Şimdi Ara

Öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bi açıklama yapmıştım bazı arkadaşlar inanmadı haklılar bide kanıtlayayım dedim.
    Arkadaşlar doların yükseldiği zamanlara bakın Erdoğan bi arap ülkesine gittiği an dengeleniyor.Erdoğan ülke için araplarla çok iyi işbirliği yaptı 11 eylülü hatırlarsınız araplar ikiye bölündü amerikaya teslim olanlar ya da nefret edenler vardı bunlardan biri yasin el kadı idi bu ve bunun gibi adamlar amerikadan nefret edince Erdoğana Erdoğanda bunlara gitti.Daha sonra ülkeye yüklü bi dolar akışı oldu bu arada hırsız falan dediler ama adamın umrumda değildi zaten az düşünen adam Erdoğan ın daha fazla para alınca ne yediği yemeğin ne de yattığı yatağın değişmeyeceğini bilir.(Hala inanmayan arkadaşlar wiki ye bakın Yasin el kadı terör listesine alınmış o dönemde merkez bankasından casusluk suçundan çok adam alındı bu paraların bilinmemesi gerekirdi).Kardeşlerim az düşünelim bu ülke petrol satmıyor doğalgaz , telefon yada araba satmıyoruz gelirimiz sadece turizmden çıkıyor peki neden türkiyede bu kadar yatırım oluyor.Bi kıymet hesabı yapalım ülkeden giden gelenden fazla nasıl oluyor peki.Askeri yatırımın düşmesi gerekirken avrupayı korkutacak derecede artıyor.Bunlar nereden geliyor içerde Erdoğan ve onun gibi çok adam var bu adamlar gece gündüz bunu hesaplıyorlar ve hala Erdoğan şöyle yapıyor diyorlar tabi yanlışları olcak olmalıda ama biz üzerimize düşeni yapamıyoruz.
    Evet dicem Erdoğan için değil halk için çünkü bu sistemde sıkıntı yok yani bi almanya böyle yönetilebilir ama halk çok dinamik bu sistem yavaş alıyor yavaş veriyor zaten halkın seçtiği adamdan tek adam olacağını da anlayamadım.İnşallah hayırlısı olur hayırsa oda olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okudum yazdıklarını hayır diyorum. Yazdıkların vakit kaybı sadece, böyle numaralarla kimse evet vermez benden söylemesi.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.