Şimdi Ara

Öğrenciye gelir belgesiz kredi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çok acil 4000 liraya ihtiyacım var. Borçlarımı tek kalemde toplamak istiyorum. Ama öğrenciyim ve gelir belgem sigortam yok. Şu anda gelir belgesiz kredi veren banka varmı? 2 kredi kartım var ve ikisinin de en az asgarilerini ödüyorum ödemelerimde sıkıntı yok yani. Ayrıca benim durumumda olup da herhangi bi bankadan kredi çekebilen var mı ?

• Migrostaki ing standı 3 bin lira veriyor. Aylık 160 ödeme 24 aydan. Toplam 3800 olarak geri ödeniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING taze krediye ben de başvurdum 3000 aldım kefilsiz, şartsız tavsiye ederim.
  • Bence hiç bulaşma, mevcut KK borçlarını kapatmaya yoğunlaş...Kredi çekersen 3-4 ay sonra o miktarda borcuna eklenir.....

• Arkadaslar oncelikle tesekkur ederim, butun migroslarda var midir acaba bu stand? @expertadvisor hocam mantikli bir yaklasim ancak soyle bir durum var aileme yuk olmamak icin telefonumu kendim aldim suan 1588 lira borcu var toplam, aylik 155 TL.
    kredi kartlarimin (2 adet birinin borcunu odeyip kapattiracagim) toplam borcu 1100 aylik minimum 250 asgari. bir sekilde ceviriyoruz ama sikintiya giriyorum. En azindan aylik 150-160 oderim basim agrimaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumanji -- 16 Ağustos 2014; 4:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

ING taze krediye ben de başvurdum 3000 aldım kefilsiz, şartsız tavsiye ederim.

Hocam memleketimdeki Migros'ta bu kampanya yok, Canakkalede ise direkt Migros yok ben bu kampanyadan faydalanamaz miyim simdi? Sms ile tc kimlik no ve paketten cikan kodu bize gonderin diyor cunku, nedir bu paket nasil sahip olabiliriz?

• Bitane kart veriyorlar sana ve sende o karttaki kodu gönderiyorsun sms ile eğer onaylanırsa arayıp bilgilerini alıyorlar ve 5 dakka sonra şubeden paranı teslim alıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jumanji J kullanıcısına yanıt
    Hocam mutlaka bu kampanyanın geçerli olduğu bir migrostan almalısınız maalesef. Oradaki çalışanlar yapıyor işlemlerinizi ve kartınızı teslim ediyorlar

• Bende zaten sans olsa... Neyse kredi alabilecegim baska kampanya ve bankalar var mi?

• Eğer kredi notun 1500 civarıysa odeabankın veya teknosanın kredilerine de başvuru yapabilirsin. Alacağın paranın min. 750 lirasını orada harcaman gerek. Gerisini nakit olarak alabilirsin. Misal o paraya bir şey alıp açmadan satıp onuda nakite çevirebilirsin. Başkada benim bildiğim yok. Umarım Şansın yaver gider

• Yakin bi arkadasimin sevgilisi Tekstil Bank'ta calisiyor. Birebir muhabbetimiz yok ama arkadasim vasitasiyla sordum kredi notum 1400-1500 civariymis arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Eğer kredi notun 1500 civarıysa odeabankın veya teknosanın kredilerine de başvuru yapabilirsin. Alacağın paranın min. 750 lirasını orada harcaman gerek. Gerisini nakit olarak alabilirsin. Misal o paraya bir şey alıp açmadan satıp onuda nakite çevirebilirsin. Başkada benim bildiğim yok. Umarım Şansın yaver gider

Kredi notum dediginiz civarlarda, Teknosa kredi ust siniri ne kadar ve siz ne alip satmami onerirsiniz?

http://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/teknokredi

Bu linke tıklayın orada ödeme tabloları var. En çabuk satılan ürün genelde telefon oluyor. Alırsınız telefon kalan parayı nakit olarak çekersiniz. Telefonuda netten veya elden 50 lira zararla satarsınız en kötü ihtimal.

• quote:

Bu linke tıklayın orada ödeme tabloları var. En çabuk satılan ürün genelde telefon oluyor. Alırsınız telefon kalan parayı nakit olarak çekersiniz. Telefonuda netten veya elden 50 lira zararla satarsınız en kötü ihtimal.

Ilginize cok tesekkur ederim gerckten cok memnun ettiniz beni :)

• quote:

Teknokrediye başvurdum. Telefondaki bayana üzerine basa basa çalışmıyorum ama gelirim aylık toplam 1000 TL (yalan değil ama çoğu bu borca harca gidiyor) dememe rağmen 0 yazmış. Bankadaki abi keşke 500-600 yazsaymış problem yaşamazdık o zaman dedi. Babamın maaş bilgilerini (emekli maaşını şu bankadan alıyor falan fistan) bankaya fakslamamıza rağmen red yedim. Kredi notum az riskli gelirim çok riskli göründüğü için. Şimdi bu kadına söver misin sabaha mı bırakırsın?

Biz kullanırken görevli öğrenci değil çalışıyorum derseniz onaylar demişti ve öyle yaptık oldu. Hata etmişsiniz keşke çalışıyorum deseydiniz.
  • quote:

Biz kullanırken görevli öğrenci değil çalışıyorum derseniz onaylar demişti ve öyle yaptık oldu. Hata etmişsiniz keşke çalışıyorum deseydiniz.

Isten ciktigim gun basvuru yaptim ama calistigim yerin adresini ve telefon numarasini istediler. Ben de tartisarak ciktigim icin patron boyle bir sey icin bilgileri vermiyor dedim. O da oyle yazmis daha sonra

• Arkadaşlar ben matematik bölümü okuyorum kredi kart borçlarımı tek bi yerde toplamak istiyorum. Özel bi büroda çalışıyorum özel ders ve kredi alıyorum ortalama gelirim 1500 buluyor sigortam yok sadece babam devlet memuru ondan sağlık sigortam var sizce bana kredi verirler mi. int başvuru yaptım gelir belgeniz ve kimliğiniz ile şubemize geliniz detaylı bir araştırma yapalım dediler.
  • Kredi vermezler...Verselerde almayın......

KK larının yüksek limitlisininin asgarisini ödeyin...Küçük olanı daha yüksek ödeyin...
  • bu kredi için gelir belgesi istiyorlar mı??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.