Şimdi Ara

Öğrencisinin Kafasıyla Tahtayı Sildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir ortaokulda, okul müdürü bir öğrencinin kafasıyla tahtayı sildi. O anları başka bir öğrenci gizlice kaydetti. Olay, Mamak'ta bulunan Ali Şir Nevai Ortaokulu'nda yaşandı. Bir öğrenci tarafından gizlice cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, okul müdürü Süleyman Yiğit, derste tahtaya kaldırdığı bir öğrencisini azarlamaya başlıyor. Ardından da "ben sana burayı sil demedim mi? niye silmedin?" diyerek öğrencisinin kulağını çeken müdür, tüm sınıfın gözü önünde öğrencinin kafasını itip kakarak tahtadaki yazıları sildi. Görüntülerin ne zaman çekildiği bilinmiyor.

• Benim ilkokul öğretmenimde okuma yazma öğreteceğim diye bir kaç çocuğun sırtını mosmor etmişti bu olaydan sonra ailesi gelip eti senin kemiği benim diyordu
  • İlla küfürden 15 gün banmı alayım.

Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim amca oğlunun hocası 8. sınıfta çocuğun kafası yarmıştı ondan sonrada liseye devam etmedi kahrolsun bu zihniyet

Not: cbs değildir yeminle gerçektir
  • Açık bir şekilde söylüyorum; bunu benim çocuğuma yapsa okula gidip kafasını klozete sokardım.
  • Başlığı görünce güldüm ama

Hatırlıyorum ilkokul 1 de matematik hocamızdan dayak yemiştik topluca o günden sonra matematiğe soğuk baktım ve sevemedim.
    Ama 5 yaşımda annemle abaküsle oynarken 100 e kadar saymayı öğrenmiştim...
    Lise bitene kadar 2-3 kere daha şiddet gördüm hocalardan..

Dayakla çocuklara ders vermek yerine önce eğitime aileden başlamak gerek Çocuk nasıl yetiştirilir." bunu öğretmeli
    Kitap okumanın önemi anlatılmalı ki kültürlü aileler, kültürlü çocuklar yetiştirsin...

Kitap okumanın güzellikleri kendim çabamla 21 yaşında anlamaya başladıysam bu benim suçum değil diye düşünüyorum.

Kısacası böyle saçma sapan psikojik veya fiziksel şiddetle hiçbir öğrenci akıllanmaz.
  • Hem deli gibi maaş alıcaksın hemde yazın 2 ay,sömestr, hafta sonu çalışmayacaksın yani aldığın maaşın fazlalığını haketmeyeceksın.Daha sonra da benim çocuğuma öyle yapacaksın.Okul çıkışında o adamı bekler dayak atar çırılçıplak soyup evine yollarım.Kim lan bunlar.Ne hakla çocuklara şiddet uyguluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Türkiye beyler
  • Onlar konuşur Ak parti yapar dedikleri bu galiba.

• Sonra neden öğretmenleri sevmiyorsunuz diyorlar.
  • Bu tür öğretmenlerin ülke genelinde çılgın ve müthiş baskılarla yıldırılıp psikolojik olarak çökertilmesi lazım. İfşa edilip bunun diyetini çok büyük bir utançla şiddetle ödemesi lazım.
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Eski Türkiye'de öğretmen çocuğu öldüresiye dövse eti senin kemiği benim denirdi. Burada yanlış yerden vurmuşsun.
  • görevden atılsın ülkenin düzgün öğretmenlere ihtiyacı var.bu adam o çocuklara hiçbir şey katamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

http://www.birgun.net/haber-detay/ogretmen-10-yasindaki-ogrencisiyle-evlenmek-istedi-81347.html

Akp iktidarda diye mi adam akli dengesini kaybetti yani O zaman senin de Akpden sikayetci olmak hakkin

• ø kullanıcısına yanıt
    Nasıl olacak o? Saat beşte eve polis mi girecek?

• Amma buyuttunuz ya ne olacak

• Hiperaktif olduğum için beni günaşırı döverdi lan sınıf öğretmenimiz. Aileme söylesem "yapmışsındır bir şey" deyip hocaya daha da taviz verirlerdi, ben de çaresiz kalırdım. Dudağımı patlatmadığı mı kaldı, etimi morartmadığı mı. Bunları yaşamış biri olarak olur da evladım böyle bir durumda kalırsa, o hocayı bayrak direğine oturturum. Bir çocuğun eğitileceği yerden korkması ne demek lan, ilerde bu çocuktan nasıl kendini geliştirmesini bekleyebilirsin?
  • Moruga bak, burnunu duvara surte surte kaziyacan, gorecek

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Bununda vurmak istediğin yerle alakası yok, tamamen istisna bir vaka. Bu tür şeyler haber değeri arttığı için yeni yeni gelişiyor sanılıyor. Eskiye göre böyle facia vakalar daha aza indi, tabi daha aza inmeside yeni Türkiye başarısı değil, iletişim çağının getirisi.

Yani bu tür vakaların azalması çoğalması senin vurgulamak istediğin şeylere bağlı değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.