arkadaşlar eylülde iniversiteye gideceğim. ilk yıl yurtta kalacağım ve bilgisayardan kopamam arada mutlaka kafa dağıtmak için girmeliyim. fakat ailem yurda laptop alırsam çalınacağını söylüyor odalar açıkmış ( onların zamanında öyleymiş şimdi nası lbilmiyorlar) siz ne diyorsunuz bu konuda?
Devlet yurdunda kalacaksan laptop filan götürme. Ama tek kişilik odası olan bir özel yurt bulursan bir sakıncası olmaz. Odanın anahtarını alırsın kilitlersin kapısını çıkar gidersin. Kapı kilitli olduğunda bir şekilde odanda hırsızlık olursa ondan yurt sorumludur. Benim arkadaşım geçen sene devlet yurdundaydı. Laptop almıştı yeni. Yurtta başka bir elemana vermiş laptopu. Laptop çalınmadı ama verdiği mongol eleman laptopun elektrik kablosunu kaybetmiş...
ufak tefek şeylerde olabiliyor ortada bırakırsan fakat, sen de bi yere giderken bilgisayarını dolaba koy ki sorun olmasın...
Ben şu anda Lise'ye gidiyorum.Ve lise öğrenciler için kurulmuş bir yurtta kalıyorum.Yurdun öğrenci sayısı 30 civarı ve hepsi namazında niyazında temiz insanlar.Fetullah Gülen Hoca Efendi'nin yurtlarında biri olduğu içindir herhalde hiç hırsızlık olmuyor.Telefonumu mp3 player'imi hatta cüzdanımı bile ortalıkta rahatlıkla bırakabiliyorum.Kimse elini bile sürmüyor.
yalnız az önce itünün yurt ücretine baktım
Gümüşsuyu Erkek Öğrenci Yurdu aylık 325 YTL teminat 1.000 YTL
3 kişi evde kalırım daha iyi o zaman bu fiyat ne böyle. hem güvenlik sorunum olmaz hem krallar gibi yaşarım
Şöyle Diyim 10 YTL i Bile Saklamaya BakŞunu Bilesinki Özel De Olsa Devlet De Olsa Yurtlarda Hırsızlık Diz Boyu Kendim Yaşadım
quote:
Orjinalden alıntı: Broadwayci
Ben şu anda Lise'ye gidiyorum.Ve lise öğrenciler için kurulmuş bir yurtta kalıyorum.Yurdun öğrenci sayısı 30 civarı ve hepsi namazında niyazında temiz insanlar.Fetullah Gülen Hoca Efendi'nin yurtlarında biri olduğu içindir herhalde hiç hırsızlık olmuyor.Telefonumu mp3 player'imi hatta cüzdanımı bile ortalıkta rahatlıkla bırakabiliyorum.Kimse elini bile sürmüyor.
oraya girip temiz bir vurgun yapmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme