Şimdi Ara

Öğrenci Evinde Akşamları yemek için Neler Alınabilir Hazır?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
35.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sabah 3 yumurta haşla bir bardak süt iç
    okulda acıkırsan meyve ye (tercihen elma)
    öğlen okulda döner möner atıştırırsın
    akşamları menemen, ton balığı, makarna üçlüsünden birini ye

hem çok pratik hem besleyici

sıkılırsan dışarıdan ye veya menüde değişiklik yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

sabah 3 yumurta haşla bir bardak süt iç
    okulda acıkırsan meyve ye (tercihen elma)
    öğlen okulda döner möner atıştırırsın
    akşamları menemen, ton balığı, makarna üçlüsünden birini ye

hem çok pratik hem besleyici

sıkılırsan dışarıdan ye veya menüde değişiklik yap.

yapma hoca, haşlanmış yumurta zaten berbat, 3 tanesini kim yiyecek birde sade?

bende bodyden dolayı günde 4-5 yumurta yiyorum tadı kaybolsun diye salataya sandiviçe falan koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 31 Mart 2011; 22:06:53 >

• Haşlanmış teneke kutu konserve de(kuru fasülye,bezelye) pratik oluyor.Tencerede sıvı yağ ile salçayı 1-2 dakika kavurup eklemek istersen biber-sucuk vb. ekleyebilirsin bu esnada.Sonra da çok sulu - az sulu kararı sana kalmış; sıcak suyu eklersin.Kaynamasını beklersin bundan sonra. Bu aralar çok yapmaya başladım bu tarz yemeklerden, yanında da pilav iyi gidiyor. Ama bu tarz hazır konserveler ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum.

Ayrıca yufkayı küçük parçalara ayırıp içine haşlanmış patates yada peynir-sosis falan koyup dolaba koyarsan dilediğin zaman çıkartıp kızartıp yersin.Bunu her öğünde yiyebilirsin.

Üşenip yemek yapamadığım veya açlığımı bir süreliğine bastırmak istediğim zamanlarda da bir kase yoğurdun için baharat(tuz-nane-pul biber) ve zeytinyağı ekleyip ekmekle yiyorum.Tabi bunun domates versiyonlusu da var, domatesi küp küp kesip baharat-çok az zeytinyağı ile açlığımı geçiştiriyorum öğün aralarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Makarna tabikide başka ne alınabilir ki

bende öğrenciyim ilk dönem evde makarna yemekten bıkmıştım.2. dönem daha güzel bir uygulamaya geçtim zaten ev arkadaşlarımla anlaşamıyorum.Bir kız evine kapak attım yakın arkadaşlarım ilk başlarda 2-3 günde bir eksik malzemeleri alıp götürürdüm onlar yemek yaparlardı yerdik içerdik vs bu böyle 1 ay kadar sürdü onlarda bende halimizden memnunduk sonra alışverişide ortak yapmaya karar verdik böylece artık hergün kahvaltıydı akşam yemeğiydi falan orda yiyom içiyom hazırlıyolar çağırıyolar beni okuldada aynı sınıftayız zaten çok rahatım. Böyle bir şey yapma imkanın yoksa işte sana ucuz ve kaliteli altın malzemeler.

BİM
    -yuva pizza 5,5 tl 4 tane çıkıyo 1 tanesiyle doyuyosan 4 öğün yersin.
    -Le cola sigarayla birlikte 2-3 bardak içince bir öğün idare ediyor.
    -Dağhan parmak sucuk 1,80 2 sefer pişiriyorum ben 2 öğün idare ediyor

Carfursa
    -Tepe sosis 2 tl içinden 10 tane falan çıkıyo sanırım 3-4 pişirimlik
    -Tepe sosis bayağı büyük bezbol sopası kadar 4 tl çokda lezzetli

Aklıma bunlar geldi daha gelirse yazarım

dağhan sucukta kanatlı hayvan ve tükürük bezi çıkmış
    7 tepe sosistede domuz eti çıkmış kullanmayın sakın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.