesini-ekonomi-2327235/
    MAZOT MÜJDESİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın anlattıklarından en çok alkışı mazota yapılan teşvik aldı. Binalı Yıldırım'ın mazot teşviğini, “Gübre en fazla tarımda maliyeti arttıran unsur ikincisi ne mazot. Gübre'de yüzde 23 indirim sağlandı. Mazotta şimdi bir karar verdik. Çiftçinin kullandığı mazotun yarısı kendisinden yarısı bizden bol bol ekin. Allah bin bereket versin. Hayırlı uğurlu olsun. Yüz liralık mazot mu koydun motorunun deposuna 50 lirasını vereceksin. 50 lirasını da Faruk Efendi'den alacaksın. Fena biri iş değil mi? Türkiye sevdalısı çiftçilere sesleniyorum, basmadık yer, ekmedik toprak kalmasın. Önümüzdeki yıl bol bol ekin. Endişe etmeyinö sözleriyle anlattı.

• quote:

quote:

quote:

Emin misin?
    http://m.milliyet.com.tr/basbakan-milli-tarim-projesini-ekonomi-2327235/
    MAZOT MÜJDESİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın anlattıklarından en çok alkışı mazota yapılan teşvik aldı. Binalı Yıldırım'ın mazot teşviğini, “Gübre en fazla tarımda maliyeti arttıran unsur ikincisi ne mazot. Gübre'de yüzde 23 indirim sağlandı. Mazotta şimdi bir karar verdik. Çiftçinin kullandığı mazotun yarısı kendisinden yarısı bizden bol bol ekin. Allah bin bereket versin. Hayırlı uğurlu olsun. Yüz liralık mazot mu koydun motorunun deposuna 50 lirasını vereceksin. 50 lirasını da Faruk Efendi'den alacaksın. Fena biri iş değil mi? Türkiye sevdalısı çiftçilere sesleniyorum, basmadık yer, ekmedik toprak kalmasın. Önümüzdeki yıl bol bol ekin. Endişe etmeyinö sözleriyle anlattı.

eminim
    Öğretmenler Günü İndirimleri 2016

http://www.hurriyet.com.tr/thk-yerli-ucak-2014-te-havalanacak-19937335

• YÜKSEKOVA - İZMİR UÇAK BİLETİ 444 TL %25 İNDİRİM YAPSA BİLE 333 LİRA. Gene vandan sunexpressle gitmek daha mantıklı
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narsess -- 8 Kasım 2016; 18:40:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.