Şimdi Ara

Oğlum Bak Git (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar saçma işler peşinde koşacaklarına bütçeyi adam akıllı işlere harcalasar,daha özgün şeyler yapsalarda bizlerde izlesek ama nerede ?
  • Çöp film olacağı isminden ve oyuncu kadrosundan belli.
  • 1 kere izledik güldük yani daha ne uzatıyorsunuz inşallah zarara giderler şöyle fırsatçıları hiç sevmiyorum
  • Daha saçma olamazdı.
  • Bazılarının beğenmediği İran sinemasi bizi 10'a çarpar 100'e katlar.
  • Saçmalıktan başka birşey değil
  • Yok artık

    Şaka falan sandım ama ciddiymiş gerçekten. Acınası bir durumdayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black milk

    bu kadar saçma birşey nasıl böyle fenomen oldu anlamış değilim bizim insanımız gerçekten moron

    Harfiyen katılıyorum. Bir kere seyrettim, tebessüm dahi oluşmadı ve kapattım.
    Ama hala binlerce insan bu videodan bahsedebiliyor!
  • şu yavuz seçkin denen keltoşu hiç sevmiyorum çok boş bir adam
  • Saçmalığın daniskası olacak film. Zaten videonun orjinali de komik değildi ki...ha eğer bir çocuğun kafasının yarılması komik bir şey ise ben bilmiyordum,pardon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 3 Ağustos 2012; 15:53:10 >
  • Allah bilir kendisi de merak ediyordur, bu Türk sineması niye böyle diye...
  • Bune ya konu ne üzerine kurulacak merak ettim
  • oley be bekledigim film sonunda cikiyor video ilk ciktiginda demistim ben bunun filmi bile olur burasi turkiyee ama izledigim en iyi ilk on filme girer kesin, insallah kitabida cikar aliriz bole filmler oldukca turk sinemasi olmez??? ( tam tersi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olurda yarın birgün vizyona girerse film para verip sinemaya giden garip milletime çok üzülücem...
  • Filmin adı ve oyuncu kadrosu "Ben rezaletim" diye bağırıyor. Buna para yatıran yapımcıya da bunu izlemek için para verene de Allah akıl fikir versin.
  • paint terk.
  • Ondan sonrada diyorlar neden tr filmi izlemiyorsun al sana.Fotou telefona attım,soranlara göstericem.
  • Afişin isim kısmı paint terk gibime geldi. Şaka falan olmasın? Eğer doğruysa tek şey söylenebilir, birşeyin suyunu çıkarmakta türk sinemasının üzerine yok.
  • Bu Poster Kolpaçino 2: Bomba filminin afişi, Yani Şakaf sezerin yerine Yavuz Seçkin koyulmuş profensyonelce, Oyunculardan tanıdım bizzat, bu konuyu açan elemanın ya da kaynağın yalan olduğu ortaya çıkıyor, YALAN HABER arkadaşlar, böyle küçük bir videonun FİLM Haline getirilebileceğine gerçekten inandınız mı ? Belliki SAHTE !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.