Şimdi Ara

Öğrencisi Olunmayan Bir Üni'den Keyfi Ders Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir şey mümkün mü . Üniversite yönetimi böyle bir şeye izin verir mi ?

• Bende merak ediyorum bu konuyu. Özel okullara girişte pek sıkıntı olmuyor, aslında girip ders dinlenilebilir. Devlet okullarındaki durumu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bende merak ediyorum bu konuyu. Özel okullara girişte pek sıkıntı olmuyor, aslında girip ders dinlenilebilir. Devlet okullarındaki durumu bilmiyorum

Yani nihayetinde el kaide militani değiliz. Başka bir üniversitenin öğrenci kartı var. YTÜ'de almak istediğim ders yok. Istanbul Uni.den almak istesem , okul yönetimi ne der acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bende merak ediyorum bu konuyu. Özel okullara girişte pek sıkıntı olmuyor, aslında girip ders dinlenilebilir. Devlet okullarındaki durumu bilmiyorum

Yani nihayetinde el kaide militani değiliz. Başka bir üniversitenin öğrenci kartı var. YTÜ'de almak istediğim ders yok. Istanbul Uni.den almak istesem , okul yönetimi ne der acaba?

hocasıyla konuşup alabilirsin
  • alınır mı bilmem ama alınmalı.Bilim gelişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

alınır mı bilmem ama alınmalı.Bilim gelişsin.

Şu ara çok olaylı Ist Uni. Izin vermezler gibi duruyor. Durulsun diye bekliyorum. Başvurup sonucu yazıcam burdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz okulunda farklı üniden ders almak diye bişey vardı ama , sonra o dersi kendi üniversitende saydırıyosun , hatırladığım kadarıyla boğaziçinde bin lira gibi bir ücreti vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Misafir Öğrenci olarak alınabiliyor ama onunda şartları var üniversitesine göre değişir.
  • Rohypnol kullanıcısına yanıt
    Girişler olayların başladığı günden beri sıkıntılı kimlik kontrolü yapılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Girişler olayların başladığı günden beri sıkıntılı kimlik kontrolü yapılıyor

O yüzden başvurmuyorum şuan. Bizim YTÜ'de de kimliklere bakmaya başladılar . Bu sene olmayacak gibi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.