Şimdi Ara

Oğlumun Öğretmeni Rencide Etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oğlumun öğretmeni oğlumu rencide etmiş okulda anlatayım durumu sinirden kuduruyorum oğlum Lise 1 öğrencisi. oğlumun öğretmeni gitmiş yanına adın ne felan filan sonra baban ne iş yapıyor demiş. toptancı demiş bizimki. ne toptancısı diye sormuş ? alkol hocam demiş. gayet saygılı bir Şekilde. hocası gülmüş buna saçma bir şekilde senin baban uyuşturucuda satar karıda satar. sende ileride baba mesleği deyip karı satarsın demiş yine saygılı bir şekilde oğlum hocasına yaptığınız ayıp değil mi ? demiş. değil değil. hadi bakem yürü sınıfına demiş. eve geldiğinden beri ağlıyor.ben bu öğretmeni öldürsem'mi dövsemmi nasıl insan bunlar yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 15 Nisan 2015; 23:17:37 >

• Allah sabır versin size. Kötü bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetçi olun, dilekçe verin. Dövmek o alçakların seviyesine inmektir.

• Birkerede yapmayin şunu .Komik degil çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi saygilar abi var mi bir rican abi bana ihtiyacin olursa cagirman yeter abi.

• Csb gibi duruyor ama git şikayet et hocam sonuç çıkmassa sağlam bir sopa çek

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

oğlumun öğretmeni oğlumu rencide etmiş okulda anlatayım durumu sinirden kuduruyorum oğlum Lise 1 öğrencisi. oğlumun öğretmeni gitmiş yanına adın ne felan filan sonra baban ne iş yapıyor demiş. toptancı demiş bizimki. ne toptancısı diye sormuş ? alkol hocam demiş. gayet saygılı bir Şekilde. hocası gülmüş buna saçma bir şekilde senin baban uyuşturucuda satar karıda satar. sende ileride baba mesleği deyip karı satarsın demiş yine saygılı bir şekilde oğlum hocasına yaptığınız ayıp değil mi ? demiş. değil değil. hadi bakem yürü sınıfına demiş. eve geldiğinden beri ağlıyor.ben bu öğretmeni öldürsem'mi dövsemmi nasıl insan bunlar yav

Oğlun saygılı bir şekilde cevap vereceğine ağzının payını verseydi keske. Saygı saygisiza verilmez. Oğlunuza öğretin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 15 Nisan 2015; 23:22:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104829135

ciddiye almayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberwar -- 15 Nisan 2015; 23:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

oğlumun öğretmeni oğlumu rencide etmiş okulda anlatayım durumu sinirden kuduruyorum oğlum Lise 1 öğrencisi. oğlumun öğretmeni gitmiş yanına adın ne felan filan sonra baban ne iş yapıyor demiş. toptancı demiş bizimki. ne toptancısı diye sormuş ? alkol hocam demiş. gayet saygılı bir Şekilde. hocası gülmüş buna saçma bir şekilde senin baban uyuşturucuda satar karıda satar. sende ileride baba mesleği deyip karı satarsın demiş yine saygılı bir şekilde oğlum hocasına yaptığınız ayıp değil mi ? demiş. değil değil. hadi bakem yürü sınıfına demiş. eve geldiğinden beri ağlıyor.ben bu öğretmeni öldürsem'mi dövsemmi nasıl insan bunlar yav

hocam bence şikayet etmekle kalmayın gidin linç edin öylelerini okul hayatim boyunca bunun gibilerden çok çektim hak ettikleri dayaktan başka bir şey değil

• Konuya karşı konu mu açtın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

Csb gibi duruyor ama git şikayet et hocam sonuç çıkmassa sağlam bir sopa çek

csb

http://forum.donanimhaber.com/m_104829135/tm.htm
  • csb

• Csb degilse de babasinin agzindan yaziyordur

• git döv

• Öğretmene karı sat sınıfı geçirsin oğluna,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B7E1FD1F -- 16 Nisan 2015; 22:03:08 >
  • Güzel güzel ben seviyorum bu tarzı.
  • İçkiden nefret ederim, ama kimse kimseye karışamaz, hele hiç aşşağlayamaz. Buyuk konusmamak gerek ama aynısını bana yapsa hocayla ya kavga ederdım, yada yerıne oturturdum, huyum geregı hemen parlıyorum.

• hiç bir ögretmen boyle demez demek istiyorum...ama şaşırdım kaldım...
  • oğlanla hocaya boş şişe yolla üstüne 'lazım olur' yaz. öyle saça böyle tarrak.

• O hocaya saygili bir sekilde sov o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.