Şimdi Ara

Oğlumuz Yiğit'in 3. Kalp Ameliyatı Hakkında... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.165
Cevap
19
Favori
67.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Bunun için bi site falan yapalım ya, progress bar falan olsun, herkes 1-2 dolar aktarsın paypaldan.

Ben programlasını üstleneyim, kendi sunucumda da barındırırım. Tasarımcı birisi de tasarımını yapsın.

Yardımcı olalım bi şekilde, arkadaşın 3 sene çalışmasına gerek yok bence. 25 bin kişi 1$ verse hallolabilir.

siteyi ben yapabilirim nedeo lsa yardım sitesi olacak fazla tefaruata gerek yok ıstersen cubecart gibi bi site kurarız ama paypalı o sıteye ben programlayamama senin yapman gerekir 1 normal site olur bıde sıte içi yardım için sanal pos yada paypal atmak için site. subdomain bende ankaradayım zaten aslında aile ile görüşüp herşeyin açık ven et olduguna ınanmak ve herkesi ikna etmek başka türlü olmaz. kimsenın kafasında soru işareti kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: petsiyehable

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Bunun için bi site falan yapalım ya, progress bar falan olsun, herkes 1-2 dolar aktarsın paypaldan.

Ben programlasını üstleneyim, kendi sunucumda da barındırırım. Tasarımcı birisi de tasarımını yapsın.

Yardımcı olalım bi şekilde, arkadaşın 3 sene çalışmasına gerek yok bence. 25 bin kişi 1$ verse hallolabilir.

siteyi ben yapabilirim nedeo lsa yardım sitesi olacak fazla tefaruata gerek yok ıstersen cubecart gibi bi site kurarız ama paypalı o sıteye ben programlayamama senin yapman gerekir 1 normal site olur bıde sıte içi yardım için sanal pos yada paypal atmak için site. subdomain bende ankaradayım zaten aslında aile ile görüşüp herşeyin açık ven et olduguna ınanmak ve herkesi ikna etmek başka türlü olmaz. kimsenın kafasında soru işareti kalmasın

Alıntıları Göster
    Binlerce üyesi olan DH ile övünüyoruz fakat bu para toplanamazsa gerçekten yazık bize mutlaka toplanmalı bu para arkadaşlar.Yoksa ne işe yaradı bu kadar üye bir yararı olmalı insanlığa.Ben maalesef yardım yapamıcam ama maddi durumu olanlar kesinlikle yardım etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Di Zetemeno

Binlerce üyesi olan DH ile övünüyoruz fakat bu para toplanamazsa gerçekten yazık bize mutlaka toplanmalı bu para arkadaşlar.Yoksa ne işe yaradı bu kadar üye bir yararı olmalı insanlığa.Ben maalesef yardım yapamıcam ama maddi durumu olanlar kesinlikle yardım etmeli.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daha öncede dedim ve birkaç kişi daha demiş ama ilgilenen yok.telefonla ödeme imkanı sağlansa katılım en az ikiye katlanır emin olun.foruma takılan çoğu kişi kendi ekonomik geliri olmadığından yardım edemiyor ama telefon kullanılırsa katılamayacak olan çoğu kişi yardım edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

arkadaşlar daha öncede dedim ve birkaç kişi daha demiş ama ilgilenen yok.telefonla ödeme imkanı sağlansa katılım en az ikiye katlanır emin olun.foruma takılan çoğu kişi kendi ekonomik geliri olmadığından yardım edemiyor ama telefon kullanılırsa katılamayacak olan çoğu kişi yardım edebilir.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun... Allah yar ve yardımcınız olsun...

Orijinalden alıntı: @desertrain@

Abicim Keşke Çalışıyor Olsamda Bir Maaşımı Sana Göndersem :(..

Üst Konu Yapalım Yönetici Arkadaşlar Lütfen..

Citizen Arkadaşımızın Dediği Çok Güzel..

Ayrıca Sayın DH Yöneticileri.. Malum Sitenin Her cm-i Reklam dolu bir reklamın değerini abimize verseniz nolur sanki.. !!!

Alıntıları Göster
    Allah Acil Şifalar Versin Amin

DELL G15 5515 Ryzen Edition
    AMD RYZEN 5 5600H - RTX 3050 4 GB - 24 GB 3200 MHz RAM
  • quote:

Ayrıca Sayın DH Yöneticileri.. Malum Sitenin Her cm-i Reklam dolu bir reklamın değerini abimize verseniz nolur sanki.. !!!

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: satanist döven kedi

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    ali ağoğlu dün gece burda laf çok adlı programa katıldı.yardıma ihtiyacı olan herkes yardım ettiğini söyledi.aslında konuşma fırsatı bulursanız eminim ki yardım edicektir.

UP UP

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

ali ağoğlu dün gece burda laf çok adlı programa katıldı.yardıma ihtiyacı olan herkes yardım ettiğini söyledi.aslında konuşma fırsatı bulursanız eminim ki yardım edicektir.

UP UP

Alıntıları Göster
    upupuppupupupupupup

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

upupuppupupupupupup

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Up

Orijinalden alıntı: MinaTo

Geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Up

Alıntıları Göster
    allah c.c acil şifa versin.
    Arkadaşlar yukarıda bahsedildiği gibi 5' er tl atmak hepimiz için zor değil..

Orijinalden alıntı: hknhc

Alıntıları Göster
    yukarı !

Orijinalden alıntı: hknhc

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mobil ödeme sistemini kullanamazmıyız?(Bende Paypal hesabı filanda yok)

Orijinalden alıntı: 1.1.1.1

Arkadaşlar mobil ödeme sistemini kullanamazmıyız?(Bende Paypal hesabı filanda yok)

Alıntıları Göster
    Yukari.

Orijinalden alıntı: Ectilase

geçmiş olsun.
    Öğrenciyim ama elimden geleni yapıcam en yakın zamanda,üst üste sınavlarım geçsin destekte bulunucam,hastalık zor şey,hele de insanın kendi kanı olunca..
    konu up

Orijinalden alıntı: zakazuka

konu up

Alıntıları Göster
    up up bir an önce yardım edilmeli , citi sana güveniyoruz.

Orijinalden alıntı: crimex

UP UP

Valla ben o adamı böyle biri olarak bilmiyordum.. Eğer gerçekten içtenlikle dediyse helal olsun..

Bence de hocam, şansınızı deneyin.

Alıntıları Göster
    Jpeg hali...Kodlama yapabilecek bir arkadaş varsa PNG halini atayım , kod bilgim sıfır çünkü.Alttaki resimler ve faturalar bölümünde fotoğrafın üzerine tıkladığımızda büyüyecek.Ortadaki sayaca ise 3 günde bir toplanan miktarı yazarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 27 Temmuz 2011; 19:21:27 >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

Alıntıları Göster
    Acil şifalar

Alıntıları Göster
    Allah yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naix -- 27 Temmuz 2011; 19:55:09 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.