Uzun zamandan beri almaya çalışıyordum. Aylar öncesinde başladı maceram. Garantiden başvuru formu aldığımda fark ettim garantör hanesi yoktu. İnternetten başvurduğumda iş yeriyle ilgili hane boş olunca sonraki adımlara geçemiyordunuz. Ben de normal bonusa başvurdum çünkü onun formunda kefil/garantör hanesi vardı. Babamın da maaşı garantiye yattığı için rahat oldu. Bankadan bana bonusun gs bonusa dönüştürebilecğimi söylediler. Kartın elime ulaşmasına sayılı günler kala ben müşteri hizmetlerini aradım. Kart daha yoldayken Gs bonusumu da yollasınlar diye ama telefonda olmadı çünkü bilgisayar hata vermiş. Kart geldi internetten ben yaparken yine hata verdi. Öğrenciler gs bonusa başvuramaz şeklinde. Ben de gecenin köründe denizbanktan başvurdum ama başvuru sırasında kimlik numarmı yanlış girdiğim için iptal edildi. 2-3 gün düzeltilsin diye uğraştım tam o sırada her 5. başvurusu kabul edilen 1000 kişiye Arda forması kampanyasını gördüm. Onun internet sitesinde başvurma bölümü vardı. Telefon numarası falan bırakıyorsunuz onlar sizi arıyor. Başvurduğumu bile unutmuştum. Arandığımda öğrenci olduğumu söylemedim, pek umutlu değildim ama oldu. Daha önce de bilgilerimi bırakmıştım onlar beni aramıştı. Onlara öğrenci olduğumu söylediğimde öğrencilere vermediklerini söylemişti. Yani Garantide cidden yol çetrefilli. Ben sizin yerinizde olsam önce Denizbanka başvururdum. Eğer olmazsa Bonus>Gs Bonus yolu seçilebilir. Hala şansa mı oldu bilmiyorum. Tabii bu olay olana kadar defalarca müşteri hizmetlerini ve haklı müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulundum. Ah bir de 1-2 gün içinde gelseydi de derbiye yetişseydi. Uzun lafın kısası salı aradılar, bugün (cumartesi) kart geldi.
Bu karın faydası ne ben de döviz hesabı açtıracam..
bu iki mesaj silinirse çok iyi olur çok pardon akşam akşam
kardeşim öğrenci olmadığını söyledin, peki meslek kısmına ne yazdırdın?
quote:
Orijinalden alıntı: ferroburak
Bu karın faydası ne ben de döviz hesabı açtıracam..
Gözle görülür en büyük avantajı maçlarda biletler normal satıştan önce GSBonuslu'lara çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
Bir şey yazmadım çünkü zaten yazılı başvurmadım. Bonusa başvururken babam kefildi sonrasında ise beni telefonla aradılar. Birkaç soru sordular oldu. Ben de çok şaşırdım kesin olacak değil mi? Daha araştırma falan yapılmayacak değil mi dedim yok dediler. Elime ulaşana kadar sevinemedim zaten. Bu kadar uğraşmak yerine en kestirme sanırım Denizbank. Ayrıca sicille de ilgisi var. Mesela benim birkaç kredi kartım daha var. Hiç geç ödemedim borcumu. Şimdi hepsini kapatıyorum zaten. Bir tanesi ailemin karşıladığı masraflar için olacak. Bir de benim GS Bonusum
Bir şey yazmadım çünkü zaten yazılı başvurmadım. Bonusa başvururken babam kefildi sonrasında ise beni telefonla aradılar. Birkaç soru sordular oldu. Ben de çok şaşırdım kesin olacak değil mi? Daha araştırma falan yapılmayacak değil mi dedim yok dediler. Elime ulaşana kadar sevinemedim zaten. Bu kadar uğraşmak yerine en kestirme sanırım Denizbank. Ayrıca sicille de ilgisi var. Mesela benim birkaç kredi kartım daha var. Hiç geç ödemedim borcumu. Şimdi hepsini kapatıyorum zaten. Bir tanesi ailemin karşıladığı masraflar için olacak. Bir de benim GS Bonusum
yok ya denizbank kabul etmedi adamlar "sen maça gelme" diyor resmen ne diyebilirim?
100imzalıforma'ya da başvurdum.
eğer ararlarsa mesleğimi sorarlarsa ne demem gerekiyor?
Öğrenciyim ama öğrenci olarak çıkartanlar var. Ailem aylık 1000 TL gönderiyor. Gelirimi 1000 Tl yazabilirsiniz filan de.
Eğer babanın Garanti'de hesabı yada kredi kartı varsa oLabiLir.
Ya benim abimin kredi kartı var hesabı var ve sürekli kullanıyor ama garantideki gerizekalı kadın başvuru formunu bile vermedi öğrenciyiz diyince
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme