Bildirim
Öğrenim kredisi kaç sene veriliyor??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
5 sene veriliyo.hazırlık okuyanlarda göz önüne alınıyo,o yüzden 5 sene veriliyo..ama sana imzalattırdıkları senette bu miktar zaten var..bi avantaj söz konusu deil yani -
O zaman taksit olayına girelim -
ben geçen sene kyk bursu aldım. bize bir milyarlık yani bir yıllık imza attırdılar. Bu sene alamayacak mıyım yoksa bilgisi olan arkadaş var mı bu konu hakkında...
-
okulun kaç seneyse o kadar alıosun.. mesela ben tıptayım ve 1 senede hazırlık var... yani ben 7 sene alacağım... son paramı aldıktan 2 yıl sonra ödemeye başlıyosun ve aldığın yılın yarısı kadar sürede geri ödeyeceksin. -
Okulum hazırlık ile 5 sene oluyor ama ben hazırlık okumadım .Sınavla direkt geçtim.ZAten bilgi olarak dason ödeme tarihi 2007 görünüyor.Ayni 4 sene diye alamayacak mıyım paramı? -
kredide sanırım okulun yılına bağlı yani 4 senelik bir okulsa 4 sene alırsın ama burs 'da ise 4 senelik bir okulsa 3 sene alırsın diye biliyorum ben.
Çünkü okuyan bir arkadaş var yaptı yaptı taksitleri şimdi son sene apışıp kaldı.
Bu arada krediler 16 ocakda dağıtılmaya başlanacakmış galibabaş vurduk bakam birikmiş falan gelir diyorlar acaba doğrumu ki
Kaç aylık birikmiş gelir ki? -
11 yıllık hort beyler bu sene farklı bir okula geçiş yaptım yeni okulum 5 sene hazırlıkla beraber bir kaç sorum var kaç yıl kredi alacağım hazırlıkta kalırsam kredim kesilir mi (burs çıkmaz kredi diyorum) 4 yılın sonunda dilekçe ile 1 yıl daha alabiliyormuşuz sanırım şayet hazırlıkta kalıp 3 üncü sınıfta bursum kesilirse (4 yıl dolacak) 1 yıl daha önceden başarısız olmama rağmen krediyi bir sene daha uzatabilir miyim ? Dipnot: Daha önce hiç kredi almadım.
-
Burs olsa tamam da krediyi kesmezler Hocam. Çok çok çok zor bir ihtimal keserler ancak.
Hort güzelmiş, güle güle kullan Hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hazırlıkta kalsam bile 5 sene alacağım o zaman
Teşekkürler -
Hocam başvuru yaptınız mı bende bi sene hazırlık okudum bi sene bölüm sonra bıraktım ve başka okula geçtim. Geçtiğim sene yani 3. Senemde kyk kredisine başvurdum. 2018 sonunda bitiyor gözüküyor seneeye biticek yani benim yeni üni 5 yıllık. Ben 5. Sınıfta kredi alamayacağım belgeye göre?
Başvuru yapıp kykyi uzatan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 17 Kasım 2017; 11:58:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam başvurdum ve 5 senelik verdiler daha önce almadıysan okulun bitiş süresine göre vermeliler kyk yı arayıp sorabilirsin sorun yaşanabiliyor bazen düzeltiyorlar sorun yoksa açıklamasını yaparlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X