Şimdi Ara

öğretmenevinde kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bayramda kız arkadaşımın yanına gideceğim. sevgilim devlet memuru. öğretmenevinde kalmayı düşünüyoruz. aynı odada kalmak için evlilik cüzdanı vs. istiyorlar mı? eğer öyle bir durum varsa 2 ayrı oda tutup yanına gitmemde sorun olur mu? kastamonuya gideceğim.

Not : mümküne cidden yardımcı olacaklar cevap versin. saçma sapan niyetim olsa gider otellerde kalırım ama para yok. mecbur öğretmen evi gibi yerlerde kalmamız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _svidrigaylov

abicim bıyık altından gülme :D cidden bişey yok. o düşündüğün olmayacak yani :D ama film izleriz, muhabbet ederiz filan. saat 22:00 de odalara kapanmayalım. zaten saat 7 gibi anca gidecem şehire.
  • trollük ile terbiyesizliği karıştırmışsınız herhalde.

hocam bizzat arayıp sorsanıza kastamonu öğretmenevini? telefon numarasına google'dan ulaşabilirsiniz
  • ayrı oda tutun ama bir odada birden fazla kişi kalabiliyor o yüzden yanında başka bir erkek daha olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

ayrı oda tutun ama bir odada birden fazla kişi kalabiliyor o yüzden yanında başka bir erkek daha olabilir.

kızın odasında başkası olmasa gitmemde sorun olur mu? erkeğin yanına verirlerde kızın yanına biraz zor heralde. onun yanı boş olur.
  • slckpl S kullanıcısına yanıt
    kızın yanına kimseyi vermezlerse. gidersin yanına 2 yatak olur. birini bozmazsanız sorun olmaz bence.

• daha önce öğretmenevinde kalanlar biraz bilgi verebilir mi? otel gibi midir öğretmenevleri. sevis filan var mıdır? hiç bilmiyorum öğretmenevlerini :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Yaz Okuluna Kalmak
    14 yıl önce açıldı
    Yel Yemek İçin Parka Gitmek
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckpl

daha önce öğretmenevinde kalanlar biraz bilgi verebilir mi? otel gibi midir öğretmenevleri. sevis filan var mıdır? hiç bilmiyorum öğretmenevlerini :D

Naptınız Film falan diyordun en son

• Konunun sonundan çok yukardaki arkadaşın google'a ne yazıpta bu konuyu bulduğu beni daha çok ilgilendiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • odadan odaya gecıs yasak hırsızlık ve tecavuz sayıp polis cagırıyorlar
    kameralar kapıları goruyor

8 yıldan baslıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Konunun sonundan çok yukardaki arkadaşın google'a ne yazıpta bu konuyu bulduğu beni daha çok ilgilendiriyor.

Çok alakasız şeyler yazdım

• Hocam eğer bilgi lazimsa pm atın ben her ay kalıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.