Şimdi Ara

Öğrenci İçin Nasıldır Bu Araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamla üniversiteye kazanınca araba alması konusunda anlaşmıştık .Almadı ama arabasından birini bana verdi , yakıtına karışmam ama sen kendi harçlıklardan halletcen ek para vermem dedi.. Şimdi kullananlara soruyorum megane dynamic 1.5 dci (2007) dizel araç çok yakar mı ? Nasıl bir araçtır ? Araba bizimdi ama pek ilgili değildim o yüzden pek bilgim yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbear12 -- 25 Ocak 2013; 10:39:25 >

• nekadar harclik aliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban sana ARABALARINDAN birini hediye olarak veriyo ve sen babanın sana verdiği harçlıkla bu araç çok yakar mı diyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 25 Ocak 2013; 10:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

Baban sana ARABALARINDAN birini hediye olarak veriyo ve sen babanın sana verdiği harçlıkla bu araç çok yakar mı diyosun?

/>

Alacağına böyle birşey yaptı. Harçlığım çok şükür fena değil ama tek harcadığım yerde yakıt değil sonuçta o yüzden soruyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigbear12

quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

Baban sana ARABALARINDAN birini hediye olarak veriyo ve sen babanın sana verdiği harçlıkla bu araç çok yakar mı diyosun?

/>

Alacağına böyle birşey yaptı. Harçlığım çok şükür fena değil ama tek harcadığım yerde yakıt değil sonuçta o yüzden soruyorum ..

bende ondan soruyorum tam olarak nekadar aliyosun ona gore oran kirucam

• Mesan öyle çok yakmaz dizelmiş zaten. Ama araba sürmeyi iyi bilmiyorsan yakıtı etkileyebilir tabi.
  • Benim babamda da geçen sene aynı arabadan vardı, şu ana kadar aldığım en iyi, en az yakan arabalardan dediğini duymuştum.
  • 2005 1.6 Focus var bende 55 litre yakıt kapasitesi var 1 depo 260 liraya doluyor o depo ile 500 km yol gidiyor. Hesapla işte
  • 1.5 dci ların yakıtı gayet iyidir birde üstüne iyi bir yazılımla hem yakıt düşer hem gideri daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxsoldier

1.5 dci ların yakıtı gayet iyidir birde üstüne iyi bir yazılımla hem yakıt düşer hem gideri daha iyi olur.

dedigin gibi.. turbo charger motora ecu yazilimi ilem performans artisi saglanabilir.

bide buna spor filitre ve headers eklenirse islem tamamdir

• herkes zengin tayyip baba doğru demiş milli gelir çok yüksek
  • 2000 Model 1.6 Skoda Felicia 'nın üzerine tanımam, LPG ile 250krş/km yapıyor ayrıca polo motorlu yer uçağı maşallah
  • 80bg olan versiyonu ise dipgazla bile 6.5lt'yi şehiriçinde geçmez gerçekten aşırı ekonomik bir araba ama performans eh işte dedirten ama bence çok yeterli
  • ulan ne babalar var be!
    Biz kendi çalışıp kendimiz okuyalım milletin babası okusun diye araba versin.
  • Odun gibi araba ama az yakar.
  • CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

quote:

1.5 dci ların yakıtı gayet iyidir birde üstüne iyi bir yazılımla hem yakıt düşer hem gideri daha iyi olur.

dedigin gibi.. turbo charger motora ecu yazilimi ilem performans artisi saglanabilir.

Turbo araca headers olmaz, spor filtre dizelde en mantıklısı kutu içi, egzoz sistemi için en azından egr iptali,down pipe ve abartmadan boru çaplarını genişletirse gayet güzel gider.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

quote:

Turbo araca headers olmaz, spor filtre dizelde en mantıklısı kutu içi, egzoz sistemi için en azından egr iptali,down pipe ve abartmadan boru çaplarını genişletirse gayet güzel gider.

bende senin gibi headers olmaz diyodum ama adam turbo cikisina takti on numarada oldu bide susturucu iptali ile icerden bir hirilti olduki sorma gitsin

• Bir depo ile 1000 km yaparsin.

• İstanbuldaysan otobüs fiyatına gidersin. Sabah trafiğinde çok durmamak şartıyla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.