Şimdi Ara

OGAME.ORG (HERKES BAKSIN))) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tesadüfen üye oldum ve tesadüfen turkey ittifakına katıldım meğer donanım haber ittifakıymış yaşasın ismim tasuma bu arada
  • Bende Başladım 14. evrende Ama ittifak düşünmüyorum maksat yabancıları dagıtmak
  • abi buyur gel yahu ittifaka tag:TURKEY
  • beyler gelin yaw ittifag guzel maksat ingilizleri dağıtmak
  • ingilizler nerde şöyle bir baktım da sanki herkes Türk diğer evrenlere açılmak şart...
  • beyler hata var 14e giremiyorum
    yardımmmmmmmmmmmmmmm
  • sayfayı yenile girersin.
  • ben de akşam kaydoilim bari...org.tr'de de 14. evrendeyim :p...oradaki puanım 10bin'i geçti ama burayla da ilgilenirim sanırım....yanız ben de rush gibi biraz bireysel takiim diyorum, sonra ileride kabul ederseniz girerim hani hedef en evrendeki birinci olan ittifak durumuan gelirde katkımız olacak olursa...neyse ittifak üyelerinde saldırmam buradan yazarım belki siz de saldırmazsınız :)))))görüşürüz.
    PS: ittifak başvurusu yaparsam haberi buradan aldığımı söylerim....Herkese başarılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 25 Ocak 2006 11:19:13 >
  • Heeyyt, koçyiğitler!!

Ben de varım, nickim karindeshen. biraz geç başladım ama olsun, en kısa zamanda başvurumu yapıcam
  • selam millet.ben de bu arada foruma yeni katıldım.14. evren için baya geç kalmışım ama 15. evren açıldı bugün ona girdim.giren olursa ya da bi ittifak kurulursa haber verirsiniz umarım
  • bizim ittifağımız(7.sıradaydı ahh ahh ne günlerdi)
    arkadaşların bazılarının(bende dahil) oyunu bırakmasıyla dağıldı...ama falla güseldi artık ogame.org ta oynamıyoruz..
    sebep ise türklere yapılan haksızlıklardır(bu benim görüşüm..dier arkadaşlarında nedenleri vardır..)
    ben ogame.org ta oynamam bence sizde oynamayın..metal kristal herşeyiniz 0 olsun filonuz savunmanız olmasın adamlar sadece türkleri yenmiş olabilmek için saldırıyorlar...
    gelin herkes kendi serverinde oynasın ogame.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magician17

bizim ittifağımız(7.sıradaydı ahh ahh ne günlerdi)
    arkadaşların bazılarının(bende dahil) oyunu bırakmasıyla dağıldı...ama falla güseldi artık ogame.org ta oynamıyoruz..
    sebep ise türklere yapılan haksızlıklardır(bu benim görüşüm..dier arkadaşlarında nedenleri vardır..)
    ben ogame.org ta oynamam bence sizde oynamayın..metal kristal herşeyiniz 0 olsun filonuz savunmanız olmasın adamlar sadece türkleri yenmiş olabilmek için saldırıyorlar...
    gelin herkes kendi serverinde oynasın ogame.com.tr

Bizde onlara öle yapıoduk ama neyse

bende oynuodum hatta 38. sıradaydım okul açıldı ilk gun bakmadım akşam bi baktım bi tane turk saldırmış 6. sırada olan biri en son sert bişeyler yazdım devrettim oyunu

• türklerde böyle yapıosa kim yapmasın dimi kardeşim.. olsun bea!!!her millette böle 1-2 yüz karası oluyor takma kafana...
  • Kardeş nasıl gidiyor sizin ittifak,geç haberim oldu dhlilerin 14de toplandığından yoksa girerdim bende.Neyse artık siz 14den biz 12den dağıtırız gavurları
  • evet malesef bende yeni goruyorum

tr de 1 evrende 120 siradayim

ama saldiri yapamiyorum aciyorum en azından simdi orda oyle bi durum söz konusu degil

tr deki hesabimi kapatiyorum
    4000 kg ulasmisken :))

14 de gorusmek uzere

ruhaltı
  • bitti artık 14te dh dekilerin ittifagı yok bildiim kadarıyla bizimki vardı oda dağıldı sonra noldu bilmiom
  • bende varım itttifağın ismini verin hemen geliyorum
  • ARKADASLAR KONUYLA PEK ALAKASI YOK AMA

http:// r a p i d s h a r e . d e /files/26520639/ogame_saldiri_kontrol_sistemi.exe.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldennapoleon

ARKADASLAR KONUYLA PEK ALAKASI YOK AMA

http:// r a p i d s h a r e . d e /files/26520639/ogame_saldiri_kontrol_sistemi.exe.html

TEŞEKKÜrler arkadaşım gerçekten çok işe yarıyor.pc başında beklemekten kurtuluyoruz bu tür programcıklar sayesinde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.