Bildirim
Öğrenciye bisiklet önerisi ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kron xc250 belki ama xc150 o fiyata gelir. İkisi de fiyatına göre iyidir.
Şehir içi kullanacaksan. Şehir/tur bisikletlerine yönelmeni tavsiye ederim. Bütçene göre şehir bisikleti yok fakat 2. El temiz birtane bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 6 Şubat 2014; 1:41:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salcano ng650
Salcano city sport a bi bak . 2.el de alabilirsin . Millet çocuguna alıyo çocugu binmiyor sonra satıyor -
ng650 -
Kron asla önermem. 2. el düşünüyor musun? -
quote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
Kron asla önermem. 2. el düşünüyor musun?
yok hocam güvenemiyorum 2. ele . biraz bakındım ama bisikletin parçalarından falan hiç anlamıyorum gezinirken salcano efes 26d çarptı gözüme onu beğendim ama iyi midir kötü mü bilmiyorum açıkcası -
quote:
Orijinalden alıntı: iboocum
quote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
Kron asla önermem. 2. el düşünüyor musun?
yok hocam güvenemiyorum 2. ele . biraz bakındım ama bisikletin parçalarından falan hiç anlamıyorum gezinirken salcano efes 26d çarptı gözüme onu beğendim ama iyi midir kötü mü bilmiyorum açıkcası
İyiki almamışsın diyim o zaman :D NG650 bakabilirsin -
Salcano NG 650 ile Kron XC 250 / XC 150 hemen hemen aynı ayarda bisikletler bütçeniz dahilinde bu iki bisikletten birini seçmeniz sizin için olumlu olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat1000 -- 8 Şubat 2014; 0:49:36 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ng650
Ng650 tam senlik ozaman.Bu arada mekanik disk frenli alıyım deme.Hidrolik disk al.Uzun tura çıkacaksan onuda tavsiye etmem v fren al hem ucuz hem tamiri kolay -
bence 4-5 km için fazla bütçe ayırmışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal adam
bence 4-5 km için fazla bütçe ayırmışsın
Tam yerinde bir bütçe ayırmış bence, daha düşük bütçeyle anca çift amörtisör alınır
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal adam
bence 4-5 km için fazla bütçe ayırmışsın
Hocam hem gidiş geliş sağlam olucak hem de 4-5 yıl beni idare edecek bir şey arıyorum bütçemi 500den yukarı çıkartamam zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
n11.com'da
http://www.n11.com/bianchi-speed-1000-26-jant-bisiklet-P11434208
bu var 500 tlye indirimde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X