Şimdi Ara

OGAME.ORG (HERKES BAKSIN))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kris çok ihtiyacın olmaz bence 2 metal daha dik şimdi
  • bende geldim açılın türkler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfaresi -- 23 Ocak 2006 16:52:08 >
  • ittifak tagi TURKEY ittifak ismi TURKIYE dikkatli bakinca anlasiliyor..ayrica ingiltereye gitmistim asla hindi gibi terimler kullanıp türkleri rahatsız etmiyorlar o konuda endişeniz olmasın(türklerden korktukları bile solenebilr..)
  • ok gördüm zaten tag sadece hindiymiş neyse
    ben kayıt yaptırdım ve başldım hadi bakalım rastgele :)
  • hosgeldin netfaresi!!!butun dh toplandi wallaha
    !!
  • 1:240 iimi
    asım Winters birazdan ittifağa
  • m3 k2 s3 oldu simdilik gayet iyi...
  • ben m4 k1 s3 oldum
  • bide bişey daha soracam
    ogame.tr de hiç bişey yapmadan önce madenleri 20 . seviyelere filan çıkarmıştım
    acaba burda rush yermiyim böyle yapsam
  • humanist 1 puan almışıs kardeş. hade devam devam. m4k1s3
  • la nasıl aldınız puanı!
    ittifağımızın toplamda 2 puanı var ve 7.yiz eheuehe super..
    humanist sende 1 puanla 13. olmusun eheuhe tebrikler sende cok iisin xenom
  • m3k1s2 hakaat ya ne çabuk puan almışsınız dyecem amademiyorum aın alın puanları
  • teşşekkürler abi birazdan k2 basıom yakında iyive güçlenicez tabe
  • biraz sonra m4 olucak..
  • an itibariyle k2 bastım s4 geliyor tutmayın beniiii
  • Bu arada baya türk oynuyor. türkiye ottomans anatolia fln . iletişim kuralım onlarlada..

Bir de bişi sorayım. bi evrene aynı anda değilde farklı zamanlarda aynı bilgdan girmek yasak değil dmi. iki hesap olcek ama farklı zamanlarda girilcek olurmu öle.
  • valla aynı andada girsen olur mühim olan nakliye yapmaman eğer nakilye yaparsan alırsın cezayı!!
  • ip den çaktırmazsan bakıclık yapabilirsin ama düşük puandan yükseğe nakliye yollarsan atılırsın
  • bak bu işin taktiği var eğer nakliye yapmadan modeme 1 reset atım sadecce gemi göndercein şifreyi açarsın ve gönderirsin yinede garanti veremem yapmayın multi falan..
  • yok yaw IP den felan bulamıyorlar bazıları aynı e-maille aynı evrende 4-5 acoount açıyor ozaman multigame diye atıyorlar yani senn yaptığın gibi yakalanmak çok zor ama magician17 dde dedi nakliyeye dikkat et
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.