< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 15 Şubat 2022; 0:29:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Öfkeden Kudurmuş Haldeyim

-
-
Hamza senin acilen bi kafa doktoruna gidip kafa izni alman lazım
-
-
Hamza seni çok iyi anlıyorum. Elinden gelecek bir şey yok, tek yapman gereken boynunu büküp yaşadığın şeylere razı gelmen, ne demiş büyüklerimiz sabreden derviş muradına ermiş, kendini çok kötü hissediyorsan harbiden psikolojin iyi değilse kafa iznine çıkman en doğrusu, yanlış bir şey söylemiyorum, ısrar et, doktora vs. git, stajı uzat ne yapıyorsan yap tatile çık biraz, kendinle yüzleş, bu süreçte internetten, her şeyden uzak kal. Umarım en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulursun, bir de şöyle düşün staj yeri bulamayıp okulu bitiremeyen binlerce öğrenci falan var, her türlü koşula razılar.
-
Reis gecmis olsun benim de az agzima micmadilar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun x2'sini yaşadığımı anlatmıştım yazdıklarımdan birinde denk gelmiş olabilirsiniz.
olm aydınlanmıştım lan
hayattan silinmek istedim.gerçekten ben nasıl işte kalacağım dedim ya özgürlüğümü mumla aramıştım.
din olgusunu,sabır denen şeyi,proletaryayı sakin tutmak için yapılan şeyleri düşündüm de bize harbi geçiriyorlar.
abi neden herkes sakin ya hayatımız taş çatladı 80 sene 23 de başlasan yaşlanana kadar.
hayır şimdi yeni nesilde emeklilik diye bir şey de yok.
neden yani hayır ne uğruna
-
-
BOŞWER ĞARDAŞ ÜREMENE BAK 5 COCUK YAP DAHA COK KÖLE VER İS VERENLERE
Babamla muhatap olmuyorum
Olursam isle ilgili bir sey sorarsa onu ciddiyim bogazlarim agzini burnunu kırarım
Bir kisi bile bana isle ilgili bir sey sorarsa delirip gebertecegim onu son raddedeyim
Sakin ol Hamza hocam bu dünya da sakin olan her zaman kazanır
-
-
Kendimi örnek veriyorum ama ben de senin gibi öfkelenmiştim, yılların öfkesini kustum ama sonunda zararlı çıkan ben oldum.
-
Noldu kanka ;(
Aga kapının camına yumruk attım, elimde kesik izi kaldı.
-
Ağzına sağlık 27 yaşındayım sürekli işe girip çıktım maksimum 1 ay dayabilmisimdir bir yere. Ne uğruna yaşıyor bu insanlar anlamıyorum. Bu kadar sıkıntıyı niye çekiyorlar ve niye bu kadar sakinler. Amacım yok, hayalim yok, niye yaşıyoruz. Ha bir de 2 gün sonra doktor randevum var, sanki düşüncelerim yanlış da onlar doğruymuş gibi ruhu sıkıntılı olan biz olduk iyi mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Knk küfrü sil ban yersin
Aynen dediğin gibi ama
aynı kafadayız.
abi gerçekten çalışmak zorunda olmak aşırı dehşet verici
-
Oğlum sevmediğiniz işi yapmayın, ilginiz neyse ona yönelin. Az para kazandıran bir iş yoktur, siz işinizi ne kadar severseniz o kadar çok kazanırsınız. Üstelik insanın sevmediği işi yapması, cehennemi yaşamakla aynı şeydir.
-
Sevdigim is yok omg iş sevilir mi
Sen napiyon da seviyon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bunun x2'sini yaşadığımı anlatmıştım yazdıklarımdan birinde denk gelmiş olabilirsiniz. olm aydınlanmıştım lan hayattan silinmek istedim.gerçekten ben nasıl işte kalacağım dedim ya özgürlüğümü mumla aramıştım. din olgusunu,sabır denen şeyi,proletaryayı sakin tutmak için yapılan şeyleri düşündüm de bize harbi geçiriyorlar. abi neden herkes sakin ya hayatımız taş çatladı 80 sene 23 de başlasan yaşlanana kadar. hayır şimdi yeni nesilde emeklilik diye bir şey de yok. neden yani hayır ne uğruna |
Hamza seni çok iyi anlıyorum. Elinden gelecek bir şey yok, tek yapman gereken boynunu büküp yaşadığın şeylere razı gelmen, ne demiş büyüklerimiz sabreden derviş muradına ermiş, kendini çok kötü hissediyorsan harbiden psikolojin iyi değilse kafa iznine çıkman en doğrusu, yanlış bir şey söylemiyorum, ısrar et, doktora vs. git, stajı uzat ne yapıyorsan yap tatile çık biraz, kendinle yüzleş, bu süreçte internetten, her şeyden uzak kal. Umarım en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulursun, bir de şöyle düşün staj yeri bulamayıp okulu bitiremeyen binlerce öğrenci falan var, her türlü koşula razılar. |
BOŞWER ĞARDAŞ ÜREMENE BAK 5 COCUK YAP DAHA COK KÖLE VER İS VERENLERE
|
Benzer içerikler
- esenyurt fatih mahallesi
- 10 yıldır paxil kullanıyorum
- kar duası arapça
- kendini 3 kelime ile anlat
- evdeki eşyaların sürekli bozulması ne anlama gelir diyanet
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X