Bildirim
Öğretmenim derste sigara sarıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
görmüş müydünüz peki? -
Banane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: nickbulpageat
görmüş müydünüz peki?
Evet herkes gördü ama hepsi sigara kullanıyor o yüzden şikayet edeceklerini sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lise sonun son ayındayız herkes izin almış malum sınavlar için bizde arkadaşlarla sınıf boş olur beraber çalışalım diye plan yaptık gittik okula sonra hoca lan ne işiniz var burada hadi gidin diye sigara içenlere sigara dağıttı buda böyle bir anımdır trollemek için yazmadım gerçektir
-
okul müdürünü falan boşver. direkt meb'e dilekçe yaz. ya da en iyisi haber muhabiri bul, haberini yapsın. öğretmenler en çok muhabirlerden korkar. haber olmak istemezler. basına yansırsa meb de gerekeni yapar zaten. tabi umarım yapar... -
quote:
Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş
lise sonun son ayındayız herkes izin almış malum sınavlar için bizde arkadaşlarla sınıf boş olur beraber çalışalım diye plan yaptık gittik okula sonra hoca lan ne işiniz var burada hadi gidin diye sigara içenlere sigara dağıttıbuda böyle bir anımdır trollemek için yazmadım gerçektir
Nick mesaj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X