Şimdi Ara

ÖĞRENCİ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ (MAX 3000₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok oyun oynayan birisi değilim. Isınma ve kasma yapmasın yeter ki pek laptop işinden anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Isınma sorunu yok, ekran kartı ile kasma sorunu yaşamazsın, kasa kalitesi iyidir. İndirimlere dikkat edersen 3K seviyesine alabilirsin.

• JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederimm

• JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    Bunu hayatta 3 k ya alamassın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JoeChrisMorris

Isınma sorunu yok, ekran kartı ile kasma sorunu yaşamazsın, kasa kalitesi iyidir. İndirimlere dikkat edersen 3K seviyesine alabilirsin.

https://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rdx-2699xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000AV5YQ?magaza=Tekramarket
    Bu 3k'ya insin koşa koşa alırım.

• Maykilot23 M kullanıcısına yanıt
    Öneriniz var mı?

• Lenovo ideapad 320 İ5 8250 mx150 onerebilirim. Biraz oyun oynama isterseniz mx150 hiç olmadı gtx940 lı laptoplarda almalısınız. Isınma hakkında garanti veremem. Orası biraz kısmet artık. Msi ler için ısınma noktasında iyidir derler oda kesin degil ve ayrıca pahalıdır. 940 ekran kartlı Acer in bir modeli vardı 2.2 k yaonada bakanılırsın. Kasma içinde ssd li birsey tercih etmen gerekir. Onda da adam akıllı ssd li bişey alayım dersen 3.5 k vermen gerekir. Daha makulu senin ayrıca ssd alıp takman ssd takmak okadar zor birey degil fakat garanti gidiyor. Hal vaziyet boyle. 5 ucu bokluk denek bu fiyatlarda. Bende almayı dusunuyom indirimle 2.7 k oluyor lenovo. Memnun olanlarda var olmayanlarda. Ama ne kadar beklediysem okadar arttı fiyatlar

Orijinalden alıntı: Maykilot23

Lenovo ideapad 320 İ5 8250 mx150 onerebilirim. Biraz oyun oynama isterseniz mx150 hiç olmadı gtx940 lı laptoplarda almalısınız. Isınma hakkında garanti veremem. Orası biraz kısmet artık. Msi ler için ısınma noktasında iyidir derler oda kesin degil ve ayrıca pahalıdır. 940 ekran kartlı Acer in bir modeli vardı 2.2 k yaonada bakanılırsın. Kasma içinde ssd li birsey tercih etmen gerekir. Onda da adam akıllı ssd li bişey alayım dersen 3.5 k vermen gerekir. Daha makulu senin ayrıca ssd alıp takman ssd takmak okadar zor birey degil fakat garanti gidiyor. Hal vaziyet boyle. 5 ucu bokluk denek bu fiyatlarda. Bende almayı dusunuyom indirimle 2.7 k oluyor lenovo. Memnun olanlarda var olmayanlarda. Ama ne kadar beklediysem okadar arttı fiyatlar
    Hocam bir ekleme de ben yapayım geçen gün GTX 850M ekran kartlı laptopum bozuldu ben de bu 3k civarı pc arama furyasına katıldım ve ilk baktığım şeyler ekran kartları. MX150, GTX 850M, GTX 860M, GTX 940M, GTX 950M yani MX 150 ve GTX 800-900 serisi iyidir. Burada dikkat edilmesi gereken şu GT 910MX - GT 940MX modellerine dikkat edin 900 serisi gibi dursa da oyun konusunda çok zayıflar. Fazla oyun oynayan biri değilim demişsiniz ama uyarımı yapayım ben GTX 950M ile GT 940MX arasında yarı yarıya FPS farkı oluyor.

• Doğrudur hiç olmasa 940 olsun dedim. Zaten 800 serisi yok artık

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.