|
Bildirim
|
Bir insanda utanma olucak adamın vaatlerini biz yaptık diye millete itelemeye çalışıyorlar.Ekrem imamoğluna akplilerin teşekkür etmesi lazım.Adamın sayesinde halk faydalanıyor.
|
31 mart gecesi kazansalardı indirim değil zam üstüne zam yapacaklardı.
|
Allah Ekrem İmamoğlundan razı olsun.
|
Bilalin derneğine ve diğer beleşçi derneklere para vermesin hiç Bir sıkıntı olmaz.
|
olum bedava olmalıyken 40 tl ne ?
öğrenci yaw bu cocuklar para niye alıyonuz garibandan |
Hadi vatleri esinleniyorlar, evde iftarıda araklamışlar, koyu AKP li birisinin evinde iftar açti binalibey
|
Bunlar iyice şaşırdılar. Hala Milyonali'den Allah razı olsun diyen bir kitle var.
Daha dün gibi çok geç değil üç sene önce 900 TL'ye mecbur bırakan iktidar genel seçimde bir koalisyona mecbur kaldı, seçim önce yok yav 1.300 1.400 TL asgari ücret mi olur ülke batar şu olur bu olur. Ne oldu? Yeniden seçim! İlk vaat asgari ücrette %30 artış. Şimdi 2.000 TL. Bir tane insan çıkıp da demedi ki demek ki oluyormuş. Bunlar yalan söylemiş. Nasıl bir seçmen kitlesidir, her şey ortada. Bu seçmene rağmen İmamoğlu kazandığı için zaten telaş içindeler. 6 mayıs günü ona sıradan bir başkanlık zaferi konuşması yaptıracaklardı. Bu yolu seşmediler ve kendi elleri ile CB seçimi konuşması yaptırdılar. O yüzden bu seçim çok önemli. |
Hayır kardeşim öğrenciye gerekirse bedava olsun. Pozitif ayrımcılık bu ülkeye uzun vadede daha çok fayda sağlar.
https://t24.com.tr/haber/turkiye-de-universiteyi-yarida-birakanlarin-sayisi-yuzde-92-artti,810025 Çok güzel haberin linki var yukarıda. Çoğu öğrenci ekonomik sebepler ile okulu bırakıyor. İbb'nin devasa bütçesi var. Her türlü bu kaybı finanse edebilir. Ama 25 senedir İbb bir tane öğrenci yurdu yapmış mı? İstanbul'da CHP belediyesi hariç yurt yapan belediye yok. Neden? Bu ülkenin kalbine ateş edecek yeni mankurtları yetiştiren cemaatlere yol vermek için. Ben de İstanbul'da okudum. Burda çalışmaya başladım. Şimdi İbb ne yapıyor? Kaldığım evi kamulaştırıyor. Kaldığım konumdaki tüm parsel. Neden? Malum bir imamhç hatip lisesinin müştemilatı olsun diye. Yan parseller kamulaştırıldı. Ne oldu? İlim yayma vakfı falanca vakfına bila bedel bağış. Benim evim de böyle olacak. Milletin vergisini milleti yerinden yurdundan etmek için kullanan İbb cemaatlere peşkeş çeksin diye. Bunlar da sözüm ona dini cemaat. Boğazına kadar harama batmış ama din konusunda laf edemezsin. O yüzden gerekirse bedava olacak. Elektrik faturasında giren kazığı İSKİ çıkarsın ne var bunda. Ben gider gerekirse iki üç akbil basarım kaynak olsun diye. Ama israf o kadar büyük boyutta ki bu gibi indirimler hava civa. Uzun uzun anlatırdım da her şey güzel olacak zaten sen de göreceksin. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 15 Mayıs 2019; 19:33:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 15 Mayıs 2019; 19:42:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 17 Mayıs 2019; 15:23:56 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 17 Mayıs 2019; 18:42:40 > |