Şimdi Ara

öğrenciye çarpan araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ergen veletler yol ağa ağa yürümesini çok iyi bilirler ..kaç defa denk geldim..korna basarsın hiç oralı olmazlar...yolu ortalayıp yürürler..tam 1 m kala durursun çarpmamak için ..yine istifini bozmazlar...adam haklımı ...değil..ama yolda adam gibi yürüsünler..ne yaparmıyım..ergenliklerine verip hiç bir şey olmamış gibi yoluma devam ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 8 Ocak 2012; 18:00:02 >
  • Civic tanıdık geldi.. O cadde üzerinde 2-3 tane dershane var , umarım öğrenciler şikayette bulunmuşlardır da bu insan müsvettesi cezasını çeker..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrath54 -- 8 Ocak 2012; 16:00:33 >
  • Şöför sisleri açmış artist artist gidiyor, zaten kaldırım çok geniş değilki insanlar kaldırımdan gidebilsin ama en azından 3 kişi yan yana dizilmemeliydi.

Sonuç olarak ikiside suçlu ama birisi %70 diğeri %30 diyebilirm....
  • altında arabası olan Türk insanı kendisini nedense üstün görüyor, yayaya saygı sıfır. Allah aşkına kaç kez küfür korna selektör yedim yaya geçidinde durup yayaların geçmesini bekledim diye. AB ye gireceğiz diye uğraşanlara tek sözüm: nah gireriz bu kafayla, önce saygı nedir onu öğrenmeliyiz. Şöförüyle, yolcusuyla, yayasıyla, motorsikletlisiyle, belediyesiyle, herşeyiyle.
  • Hala kaza mı diyosunuz arkadaşlar? Görmüyomusunuz şoförün sataşmasını...

Nasıl kaza diyosunuz anlamıyorum. Belliki adam ders vermeye çalışmış. Civic'de sisleri açıp gezmeyi bilen adam o kadar yoldan geçmeyi mi bilemicek?

Üstelik önce direksiyonu kırıp SATAŞMIŞ.

Kaza demeyin! Ciddi anlamda kaza değil bu!
  • forum sagolsun suclu ogrenciler oldu o arabaya korna fantezi yapilsin diyemi takildi kornaya basarsin oda insan cekilir ki videodada cekilmis sonra gecersin ama bizim hayvan illa bi artistligini gosterecek
  • civic in vites topuzuyla şöförü hakkında ilginç fikirlerim var ama arabanın vitesi küçük
  • şimdi bu civic denen apaçi arabasının şoförüne büyük ihtimalle ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan yargılayacaklar.acaba ne kadar ceza alır bu suçtan?
  • Nerede o cinlilere uzak dogululara az gelismis ulkelere laf edenler? Siz de oyle bir ulkede yasiyorsunuz da farkinda degilsiniz.
  • yolun ortasında yol benim diyen yayalar sütten çıkmış akkaşık zaten, nefret ediyorum bu yaya her zaman haklıdır lafından.
  • Tam olarak ne olduğu belirsiz izleyince sürücüye maganda dedik ama belki yayalar adama birşey demiştir. Dikkat ederseniz 3ü yolun ortasından sallana sallana gidiyorlar. adam duruyor falan. sonra yayalar dönüyor herhalde bir dialog falan geçiyor o sırada, sürücüde sonra vuruyor yayaya. Aynısı benimde başıma geldi dar bir yoldu 2 lise öğrencisi elinde tesbih ağzında sigara sallana sallana gidiyorlar yolun ortasında tam mafyavari korna çaldım tepki yok bir daha çaldım döndü birisi geç lan işte dedi bende sinirlendim aracı üzerine bir kırdım korkudan attılar kendilerini kenara, iki tarafta suçlu gibi burda. vurması hata korkutabilirdi. Yayalarda yolun ortasında gitmemeli. sonra kazalarda hep sürücü kusurlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 8 Ocak 2012; 17:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Tam olarak ne olduğu belirsiz izleyince sürücüye maganda dedik ama belki yayalar adama birşey demiştir. Dikkat ederseniz 3ü yolun ortasından sallana sallana gidiyorlar. adam duruyor falan. sonra yayalar dönüyor herhalde bir dialog falan geçiyor o sırada, sürücüde sonra vuruyor yayaya. Aynısı benimde başıma geldi dar bir yoldu 2 lise öğrencisi elinde tesbih ağzında sigara sallana sallana gidiyorlar yolun ortasında tam mafyavari korna çaldım tepki yok bir daha çaldım döndü birisi geç lan işte dedi bende sinirlendim aracı üzerine bir kırdım korkudan attılar kendilerini kenara, iki tarafta suçlu gibi burda. vurması hata korkutabilirdi. Yayalarda yolun ortasında gitmemeli. sonra kazalarda hep sürücü kusurlu.

Katılıyorum. Bu açıdan kimse bakmıyor. Tabiki bu hareketin hiç bir haklı yanı yok ama işin bir de dediğiniz boyutu olabilir. Konuşmaları duymadan sağlıklı yorum yapılamaz.
    Yolda araçlara geç lan yürü lan hadi be v.s. tarzında laf atan, belasını arayan tipler de yok değil. Burda 3 kişi olduklarına güvenip ters bir şey söylemiş olabilirler ve adam da sinirlenip öyle bir şey yapmış olabilir.

