Şimdi Ara

Oğlum kızları çok masum sanmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
7.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karasoy

Google Translate gibisin. Anlam karmaşası, anlatım bozukluğu , oral , anal ,Ersun Yanal....

Nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judging Justice

quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Bence senin derdin hem ayranım dökülmesin hem dötüm s***** . İçinde dert olmuş . İçine dert olan şey diğerlerinin malı götürüp senin götürememen . Yani sen kızdan kıza atlasaydın buraya gelip "çoğmaaarrr bakirelik önemli değilll geri kafalı yobazz" gibi şeyler derdin . Ama kızdan kıza atlayamadığın için içinde kalmış temiz kız istiyosun . Başka biri dese geri kafalı falan dersin ama senin de içine dert olmuş işte . Sen yapmadığın için evleneceğin kızın da başka biriyle orgazmdan orgazma uçmasını yediremiyosun . Birde modernist falan noluyor bi anlat hele napıyosun mesela günlük yaşantında da modernist oluyosun .

Benim için şu anda bekaret önemli, tecrübe edinebilirsem pek de umurumda olmaz ama o zamana kadar kafası da, zarı da namuslu olmalı. :D Arkadaş da biraz tecrübe edinse muhtemelen böyle şeyleri takmaz.

Geneleve gittim ben 2-3 kez. Ama 5 dakika 10 dakika. Hiç iyi değil. Hiç değmedi yani. Zaten oranın jargonu da öyle 5 dakika 10 dakika. Ne 5 dakikası 2 dakikada boşal git yoksa küfür ediyorlar. Bir insanın bir sevgilisiyle veyahut bir kadınla isteyerek saatlerce şey etmesi gibi değil. Bir de, geniş oluyor o kadınlar yani 10 cm çap diyelim çivi, kadındaki avize 20 cm çapında(rakamlar temsili), değmediği için bir şey anlamıyorsun. La öyle bir yazdım ki silinecek ha konu

• Valla helal olsun bu konularda derin araştırmalar yapmışsınız baya da bilgi birikiminiz var . Hani benim tek bildiğim kızların çoğunun masum olmadığı ama aralarında temiz yürekli ve saf olanı da vardır mutlaka . Ha birde ben hiç yapmadım ilişkim olacak kızında daha önce bir başkasıyla orgazmdan orgazma uçmuş olmasını yediremem . Comshot blow jow dogy style kim bilir neler yapmışlardır . Neyse sizin bilgi birikiminize güveniyorum nickinizi aldım hafızaya kafama takılan bişe olursa sorarım .

Ha birde bu tarz konuları okuyunca hiç bi kıza güvenesim kalmıyo . Hepsi gözümde şeytan oluveriyo . Bakalım nolcak halimiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Judging Justice

quote:

Bence senin derdin hem ayranım dökülmesin hem dötüm s***** . İçinde dert olmuş . İçine dert olan şey diğerlerinin malı götürüp senin götürememen . Yani sen kızdan kıza atlasaydın buraya gelip "çoğmaaarrr bakirelik önemli değilll geri kafalı yobazz" gibi şeyler derdin . Ama kızdan kıza atlayamadığın için içinde kalmış temiz kız istiyosun . Başka biri dese geri kafalı falan dersin ama senin de içine dert olmuş işte . Sen yapmadığın için evleneceğin kızın da başka biriyle orgazmdan orgazma uçmasını yediremiyosun . Birde modernist falan noluyor bi anlat hele napıyosun mesela günlük yaşantında da modernist oluyosun .

Benim için şu anda bekaret önemli, tecrübe edinebilirsem pek de umurumda olmaz ama o zamana kadar kafası da, zarı da namuslu olmalı. :D Arkadaş da biraz tecrübe edinse muhtemelen böyle şeyleri takmaz.

Geneleve gittim ben 2-3 kez. Ama 5 dakika 10 dakika. Hiç iyi değil. Hiç değmedi yani. Zaten oranın jargonu da öyle 5 dakika 10 dakika. Ne 5 dakikası 2 dakikada boşal git yoksa küfür ediyorlar. Bir insanın bir sevgilisiyle veyahut bir kadınla isteyerek saatlerce şey etmesi gibi değil. Bir de, geniş oluyor o kadınlar yani 10 cm çap diyelim çivi, kadındaki avize 20 cm çapında(rakamlar temsili), değmediği için bir şey anlamıyorsun. La öyle bir yazdım ki silinecek ha konu

Genelev? Otel dahil 1000 TL verip, en az 2 saat veya gecelik ayarlayacağım, o konuda sorun yok. Katiyen geneleve gitmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar uzun yazıp bu kadar bir şey anlatmayan birini ilk kez görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla helal olsun bu konularda derin araştırmalar yapmışsınız baya da bilgi birikiminiz var . Hani benim tek bildiğim kızların çoğunun masum olmadığı ama aralarında temiz yürekli ve saf olanı da vardır mutlaka . Ha birde ben hiç yapmadım ilişkim olacak kızında daha önce bir başkasıyla orgazmdan orgazma uçmuş olmasını yediremem . Comshot blow jow dogy style kim bilir neler yapmışlardır . Neyse sizin bilgi birikiminize güveniyorum nickinizi aldım hafızaya kafama takılan bişe olursa sorarım .

