Şimdi Ara

OGame'de RİP(Ölüm yıldızı) çıkarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim. OGame oyuncularının büyük bir kısmının en büyük dileklerinden biri Rip(Ölüm yıldızı) çıkarmaktır. Peki Rip en kolay nasıl çıkartılır?
    Ewet, eğer oyuna ölüm yıldızı çıkarmak için oyun içinde iyi bir sırada olmanız veya çok şanslı olmanız gerekli. Şimdi yeni açılan bir evrene girdiğimizi düşünelim.
    Madenleri, araştırmaları yaptıktan sonra 5-6 tane koloni gemisi basın. Şimdi kimsenin bulunmadığı, yakının da da kimsenin olmadığı bir yere mesele:
    5:54:1'e sömürge atıyoruz ama 1'e atıyoruz. soLar basıcağımız için gezegenin sıcak olması gerekli ve x:x:1'de sıcaklık genel olarak daha fazladır. Ewt farklı yerlere koloni attıktan sonra sıcaklığı en yüksek olan kolonilere önce az miktarda maden vs. kuruyoruz. Şİmdiii... Ana gezegenimize dönüp yağmalar yaparak maden kasıyoruz ve sömürgeye yolluyoruz. Kristal ve deut çok gerekicek yani işimiz zor. Yeterli miktarda maden olunca ilk hedefimiz nanit çıkarmak. Şimdi öncelikler robot fabrikasını 5. kademe araştırma'yı 5-6. kademe falan yapıyoruz. Bu sırada ana gezegende bilg. tekniğini 10 yapmaya çalışıcaz. Ondan sonra robot'u 5'ten 7 yada 8'e çıkarcz ve araştırmayı 8 yapıcaz. Sonra robotu 10 yapıp araştırmayı 11 yapın ve nanit basın. O sıraqda ana gezegende yağmaya devam edin.Nanit bitince tershaneye girip 100 tane soLar siparişi verelim. O sırada araştırma yapmıyosak ana gezenende laboratuarı 12 yapıyoruz. Şimdi gravitasyon araştırmamız açılmıştır... Bundan sopnrası matematiğe kalmış. Örn. bende 1 soLat = 249 enrji veriyo yuvarlarsak 250
    4 soLar = 1k
    x soLar = 300k
    x soLar = 300x4
    Yani 1200+50 adet solar basmamız gerekli. +50 nin sebebi yuvarlama yapmamız. Siparişi verip bekliyoruz. Bu sırada sonda atan warsa önce mesaj atın. Sonra komuta ya da muhrip firfir falan warsa onları atın ve de sömürgeye filo konuşlandıralım. Bundan sonra kimsenin dalmamasını dileyip beklemek. Gravitasyon basıncaya kadar ana gezenende tershane 12 falan halletmiş olrsunuz zatn Bundan sonra ana gezegeninizde Rip açılacak. Ben bu yolu izledim ve 1 hafta 10 gün gibi bir zamanda Rip bastım. Eğer bilgilerim işinize yaradıysa bir teşekkür bana yeter. %100 Bnm anlatımım. inş. birilerine yardımım dokunur...

• rip için olmasada bazı iyi taktikler aldım sağol
  • Ben ana gezegenimde bastım gravitasyonu. 39 enerji sağlıyordu solarlar :) 39 az ama risk almadan, bir şey başaramazsın! Hesaplamalar yapıldı, oyunun en önemli madeni olan deu yu araştırma basıp bırakma yöntemi ile biriktirdim. Bu çok önemli çünkü, o kadar madeni patlatmayı bekleyen bir sürü filo olacaktır. Özellikle kristal ve deu isteyen araştırmalardan olan bilgisayar tekniği, casusluk tekniği, hiperuzay tekniği gibi araştırmalar hayati rol üstleniyor. Hesaplamalarım ile sonucuna ulaştığım gereken 15 milyon kristal ve 4 milyona yakın deu yu nasıl üretebilirsin ki :) Bana gereken madenlerin hepsini üretemeyeceğim için, takas ettim güçlü oyuncularla deu-kristal karşılığında, ilaç gibi geldi :) Ancak, hala kristal yetmiyordu ve aklıma dahice bir fikir geldi :) Kısmen güçlü bir gezegene saldırarak çıkan çöpü kaldırmak! Burada püf nokta simüle edip plazması olan güçlü bir savunması olması ki çöp fazla olsun araştırıp buldum ve daldım oraya ve çok sağlam kristalim oldu. Tabii bu sırada naniti 5. seviyeye getirmiştim. 2500 solar ile ile 3 seferde gravı basabilecek seviye geldim. Nanit basmazsan işin çok zor olur. Bu işlemler sürerken de metali roketatar da kullandım. 12000 felan basmışımdır :) Birazda şans faktörü oldu o dönemde fazla casus sondası ile karşılaşmadım. Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: benano

