Şimdi Ara

Ogamede popup lardan kurtulun arkadaslar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya girip hosts dosyasini not defteri ile acin not defterinde sayfanin sonuna

127.0.0.1 localhost

#OGAME Ads
    127.0.0.1 ads.gameforgeads.de

yazin ve kaydedin. pop uplar artik olmayacak

SADECE POP UP LARA DEGİL TUM REKLAMLARI ENGELLIYOR

eger bu yazdıgımı uygularsanız ne firefox nede opera nede başka bir şey yapmanıza gerek yok.kesin olarak reklamlardan kurtulursunuz

sahsen ben bunu yapmiyorum ben mozilla kullanıyorum internet explorer kullananlar için kesin çözüm...

kanka engelle artık su reklamları dimi

• saolsun windows açılır pencere engelleyici
  • kanki nerden öğrendin len bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARRİER

kanki nerden öğrendin len bunu

puhahha çaktırma len

• ogamede reklam popup zararli ne varsa kurtulmak icin
    www.blogcu.com/ogame
    Dikkat adresteki adım 3ü kurmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteman28 -- 1 Aralık 2005, 13:00:00 >
  • senin dediğini yapıncada reklam cıkmıyor ama reklam yerliri cıkıyor ve sayfa goruntelenemiyor diyor olsun popup yok ama saol yinede her nekar mozilla kullansamda
  • ben mozilla kullaniyorum reklam felan cıkmıyo bence kesin cozum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyla alakalı diil ama basit bi soru icin topic acmayayım dedim! beyler ayarlar menüsünde ip kontrolü devre dısı bırak diye bisey warya.. bunu aktif yapınca noluyo? (yada tam tersi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

konuyla alakalı diil ama basit bi soru icin topic acmayayım dedim! beyler ayarlar menüsünde ip kontrolü devre dısı bırak diye bisey warya.. bunu aktif yapınca noluyo? (yada tam tersi)

birak öle kalsin elleşme oyunun ayarlari ile
  • dogru söölüon sabah sabah battı sanki ne biliim merak edip duruyodumne zamandır sööle bi teori yürütmüstüm hatta:

bunu isaretlemezsek oyuna her girdigimizde degisken ip alıyoruz ve gönül rahatlıgıyla multi yapabiliyoruz
    op falan yok dimi buralarda
  • aypi kontrolu devre dışı olunca multi yapılabiliyor. Yah .. sanırım türklere özel bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya girip hosts dosyasini not defteri ile acin not defterinde sayfanin sonuna

127.0.0.1 localhost

#OGAME Ads

eger bu yazdıgımı uygularsanız ne firefox nede opera nede başka bir şey yapmanıza gerek yok.kesin olarak reklamlardan kurtulursunuz

sahsen ben bunu yapmiyorum ben mozilla kullanıyorum internet explorer kullananlar için kesin çözüm...

bunu tavsiye etmem arkadaslar browser reklamları bulamadıkca size yeni bişeyler soruyooo reklamları cok ararsınız onları gorunce

en kesin çözüm bi arkadasın belirttiği gibi firefox

• quote:

Orjinalden alıntı: infrablue

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya girip hosts dosyasini not defteri ile acin not defterinde sayfanin sonuna

127.0.0.1 localhost

#OGAME Ads

bunu tavsiye etmem arkadaslar browser reklamları bulamadıkca size yeni bişeyler soruyooo reklamları cok ararsınız onları gorunce

en kesin çözüm bi arkadasın belirttiği gibi firefox

bende söylediydim firefox

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.