Bildirim
öğrenci evinde penisilin vuruldum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam penisimden vuruldum diye okudm noooluyo lan dedim acile gidebilirsen git sakata gelmez sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Penisilin ağrısı uzun sürelidir. Hayatı bir sorun oluşması için baş ağrısı, bayılma hissi veya herhangi iç organlarda ağrı vs olması lazım. Veya ayaklarda hissizlik, uyuşma vs oluşması lazım
Dayak yemiş gibi bir ağrının kalçaya yayılması normaldir. Bir de şüphe, korku üzerinden saçmasapan şeyler düşünmek ağrının artttığı hissi verebilir. Sonuçta bu bir sıvı, ya damara hehelecel, ya kemiğe, sonuçta kana karışan bir sıvı saatlerce bilinçte bir kayıp veya iç organlarda bir ağrı yapmamışsa bu kadar vehim doğru değil.
Ağrıyı artıralım şimdi. Bak kardeşim, acemi biri iğneyi yanlış yere vurdu ve bu durum felç olmana neden olabilir, belki de ölümle sonuçlanacak iç komplikasyonlara neden olabilir. Bak şimdi ağrın daha daha artmış olmalı
Bir güne kadar ağrı devam ederse ağrı kesici al, günaşırı olursa bir uzmana görün..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 13 Kasım 2017; 5:11:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Penisilin vurulduğundan emin miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cannicus
Penisilin vurulduğundan emin miyiz?
valla kiz oyle dedi :D
Bizim salak arkadaş da yapmıştı ama penisilin için 9 saat baya olmuş zaten bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ancak hastanede vurulduğunda 30 dk gözetim altında tutup sonra birakiyorlar galiba ilk 30 dkda bir şey olup olmadığı anlaşılıyor yine de bi doktora görün
Anaflaktik şoka girebilirdin.O kız bunun bilincinde değil sanırım.Hastane dışında penisilinler vurdurtmasın kimse pisi pisine ölmek istemiyorsanız
penisilin alerjisi olsa 10 dakikada selanı verirlerdi. -
Kızın tıpcı olduğuna emin misin. Pek ders dinlememiş galiba alerji gelirse anında nalları dikersin evde penisilin cok tehlikeli sağlık ocağında dahi tehlikeli hastane de ol bida.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alerjin olsa muhtamelen 5 dakika içinde ölmüş olurdun kulağına küpe olsun hastane dışında bir daha vurulmayasın. Kriz anında hastaneye yetiştirecekleri zamanın olmaz. İçerik ne bu arada ne için oldun ? Kimisi var 1 hafta ağrı yapıyor kimisi 1 gün içine geçer.
Hocam hele az daha dayan bakim. İlk yapıldığında ölmediysen şimdiden sonra da ölmezsin zaten merak etme.
Kız 3. Sınıfı kopyayla geçmiş heralde
Simdiye kadar olmediyse daha da olmez
Demek vurdurdunuz hıı
Öncelikle yaptığınız çok yanlış. Penisilin şiddetli alerjik reaksiyon gelişme ihtimali çok yüksek bir madde. Donanımlı bir hastanede adrenalin hazır bekletilerek vurulmalı. Reaksiyon çok hızlı zaten şiddetli solunum güçlüğü başlıyor hızlıca vurulduktan sonra. Sizin 9 saat olmuş, asıl tehlikeli an geçmiş ama penisilinin uzun süreli etkileri hakkında çok bir bilgim yok, doktorunuza danışınabilirsiniz.
Hastane hariç hiçbir yerde hiçbir ilaç vurdurmayın. Allerjiniz vardır bilmezsiniz anafilaksiye girersiniz yakında adrenalin ve vuracak tecrübede birisi olmazsa larinks ödeminden vs boğularak hayatınızı kaybedersiniz bende 6. Sınıf öğrencisiyim hocalarımızın bize söyledikleri temel şeylerden birisi ev gibi elinizin altında müdahale edecek ilaç olmayan yerde işlem yapmayın hem başkasının hem kendinizin hayatını karartmayın.
Anafilaksi genelde ilk bir saat vs ortaya çıksada gecikmiş ve bifazik (aralıklı 2 kez) diye de tipleri var 72 saatti yanlış hatırlamıyorsam gecikmişin ortaya çıkabileceği süre o sebeple dikkatli olunmalı.
“Öğrenci evinde penis ilen vuruldum”
Anlaşılabilir aman dikkat
Hocam inatçı hastalıklar münasebetiyle 2 yıl içinde 80 iğne vurulmuş bir insan olarak söylüyorum. Aynı triplere ben de girmiştim zaman zaman, vuran kişiye göre 1 hafta sürdüğü bile oluyor ağrının panik yapma. Penisilin donuyor. Akışkanlığı az ve genleşiyor iyi ağrı yapar vuran da acemiyse. Ayakta güç kaybı his kaybı titreme yoksa ağrı önemsiz. Bir de iğnenin yapıldığı yere bak kuyruk sokumu hizanın çok altında değilse siyatiğe falan gelme ihtimali de yok. Felç falan olmazsın. İğne yerinde de ciddi ele gelen kitle gibi bi şişlik yoksa Keyfine bak ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 13 Kasım 2017; 9:37:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- eminönü balık ekmek hangi balık
- arabaya isim önerileri
- pil neden ısınır
- vücuda iğne girerse ne olur
- acı yiyince makattan kan gelmesi
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X