Şimdi Ara

Öğrenci evi için internet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Üni için öğrenci evinde kalıyorum sadece türk telekom altyapısı var. Yazın 3 ay memlekete dönünce boşa para vermek koyuyor.

Türk net alıp yazın memlekete dönmeden önce interneti iptal etsem olur mu? 12 aylık ödeme yapıp sonra iptal etmek istiyorum. Toplu ödeme yapsan bile iptal edince kalan ayları iade ediyorlarmış mantıklı geldi.

Siz ne dersiniz? Böyle bi şey mümkün mü)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gerekecekse dondurma daha mantıklı gibi.

Tatile Gidiyorum ve Evde Olmayacağım. İnternetimi Ne Yapacağım?

İnternet dondurma hizmetimizden faydalanabilirsin. Böylece aylık abonelik ücretinin tamamını ödemek durumunda kalmazsın. İnternetini dondurmak istersen, bu işlemi hem Online İşlemler Merkezi hem de mobil uygulamamız üzerinden yapabilirsin. 

İnternetini 1 yıl iç inde dört ayrı seferde toplamda 365 gün dondurabilirsin. Dondurabileceğiniz gün sayısı, bir sonraki yıl dönemine devretmez.

30 günlük dondurma ücreti ₺150’dir. Bu ücret, internetini dondurduğun gün sayısına göre orantılı olarak değişir. Bir de her dondurma işlemi için 1 kereye mahsus olarak alınan ₺100’lik bir hizmet bedeli vardır. Yani bu durumda; 30 günlük bir dondurma işlemi gerçekleştirileceği varsayılırsa, ilk dondurma ayında toplam ₺250 tahsil edilir. Bu bedelin ₺100’si dondurma işlem ücretidir, diğer ₺150’si ise 30 günlük dondurma bedelidir.

• Mobilfree 'ye geciverin. Hat dondurma ücreti tek seferlik 300 TL.

180 güne kadar hat doldurulabilir.

Tarife fiyatları da uygun. Ben kullanıyorum. Memnunum.

Soracağınız bir şey var mıdır?

www.mobilfree.com.tr
    İnternet Tarifeleri ve Paketleri - Mobilfree
    https://www.mobilfree.com.tr/tarifeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.