Şimdi Ara

Öğrencinin 22 saat konu anlatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıf'da meslek lisesinde okuyan bir öğrenci haftada 5 farklı dersten toplam 22 saat (Web-Grafik-İngilizce-İnternet-Veritabanı) konu anlatıyor ve öğretmen elindeki bir tabletle konulara hiç karışmadan sene başında bütün konuları öğrencilere bölüştürerek seneyi bu şekilde bitiriyor.Öğrenciler karşı çıktığı zaman "Müfredat bu şekilde , anlatmazsanız hayatınızı zindan etmek zor değil" şeklinde kelimelerle öğrencilerin gözünü korkutmaktadır.
    Gerçekten ne yapılması lazım bu davranış doğru mu yoksa bir önlem alınması , öğretmenle konuşulup konulara el atması konusunda çözüm bulunmalı mı ? 5.gif]

• bu öğretmeninin cinsel yaşantıda yaşadığı iktidarsızlıktan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

bu öğretmeninin cinsel yaşantıda yaşadığı iktidarsızlıktan kaynaklanıyor.

Müfredat gerçekten böyle ise problem var demektir değil mi ? Öğrenciler bilmedikleri konuları , sene başında aldıkları ders modüllerinden bakarak her hafta 1 grup(2 öğrenci) sunum yapıyor.
  • Güncel
  • Sınıf olarak toplanin milli egitim bakanligina gidin yaniniza velileride alin.Oyle seymi olur bari hocanin maasida bolusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordeus

Sınıf olarak toplanin milli egitim bakanligina gidin yaniniza velileride alin.Oyle seymi olur bari hocanin maasida bolusun

Aynen fakat bunu yapıcak bilinçli 4-5 aile dışında veli yok , derste öğretmenin elinde tabletle sudoku oynadığını , puzzle yaptığını gözlerimle görmüş bulunmaktayım.Aslında dersten geçme korkusu olmasa sınıf genelinde şikayette bulunabiliriz.
  • Yok artık. Mıllı egıtıme sıkayet edın ısmını falan almıyolar dıye bılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.