Lise giriş sınavlarında dağıtılmıyor bunlar. Kalemini silgisini kendisi getirmek durumunda öğrenci. |
Öğrencilere maske ve kalem seti dağıttı, tutanak tutuldu (2. sayfa)

-
-
İşte zamanında fetönün yaptıklarına göz yumanların şimdi sağladığı sınav güvenliğine inanmıyorum. Yoksa tabii ki de gerekli önlemler alınmalı.
@İrfan Galip Bey Bilmiyordum onu. Ben sınava gireli bayağı oldu. Herhalde öss sınavıyla aynı sistem uygulanıyordur diye düşündüm. Bu da aslında işin başta bir tuhaf yanı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaBir ülke düşünün ki halka yardım amaçlı maske ve kalem seti dağıtıyorsunuz ancak bunu yaptığınız için hakkınızda tutanak tutuluyor.
Düşünmekle kalmadınız, bunu yaşayıp bir de güzelce sindirdiniz değil mi? Afiyet olsun Türkiye'm...
...ve bunu yapan şahıs,özel şirket, vakıf yada dernek değil. Resmi bir kurum olan Belediye
-
Yanlışa başka bir yanlışla karşılık verip kendini sanvunma psikolojisi tamda ortadoğulu zihniyeti...Adam virüs yayılmasın diyor sen FETÖ sınav sorularını çaldı diyorsun.İki yanlış bir doğru ediyor sizin kafanızda .
https://www.haberler.com/koronaviruse-yakalanan-belediye-baskani-ev-ev-13316460-haberi//
Bu da sınav öncesi kitap dağıtan belediye başkanı haberi.Şimdi gel bana deki ergenokon kripto odalara girdiler o zaman niye sesiniz çıkmadı falan yazarsın .Bi bitin lan bi bitin.Hükümeti ayrı dert muhalifeti ayrı dert bu ülkenin sağıda çomar soluda .Ülkenin sırtındaki kamburlarsınz .
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuklaciniYanlışa başka bir yanlışla karşılık verip kendini sanvunma psikolojisi tamda ortadoğulu zihniyeti...Adam virüs yayılmasın diyor sen FETÖ sınav sorularını çaldı diyorsun.İki yanlış bir doğru ediyor sizin kafanızda .
https://www.haberler.com/koronaviruse-yakalanan-belediye-baskani-ev-ev-13316460-haberi//
Bu da sınav öncesi kitap dağıtan belediye başkanı haberi.Şimdi gel bana deki ergenokon kripto odalara girdiler o zaman niye sesiniz çıkmadı falan yazarsın .Bi bitin lan bi bitin.Hükümeti ayrı dert muhalifeti ayrı dert bu ülkenin sağıda çomar soluda .Ülkenin sırtındaki kamburlarsınz .
Ben Kemal beyin yazdığı yoruma cevap yazdım. Konunun kendisiyle alakalı bir şey yazmadım. Her şeye maydanoz olmak zorunda değilsiniz. Ha illa bir şeyler yazacaksanız da karşıdaki kişiye bir şeyler yaftalamadan belli bir saygı çerçevesinde yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 22 Haziran 2020; 13:43:51 >
-
Konuyu kişiselleştirmeyelim.
Ama o da küfretti, ama onlar da çaldı, ama onlar da akrabalarını kayırdı klişe cümlelerinden kurtulamazsak;
50 yıl sonra AKP olmayacak, CHP olmayacak, bizim de büyük kısmımız olmayacak.
Ama bir şey kesin olacak ki HİÇBİR ŞEY BUGÜNDEN İYİ OLMAYACAK.
-
Valilikten izin alınmış daha ne olsun
-
o polislerin adları neden gizleniyor anlamış değilim
-
Çok ilginç günler yaşıyoruz, adım atılınca sorun oluyor, adım atılmayınca da sorun oluyor. Dert başka tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koskoca devletin beceremediği işi burdur belediyesi yaparsa elbette sıkıntı olur.
hele bir de belediye chp li ise acı daha da depreşir.
-
Milliyet haber gibi konu açmayın, kırbaçlarım
Aynı şeyleri elli kere yazmaktan ne zevk alıyorsunuz..
-
Engellnmemis normal tutanak falan digorsunuz da, o tutanağı akp li bir belediyeye tutun bakalım nedir oluyor.
Adamın mabadından kan alırlar kan !
Gelir birtane milletvekili oğlu, dizer o polisleri esas duruşa bir karakolda, basar tokadı, akpli vatanseverlerimiz de eskiden yaptıkları gibi o tokat ile gurur duyarlar.. Gözlerini yumar vatansevercilik oynarlar. Dantelli kefenlerini giyip uyurlar sonra.
Utanmazlar da merak etmeyin. Yüzümüze de bakmaya devam ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izinsiz maske dağıtanlara idam cezası gelmesini istiyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X