• Sürücü haklı değil ne olursa olsun, yaptığı büyük bir terbiyesizlik.

Ama o üc yayada sütten çıkmış ak kaşık değil.

Adam arkadan geliyor uzun bir korna çalıyor belli, çünkü önde yürüyen vatandaş kornanın sesine dönüp bakıyor.
    Öğrenciler kenara çekiliyor ve sanırım laf söylüyorlar sürücüye.
    Sürücüde üstlerine kırıyor kenardan yürüyün dercesine.
    Sanırım öğrenciler bir daha laf sokuyor ve sürücü dayanamıyor bilerek kasıtlı olarak çarpıyor.

Bende çok kızıyorum yayalar her zaman haklıdır lafına.

Video'da kaldırımlar çok dar tamam ama ne olursa olsun yolda üç kişi o şekilde yürümemeli.

Ayrıca Civic kullanan 10 kişinin 3'ünün maganda bana göre.
    Şahin'in Doğan'ın 3-5 gömlek üstün versiyonu gibi geliyor gördükçe bana.

Sis farları Xenon yapılır, gündüz vakti xenonlar açılıp gezilir, son ses müzik, plakalar APP yapılır, sunroof yarılanır.
    Ters bakmaya gelmez bu Civic'li dünyanı onların yarattığını sanan magandalara.
    Civic gördüğümde artık nefret etmeye başladım.

• Durup dururken yapacagını sanmıyorum healde o kadar piskopat degildir yayalar küfür etmiş olabilir veya tanıdıgı gıcık gittigi kişilerdir kasten yapmıştır.
  • Her zaman yayaları koururum bu forumda ama, bence olayda öncelikli suç yayalarda.. Araç geliyor görüyorsun sonra tartışıyorsun sonrada artislik yapıp önüne atlıyorsun, orada tam bir kaldırım yoksa o belediyenin suçu ama 3 tane bilinçsiz ergen yanyana yürümek zorunda değil, ve ilk tartışmada bellki 3 kişi olmalarına güvenip sallıyorlar sürücüye sonrasında ahkam keser gibi yolu tekrar kaplıyorlar... Bu ülkede ne yaya yolda yürümesini biliyor ne şöför araç sürmesini.. Her iki tarafta suçlu ne birisi fazla ne birisi az aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

o yoldan TIR geçerdi. kıç kadar civic'i sığdıramamış öküzoğlu öküzünoğlu

Yolun ortasından yürüyende suç yok yani diyorsunuz (ben çarpan suçsuz demiyorum).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Yolun ortasından yürüyende suç yok yani diyorsunuz (ben çarpan suçsuz demiyorum).

Videonun önccesini göremiyoruz ama en başta kişiler ve araç ilk göründüğünde yolu açıyorlar kenara çekiliyorlar koca yola rağmen ısrarla 3 kez yayaların üstüne sürüyor.

Bu nasıl bir hırski cana kasıt benim görebildiğim şoför %100 suçlu

Afedersiniz ruh hastası herhalde kaza olurda dikkatsiz olursun tamam derimde hiç bir şekilde insanı yaralayacak hatta öldürecek şekilde araba kullanmazsınız

Bu adamın trafikten men edilmesi lazım başka şekilde temizlenmez bu memleket...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 8 Ocak 2012; 18:49:35 >

• adabazar da artis çok var böyle. kıçına don alacak parası olmayanın modifiyeli arabası var. bunu da sakaryanın istanbula yakın ama bir o kadar da uzak olmasına bağlıyorum. dikkat ederseniz büyük şehirlere yakın küçük şehirlerde bir havalanma, bir çekememezlik, sonradan görmelik daha çok. orda 5 yılım geçti, izlenimlerimin ana fikri buydu...

bunun gibi bana da olmuştu arabadan kafayı çıkarıp artistik yapmalar falan. orda çocuklarla konuştu sanırım sonra da üstüne sürdü
  • Adamin civic arabasi var beyler onunde durmicaksiniz..

Turkiye piyasasinda sahinin uretimden kalkmasindan sonra apaci kesimin ihtiyaclarina her turlu eski yeni hondalar cevap vermeye basladi.

Her sanayi ..cinin altinda bi honda agizlarinda fitek fitek lafi vtec in ne oldugunu bilseler gam yemem...

Honda eskiden elit kesimin arabasiydi.
    Amele arabasi oldu son zamanlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Videonun önccesini göremiyoruz ama en başta kişiler ve araç ilk göründüğünde yolu açıyorlar kenara çekiliyorlar koca yola rağmen ısrarla 3 kez yayaların üstüne sürüyor.

Bu nasıl bir hırski cana kasıt benim görebildiğim şoför %100 suçlu

Afedersiniz ruh hastası herhalde kaza olurda dikkatsiz olursun tamam derimde hiç bir şekilde insanı yaralayacak hatta öldürecek şekilde araba kullanmazsınız

Bu adamın trafikten men edilmesi lazım başka şekilde temizlenmez bu memleket...

Sence çarpmaya meyilli ruh halinde olan ilk anda çarpmazmıydı? İlk diyalogda olanları tahmin edebiliyorum, kim ne derse desin her iki tarafta suçlu, kaldırım küçük ise yanyana yürümeyeceksin çarptığı yerde ise kaldırım genişlemiş ama artist gençler ahkam kesmek için yolun ortasına geçmiş diğer delide yapacağını yapmış...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.