Şimdi Ara

oğlumla yaşadığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutfaktaki ampüllerden biri patlamıştı, ben de markete gidip ucuza kaliteli bir ampül aldım. Evde mutfağa girdim, sandalye çektim. Eski ampülü çıkartıyorum ama içerisi de kapkaranlık, neyse çıkarttım bir şekilde elimde tutuyorum ampülü sonra içerde sabah akşam bilgisayar başında oturan asosyal oğlumu çağırdım yardım etsin diye. Geldi yanıma şu yeni ampülü uzatsana dedim bu da ekran karşısında beyni erimiş olduğu için algılamada zorluk çekti sonra gidip karanlık diye ışığı açtı, Allah'tan temasım yoktu elektriğe. Sonra sandalyeden inip yeni aldığım ampülü kafasına fırlattım, ampül patladı kafasında. Birazdan markete gidip yeni ampül alacağım.

Bu da böyle bi anımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSaber -- 25 Şubat 2018; 21:29:56 >

• şuan odasına geçti ağlıyor
  • Hocam şu hikayenin başlarını ben bulamadım bi atarmısın
  • hikayeyi babanın açısından anlattın sanırım
  • Saldaye'den inip masanın üzerinde olan yeni ampülü almanız en fazla 3 saniye, oğlunuza seslenmeniz onun algılaması kalkıp yanınıza gelmesi,sizin ona ne yapıcağını anlatması ve onun tekrar algılayamaması...
  • Kendi oğlu sanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revia

hikayeyi babanın açısından anlattın sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşimle yaşadığım problem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oğlumla yaşadığım olay

• Birde hikayeyi oglan tarafindan dinlemek lazim

• bir an anlatan florasan oglu ampul diye girdim de bildigin insan cikti... boriiiiiing...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.