Şimdi Ara

Öğretmen ders çalışmama izin vermiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim müdür (din öğretmeni) ygs izni vermiyor rapor alın diyor ama ben alamıyorum sınava az kaldı taktik verin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öteki tarafta iki elim yakanda de

• quote:

Orijinalden alıntı: paraklit

Öteki tarafta iki elim yakanda de

En fazla 2 gün veririm diyor

• Genç bir müdür yardımcısı ya da halden anlayan bi hoca varsa söyleyin müdürle konuşsun ikna eder

• Senin resmi olarak hakkın varsa nasıl karışacak ki? Ailen izin dilekçesi imzalarsa bi şey diyemez kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: paraklit

Genç bir müdür yardımcısı ya da halden anlayan bi hoca varsa söyleyin müdürle konuşsun ikna eder

Yok onlar müdürden beter müdür gene 2 gün veriyo onlar hiç vermek istemiyor

• Ondera96 O kullanıcısına yanıt
    Velinden imzalı izin belgeni al, müdüre ver. Kusura bakma da bunu yaparsan "seve seve" sana izin vermek zorunda.

Ha belki biraz ukala falandır izin belgeni işlemez çöpe falan atar o kadarını bilemem ama sen de kanıtlayabilirsen baya başı ağrır heralde müdürün bu durumda. O riski alır mı bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGnrl

Velinden imzalı izin belgeni al, müdüre ver. Kusura bakma da bunu yaparsan "seve seve" sana izin vermek zorunda.

Ha belki biraz ukala falandır izin belgeni işlemez çöpe falan atar o kadarını bilemem ama sen de kanıtlayabilirsen baya başı ağrır heralde müdürün bu durumda. O riski alır mı bilemem.

Saol hocam

• sen hiç devamsızlık yazılmasın mı istiyosun? hayır zaten normal devamsızlığını kullanıcaksan izin almana gerek yok ki
  • Lord Nibbler kullanıcısına yanıt
    yanlışın var hocam. normal devamsızlığını izinle kullanabiliyorsun öbür türlüsü disiplin suçu. yani üst üste 2 günden fazla izinsiz devamsızlık (izinden kastım veli dilekçesi) disiplin. 10 günden fazla dilekçesiz devamsızlık sınıfta kalma. 40 gün mü 45 gün mü ne devamsızlık hakkı var ama özürsüz devamsızlık hakkı değil bu.
  • otur çalış kim ne diyecek en arka sıraya geç. napıyor sanki hoca ders mi işliyor :S

olmadı kafa at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormblessed

yanlışın var hocam. normal devamsızlığını izinle kullanabiliyorsun öbür türlüsü disiplin suçu. yani üst üste 2 günden fazla izinsiz devamsızlık (izinden kastım veli dilekçesi) disiplin. 10 günden fazla dilekçesiz devamsızlık sınıfta kalma. 40 gün mü 45 gün mü ne devamsızlık hakkı var ama özürsüz devamsızlık hakkı değil bu.

ben de diyorum ki o izni hocadan almıyosun ki velinden alıyosun. özürsüz devamsızlık 2 günden fazla yaptırmıyolarsa, 2 gün özürsüz devamsızlık yap 3 gün dilekçe yazdır mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.