Şimdi Ara

Öğrenciye bisiklet önerisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım 7-6 yıldır bisiklet sürmüyorum unutmuş olabilirim bilmiyorum ama okula dershaneye gitmek için istiyorum günlük toplam 4-5 km yol oluyor. Bütçe 450-500 lira arası tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kron xc250 belki ama xc150 o fiyata gelir. İkisi de fiyatına göre iyidir.

Şehir içi kullanacaksan. Şehir/tur bisikletlerine yönelmeni tavsiye ederim. Bütçene göre şehir bisikleti yok fakat 2. El temiz birtane bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 6 Şubat 2014; 1:41:52 >
  • Salcano ng650

• Salcano city sport a bi bak . 2.el de alabilirsin . Millet çocuguna alıyo çocugu binmiyor sonra satıyor
  • ng650
  • Kron asla önermem. 2. el düşünüyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Kron asla önermem. 2. el düşünüyor musun?

yok hocam güvenemiyorum 2. ele . biraz bakındım ama bisikletin parçalarından falan hiç anlamıyorum gezinirken salcano efes 26d çarptı gözüme onu beğendim ama iyi midir kötü mü bilmiyorum açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Kron asla önermem. 2. el düşünüyor musun?

yok hocam güvenemiyorum 2. ele . biraz bakındım ama bisikletin parçalarından falan hiç anlamıyorum gezinirken salcano efes 26d çarptı gözüme onu beğendim ama iyi midir kötü mü bilmiyorum açıkcası

İyiki almamışsın diyim o zaman :D NG650 bakabilirsin
  • Salcano NG 650 ile Kron XC 250 / XC 150 hemen hemen aynı ayarda bisikletler bütçeniz dahilinde bu iki bisikletten birini seçmeniz sizin için olumlu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat1000 -- 8 Şubat 2014; 0:49:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ng650

• Ng650 tam senlik ozaman.Bu arada mekanik disk frenli alıyım deme.Hidrolik disk al.Uzun tura çıkacaksan onuda tavsiye etmem v fren al hem ucuz hem tamiri kolay
  • bence 4-5 km için fazla bütçe ayırmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

bence 4-5 km için fazla bütçe ayırmışsın

Tam yerinde bir bütçe ayırmış bence, daha düşük bütçeyle anca çift amörtisör alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

bence 4-5 km için fazla bütçe ayırmışsın

Hocam hem gidiş geliş sağlam olucak hem de 4-5 yıl beni idare edecek bir şey arıyorum bütçemi 500den yukarı çıkartamam zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.