Bildirim
Öğrenci hesap kartım ne zaman iptal olurr
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kartın üstünde son kullanım tarihi yazar o tarihe kadar kartı kullanabilirsin. O tarih dolduğu zaman yeni kart yollarlar ama hesap numaran şube kodunda değişiklik olmaz. O hesaptaki parayı gene çekebilirsir. -
ustunde son kullanma tarihi yaziyo -
good thru 01/18 yazıyor ziraat bankasının kartında anlamadım ben ?
skt 05/15 yazıyor iş bankası kartında da yani 2015 mayıs ayına kadarmı kullanılacak ayrıca bu kullanma süreleri boyunca öğrenci kartından normal karta dönüş olmaz değilmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: adige_4ever
skt 05/15 yazıyor iş bankası kartında da yani 2015 mayıs ayına kadarmı kullanılacak ayrıca bu kullanma süreleri boyunca öğrenci kartından normal karta dönüş olmaz değilmi ?
kardesim o kartlar bankamatik karti kredi karti degil kredi karti olsaydi is bankasi son kullanma tarihini ocak 2012 yapardi bankamatik sendekiler rahat ol bisey olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: pasgeuk
quote:
Orijinalden alıntı: adige_4ever
skt 05/15 yazıyor iş bankası kartında da yani 2015 mayıs ayına kadarmı kullanılacak ayrıca bu kullanma süreleri boyunca öğrenci kartından normal karta dönüş olmaz değilmi ?
kardesim o kartlar bankamatik karti kredi karti degil kredi karti olsaydi is bankasi son kullanma tarihini ocak 2012 yapardi bankamatik sendekiler rahat ol bisey olmaz
Teşekkürler hocam da bunlardan para kesilmiyor ya öğrenci kartı olduğu için şimdide mezunum bu karta para yatırılırsa banka para kesermi onu merak ediyorum ? -
yilbasina kadar kesmezler yilbasindan sonra bilmiyorum sen bankaya sor en iyisi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X