Şimdi Ara

Öfkeden Kudurmuş Haldeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Staja başladım günde 9 saat calisiyorum 20dk yemek molasi haric dinlenme yok kendi odamin yarisi kadar odada 3 kisi çalışıyoruz ofiste kahve bile yok çay var sadece ben cay sevmem ki... Öglen arasi yok ne demek omg ya hic mi dinlenmeyelim?

Öfkeden deliye döndüm kendime yada baska birine zarar vermekten korkuyorum bu şekilde yasayamam ben

Aileme özellikle öfke doluyum bana yeterince yardım etmiyorlar

Keşke bu gece ölsem de yarın 7de alarmı duyamasam tiksiniyorum artık hayatımdan

Allah canımı alirsa bu gece bana yapabileceği en büyük iyiliği yapmış olur

Çevremdeki hiç kimsenin bana zerrrrrre kadar yararı yokmuş bunu anladım öyle bir kusatmanin içine düştüm ki

Sinir krizi gecirmemek icin zor tutuyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 15 Şubat 2022; 0:29:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun x2'sini yaşadığımı anlatmıştım yazdıklarımdan birinde denk gelmiş olabilirsiniz.

olm aydınlanmıştım lan

hayattan silinmek istedim.gerçekten ben nasıl işte kalacağım dedim ya özgürlüğümü mumla aramıştım.

din olgusunu,sabır denen şeyi,proletaryayı sakin tutmak için yapılan şeyleri düşündüm de bize harbi geçiriyorlar.

abi neden herkes sakin ya hayatımız taş çatladı 80 sene 23 de başlasan yaşlanana kadar.

hayır şimdi yeni nesilde emeklilik diye bir şey de yok.

neden yani hayır ne uğruna

Hamza seni çok iyi anlıyorum. Elinden gelecek bir şey yok, tek yapman gereken boynunu büküp yaşadığın şeylere razı gelmen, ne demiş büyüklerimiz sabreden derviş muradına ermiş, kendini çok kötü hissediyorsan harbiden psikolojin iyi değilse kafa iznine çıkman en doğrusu, yanlış bir şey söylemiyorum, ısrar et, doktora vs. git, stajı uzat ne yapıyorsan yap tatile çık biraz, kendinle yüzleş, bu süreçte internetten, her şeyden uzak kal. Umarım en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulursun, bir de şöyle düşün staj yeri bulamayıp okulu bitiremeyen binlerce öğrenci falan var, her türlü koşula razılar.

• Hamza senin acilen bi kafa doktoruna gidip kafa izni alman lazım

• Hocam dalga gecilecek konu değil

Kafayi yememe ramak kaldi biri elimde kalacak sinirden

• Hamza seni çok iyi anlıyorum. Elinden gelecek bir şey yok, tek yapman gereken boynunu büküp yaşadığın şeylere razı gelmen, ne demiş büyüklerimiz sabreden derviş muradına ermiş, kendini çok kötü hissediyorsan harbiden psikolojin iyi değilse kafa iznine çıkman en doğrusu, yanlış bir şey söylemiyorum, ısrar et, doktora vs. git, stajı uzat ne yapıyorsan yap tatile çık biraz, kendinle yüzleş, bu süreçte internetten, her şeyden uzak kal. Umarım en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulursun, bir de şöyle düşün staj yeri bulamayıp okulu bitiremeyen binlerce öğrenci falan var, her türlü koşula razılar.

• Reis gecmis olsun benim de az agzima micmadilar

• bunun x2'sini yaşadığımı anlatmıştım yazdıklarımdan birinde denk gelmiş olabilirsiniz.

olm aydınlanmıştım lan

hayattan silinmek istedim.gerçekten ben nasıl işte kalacağım dedim ya özgürlüğümü mumla aramıştım.

din olgusunu,sabır denen şeyi,proletaryayı sakin tutmak için yapılan şeyleri düşündüm de bize harbi geçiriyorlar.

abi neden herkes sakin ya hayatımız taş çatladı 80 sene 23 de başlasan yaşlanana kadar.

hayır şimdi yeni nesilde emeklilik diye bir şey de yok.

neden yani hayır ne uğruna

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Saol basğan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatakta ağlayan ışidci kim?
    2 yıl önce açıldı
    Yalnızlıktan ölmek üzereyim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BOŞWER ĞARDAŞ ÜREMENE BAK 5 COCUK YAP DAHA COK KÖLE VER İS VERENLERE

• Babamla muhatap olmuyorum

Olursam isle ilgili bir sey sorarsa onu ciddiyim bogazlarim agzini burnunu kırarım

Bir kisi bile bana isle ilgili bir sey sorarsa delirip gebertecegim onu son raddedeyim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Sakin ol Hamza hocam bu dünya da sakin olan her zaman kazanır

• Yıllardır tutuyorum kendimi hocam artik burama kadar geldi

Kendimi örnek veriyorum ama ben de senin gibi öfkelenmiştim, yılların öfkesini kustum ama sonunda zararlı çıkan ben oldum.

• Noldu kanka ;(

Aga kapının camına yumruk attım, elimde kesik izi kaldı.

• Ağzına sağlık 27 yaşındayım sürekli işe girip çıktım maksimum 1 ay dayabilmisimdir bir yere. Ne uğruna yaşıyor bu insanlar anlamıyorum. Bu kadar sıkıntıyı niye çekiyorlar ve niye bu kadar sakinler. Amacım yok, hayalim yok, niye yaşıyoruz. Ha bir de 2 gün sonra doktor randevum var, sanki düşüncelerim yanlış da onlar doğruymuş gibi ruhu sıkıntılı olan biz olduk iyi mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Knk küfrü sil ban yersin

Aynen dediğin gibi ama

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

aynı kafadayız.

abi gerçekten çalışmak zorunda olmak aşırı dehşet verici

• Oğlum sevmediğiniz işi yapmayın, ilginiz neyse ona yönelin. Az para kazandıran bir iş yoktur, siz işinizi ne kadar severseniz o kadar çok kazanırsınız. Üstelik insanın sevmediği işi yapması, cehennemi yaşamakla aynı şeydir.

• Reo* kullanıcısına yanıt
    Sevdigim is yok omg iş sevilir mi

Sen napiyon da seviyon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.