Şimdi Ara

ÖĞRENCİLER VE İŞE GİDENLER!!!MÜJDEEE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hava sıcaklıklarına baktım (bende program var)ayın 19 ve 20 si(Yani pazartesi salı)Kar geliyor

• neymiş o program merak ettim?

bu arada hoşgeldin diyelim bu gün kayıt olmuşsun ve maşallah pek çabuk adapte olmuşsun foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

neymiş o program merak ettim?

bu arada hoşgeldin diyelim bu gün kayıt olmuşsun ve maşallah pek çabuk adapte olmuşsun foruma

Yok ya ben buraya mart 2005 te kaydolmuştum bu gün o nicke sınırsız ban koymuşlar bende yenisini aldım yoksa 8 aydır giriyorum buraya

He bide programı merak ediyosan birazdan koyarım linkini çok iyi bir progam

• quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIK

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

neymiş o program merak ettim?

Yok ya ben buraya mart 2005 te kaydolmuştum bu gün o nicke sınırsız ban koymuşlar bende yenisini aldım yoksa 8 aydır giriyorum buraya

He bide programı merak ediyosan birazdan koyarım linkini çok iyi bir progam

hadi ya merak ettim kimdin sen ben tanıyor muydum? kesin tanıyormuşumdur

koy koy şenlensin rasathaneler

• weatherscope die bi program var weatherscope.com buradan indirebilirsin
  • yoo olamaz kar mı hayırrrrrr
  • arkadaşlar haber doğrudur programın yanında forumun meteoroloji mühendisi olan zat-ı alime de danışabilirbisiniz
    itina ile sinoptik kart analizi yapılır
  • pazartesi yurt genelinde kar yağışı görülecektir
  • abi bizim okul depremde tatil olmadı sabahın köründe derse gittik gece dısarda kaldıgımız halde...
    Ege univ.den bahsediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 17 Aralık 2005, 17:50:12 >
  • MeteorAhs 1.1[Beta]
    MeteorAhs, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir program. Peki nedir bu MeteorAhs? MeteorAHS ile bulunduğunuz ildeki hava durumunu anında öğrenebilir, rüzgar, sıcaklık, basınç, nem ve üç günlük hava tahminine anında ulaşabilirsiniz.

MeteorAhs için zamanınından 5 dakika ayırırsanız yağmurdan, kardan veya doludan kurtulabilir ya da bu koşullar için önceden önleminizi alabilirsiniz.
    Masaüstü kontrolü olarak gelişmiş imkanlara sahip olan program, birbirinden bağımsız bilgi bloklarına sahip.

Bu blokları istediğiniz gibi kontrol edebilmektesiniz. İş yoğunluğu nedeniyle TV izleyemeyen bilgisayar kullanıcıları için faydalı bir araç olduğu söylenebilir.
    Bu yazıyı meteorda çalışan bir arkadaş yazmıştı bana.. program 500 kb felan..

http://turktekno.net/index.php?option=com_content&task=view&id=546&Itemid=57

• hoooooort
  • quote:

Orijinalden alıntı: benii7bitirdi

hoooooort

sen bari yapma panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

quote:

Orijinalden alıntı: benii7bitirdi

hoooooort

sen bari yapma panpa

özür dilerim
  • La bende seviyorum mal gibi tarihe bakmadım
  • Beyler tamam taih eski ama kar nedeniyle tatil oldu diyelim. Bu tatilden stajda etkilenirmi?
  • hehehe sevinmeyin hemen gençler
  • Ne gerek var konu hortlatmaya.
  • Böyle horta alkış lazım
  • Yalnız adam kayıt oldu diye hoşgelmişsin gibi karşılama mesajları dikkatimi çekti.2005de forum bir farklıymış anlaşılan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.