Şimdi Ara

Öğretmenim derste sigara sarıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisi eski polis çocukların üstünde bir kaç sigara buldu tütünleri döktü sonra defter yaprağına sardı alın bunu icin dedi geri verdi. Sonra sordu ben sigara bulmadim siz öyle bir şey gördünüz mü diye
    nereye şikayet edebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görmüş müydünüz peki?
  • Banane

•  Öğretmenim derste sigara sarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

görmüş müydünüz peki?

Evet herkes gördü ama hepsi sigara kullanıyor o yüzden şikayet edeceklerini sanmıyorum

• lise sonun son ayındayız herkes izin almış malum sınavlar için bizde arkadaşlarla sınıf boş olur beraber çalışalım diye plan yaptık gittik okula sonra hoca lan ne işiniz var burada hadi gidin diye sigara içenlere sigara dağıttı buda böyle bir anımdır trollemek için yazmadım gerçektir
  • okul müdürünü falan boşver. direkt meb'e dilekçe yaz. ya da en iyisi haber muhabiri bul, haberini yapsın. öğretmenler en çok muhabirlerden korkar. haber olmak istemezler. basına yansırsa meb de gerekeni yapar zaten. tabi umarım yapar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

lise sonun son ayındayız herkes izin almış malum sınavlar için bizde arkadaşlarla sınıf boş olur beraber çalışalım diye plan yaptık gittik okula sonra hoca lan ne işiniz var burada hadi gidin diye sigara içenlere sigara dağıttı buda böyle bir anımdır trollemek için yazmadım gerçektir

Nick mesaj

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.