Şimdi Ara

Öğrenci İşi Tarife Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan Fenercell'in 15 liralık tarifesindeyim. 250dk konuşma ve 1000 sms var galiba şuan tam hatırlamıyorum. Tarifemi değiştirmek istiyorum faturalı ve max. 25 TL olan içinde konuşma ve sms kesin internet ise olsa iyi olur ama olmasada olur diyebilirim. Avea, Turkcell, Vadafone farketmez hepsine geçebilirim.

Saygılar Efendim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

Merhaba beyler.

Şuan Fenercell'in 15 liralık tarifesindeyim. 250dk konuşma ve 1000 sms var galiba şuan tam hatırlamıyorum. Tarifemi değiştirmek istiyorum faturalı ve max. 25 TL olan içinde konuşma ve sms kesin internet ise olsa iyi olur ama olmasada olur diyebilirim. Avea, Turkcell, Vadafone farketmez hepsine geçebilirim.

Saygılar Efendim...

15 liraya, 250 her yöne dakika + 1000 her yöne sms mi? Geçiş imkanı olur mu acaba Avea'dan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

Merhaba beyler.

Saygılar Efendim...

avea muhteşem 25 lik 25 tl ye 600 dakika 1000 sms
    Vodafone 12 ay kontrat ile 25 tl ye 500 dakika 5000 sms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 TL avea içi 1000 dk + 1000 her yöne sms + 1 gb internet + her ay 20 tl yüklesen 40 TL her yöne konuşma için hediye katlayan tarife ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

19 TL avea içi 1000 dk + 1000 her yöne sms + 1 gb internet + her ay 20 tl yüklesen 40 TL her yöne konuşma için hediye katlayan tarife ile.

quote:

Katlayan Tarife 19 Temmuz 2012 tarihi itibariyle yeni müşteri alımına kapatılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.