Ben ana gezegenimde bastım gravitasyonu. 39 enerji sağlıyordu solarlar :) 39 az ama risk almadan, bir şey başaramazsın! Hesaplamalar yapıldı, oyunun en önemli madeni olan deu yu araştırma basıp bırakma yöntemi ile biriktirdim. Bu çok önemli çünkü, o kadar madeni patlatmayı bekleyen bir sürü filo olacaktır. Özellikle kristal ve deu isteyen araştırmalardan olan bilgisayar tekniği, casusluk tekniği, hiperuzay tekniği gibi araştırmalar hayati rol üstleniyor. Hesaplamalarım ile sonucuna ulaştığım gereken 15 milyon kristal ve 4 milyona yakın deu yu nasıl üretebilirsin ki :) Bana gereken madenlerin hepsini üretemeyeceğim için, takas ettim güçlü oyuncularla deu-kristal karşılığında, ilaç gibi geldi :) Ancak, hala kristal yetmiyordu ve aklıma dahice bir fikir geldi :) Kısmen güçlü bir gezegene saldırarak çıkan çöpü kaldırmak! Burada püf nokta simüle edip plazması olan güçlü bir savunması olması ki çöp fazla olsun araştırıp buldum ve daldım oraya ve çok sağlam kristalim oldu. Tabii bu sırada naniti 5. seviyeye getirmiştim. 2500 solar ile ile 3 seferde gravı basabilecek seviye geldim. Nanit basmazsan işin çok zor olur. Bu işlemler sürerken de metali roketatar da kullandım. 12000 felan basmışımdır :) Birazda şans faktörü oldu o dönemde fazla casus sondası ile karşılaşmadım. Kolay gelsin...

Evreni tam bilmiyorum ama
    Bence uzaklardan 1. Koordinattan bir söm alsaydın kimsenin ruhu bile duymadan basardın orda gravı sanki daha rahat olurdu.?

Edit: ayrıca onlar benim 4 günlük üretimim (5x evren, 7 söm ve 28 /25 / 20 kademelerim var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 11 Temmuz 2016; 2:41:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

quote:

Orijinalden alıntı: benano

Ben ana gezegenimde bastım gravitasyonu. 39 enerji sağlıyordu solarlar :) 39 az ama risk almadan, bir şey başaramazsın! Hesaplamalar yapıldı, oyunun en önemli madeni olan deu yu araştırma basıp bırakma yöntemi ile biriktirdim. Bu çok önemli çünkü, o kadar madeni patlatmayı bekleyen bir sürü filo olacaktır. Özellikle kristal ve deu isteyen araştırmalardan olan bilgisayar tekniği, casusluk tekniği, hiperuzay tekniği gibi araştırmalar hayati rol üstleniyor. Hesaplamalarım ile sonucuna ulaştığım gereken 15 milyon kristal ve 4 milyona yakın deu yu nasıl üretebilirsin ki :) Bana gereken madenlerin hepsini üretemeyeceğim için, takas ettim güçlü oyuncularla deu-kristal karşılığında, ilaç gibi geldi :) Ancak, hala kristal yetmiyordu ve aklıma dahice bir fikir geldi :) Kısmen güçlü bir gezegene saldırarak çıkan çöpü kaldırmak! Burada püf nokta simüle edip plazması olan güçlü bir savunması olması ki çöp fazla olsun araştırıp buldum ve daldım oraya ve çok sağlam kristalim oldu. Tabii bu sırada naniti 5. seviyeye getirmiştim. 2500 solar ile ile 3 seferde gravı basabilecek seviye geldim. Nanit basmazsan işin çok zor olur. Bu işlemler sürerken de metali roketatar da kullandım. 12000 felan basmışımdır :) Birazda şans faktörü oldu o dönemde fazla casus sondası ile karşılaşmadım. Kolay gelsin...

Evreni tam bilmiyorum ama
    Bence uzaklardan 1. Koordinattan bir söm alsaydın kimsenin ruhu bile duymadan basardın orda gravı sanki daha rahat olurdu.?

Edit: ayrıca onlar benim 4 günlük üretimim (5x evren, 7 söm ve 28 /25 / 20 kademelerim var.)

Senin dediğin gibi de olur. Kalabalık bir evrende çok daha zor olurdu. Benim evren gelişmek için uygun bir gezegen olduğu için biraz kolay oldu. Bende de 7 söm var ama gelişiyor yavaş yavaş. 8. söm için uğraşıyorum şu an :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.