Şimdi Ara

Öğrenci hesap kartım ne zaman iptal olurr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu haziranda mezun oldum okuldan kykdan kredi aldım ayrıca iş bankasından işte öğrenci kartı aldım bu kartlar ne zaman iptal olur para gelecek bi yerden ona göre yollattıracağım

• Kartın üstünde son kullanım tarihi yazar o tarihe kadar kartı kullanabilirsin. O tarih dolduğu zaman yeni kart yollarlar ama hesap numaran şube kodunda değişiklik olmaz. O hesaptaki parayı gene çekebilirsir.
  • ustunde son kullanma tarihi yaziyo
  • good thru 01/18 yazıyor ziraat bankasının kartında anlamadım ben ?
    skt 05/15 yazıyor iş bankası kartında da yani 2015 mayıs ayına kadarmı kullanılacak ayrıca bu kullanma süreleri boyunca öğrenci kartından normal karta dönüş olmaz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige_4ever

good thru 01/18 yazıyor ziraat bankasının kartında anlamadım ben ?
    skt 05/15 yazıyor iş bankası kartında da yani 2015 mayıs ayına kadarmı kullanılacak ayrıca bu kullanma süreleri boyunca öğrenci kartından normal karta dönüş olmaz değilmi ?

kardesim o kartlar bankamatik karti kredi karti degil kredi karti olsaydi is bankasi son kullanma tarihini ocak 2012 yapardi bankamatik sendekiler rahat ol bisey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

quote:

Orijinalden alıntı: adige_4ever

good thru 01/18 yazıyor ziraat bankasının kartında anlamadım ben ?

kardesim o kartlar bankamatik karti kredi karti degil kredi karti olsaydi is bankasi son kullanma tarihini ocak 2012 yapardi bankamatik sendekiler rahat ol bisey olmaz

Teşekkürler hocam da bunlardan para kesilmiyor ya öğrenci kartı olduğu için şimdide mezunum bu karta para yatırılırsa banka para kesermi onu merak ediyorum ?
  • yilbasina kadar kesmezler yilbasindan sonra bilmiyorum sen bankaya sor en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.