Ha birde bu tarz konuları okuyunca hiç bi kıza güvenesim kalmıyo . Hepsi gözümde şeytan oluveriyo . Bakalım nolcak halimiz .

Temiz olanlara da güvenemezsin ben güvenemem yani. Temiz olanların da illa dandik birtakım arkadaşları oluyor. Kız arkadaşları yani. Ahlakını bozuyorlar. Bak bizde nasıl erkekler arasında geneleve götürelim seni diyenler oluyorsa onlarda da vardır illaki. Ya da mesela "ulan hala kız düşüremedin püh sana be!" diye. Derler ya arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Ben böyle arkadaşlarımı tasviye ettim mesela çoktan. Yani iyi düşüneceksin belki öyle birini kaldırabilirsen, ne bileyim seni üzmeyeceğine eminsen devam edersin. Gerçi herkes kendi kurallarına göre yaşar ben bilgilendireyim insanları istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

Bu kadar uzun yazıp bu kadar bir şey anlatmayan birini ilk kez görüyorum.

He zaten sen çok zekisin, her şeyi anlıyorsun. Biz kötü yazıyoruz. Tamam.
  • Dünya küre değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Dünya küre değil zaten.

• Bu sene dışarıdan hanım hanımcık, usturuplu gozuken bir kızı tanıma fırsatı buldum ve soylenenlere katılıyorum. Pür dikkat lazım kız konusunda.

• Yeni nesil Türk kizlarini ciddiye alan mi var ? 15-25 yaş arasi kizlar salaktir . %90 i oyledir deyim ya da.

11. sinifim sinifta arka tarafta iki kiz oturuyor . Öyle bir kufur ediyorlar ki çoğu erkek etmez . Sonra da ögle aralari gelen kizlarla eski sevgililerini konuşuyorlar .Biri geçen sinifta bağirdi sevgilisi terketmiş 2-3 gün once . Şarki açip ağladı felan .Ulan aptal kaşar o kufurler senden çikiyosa alişicaksın bu terkedilmelere . Bide kıllı kollarla geliyorlar okula . Midem bulanıyor vallahi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psalms

Bu sene dışarıdan hanım hanımcık, usturuplu gozuken bir kızı tanıma fırsatı buldum ve soylenenlere katılıyorum. Pür dikkat lazım kız konusunda.

Çok rol kesiyorlar.
  • Bu parçada çıkarılabilecekcak en kapsamlı yargı aşağıdakilerden hangisidir?
    A) Kızların birer şeytan olduğuna
    B) Kızlara değer verirseniz çok acı çekeceğinize
    C) Günümüz kızların artık güvenilir olmadığına
    D) Kızların iyi erkekler sevmediğine
    E) Evlenilecek kız kalmadığına.

Böyle anlam karışıklığı bir yazı bu kadar olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam beni anlatmışsın sanki yahu
  • Ben konunun senin en başta özellikle belirttiğin atayızlığın ile olan bağını çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Ben konunun senin en başta özellikle belirttiğin atayızlığın ile olan bağını çözemedim.

Yazdım öylesine sonra laf çarpıyorlar
  • Adriana Lima'nın aldatıldığı, Rihanna'nın dayak yediği bir dünyada bizim kezbanın hiç şansı yok, oyüzden türlü huylara sapmaları normal gibi.

• Temiz kız ne lan anadolu çomarı? senin sex yapmaya hakkın varda kız evlenene kadar seni beklemek zorundamı.Kendin bakire olursun bakire istersin anlarım.Neyse ne anlatıom ben sen çomarlığına devam et.
  • iki faktör vardır:

1. arkadaş etkisi. toplum tarafından onaylanma isteğine bağlıdır. dikkat edin, çiftlere olumsuz yorum yapanlar hep kadınlardır. işte bu kadınlar, arkadaşları tarafından yapılacak olumlamalara ihtiyaç duyar. "kociş, bebiş, gezmeler" kelimeleri buralardan çıkmıştır.

2. kendini sağlama alma isteği. gerek maddi gerek manevi olarak bir kişi arar kadın kısmı. siz bakmayın feminen geçinenlere, insanoğlu yüzbinlerce yıllık içgüdülerini son 100 yılda çıkan feminizm ile bastıramaz.
  • Judging Justice J kullanıcısına yanıt
    güzel şakaydı hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.