Şimdi Ara

Ofis programları öğrenerek iş bulabilirmiyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• solitare öğren memur ol
  • Ben hayır diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce olsa evet, ama şimdi yetersiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi herşey yetersizlikle dolu
  • ofis programlarını kullanabilecek değil yazabilecek kapasitede olman lazım ki iş garanti olsun...
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    programlama dilleri öğrenerek malesef net bir sonuç alamıyoruz öyle yani bir alt yapı göremiyorum yok kendini geliştirmeymiş , projeymiş oymuş buymuş ama bir garanti yok. küçük çaplı bilişim şirketlerinde eziyet çekiceğime kurumsal firmada düşük maaş ta olsa en azından hakketiğim diye düşünüyorum tabi öyle bir iş varmı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu devirde ofis programları bilmeyen yok gibi yani işe girmek için pek bir artısı kalmadı kalsa bile gider bir işletmeye sekreter olursun max 1500-2000 liraya, ayrıca bilmiyorsan da 1 haftalık dersle çok kolay bir şekilde öğrenebilirsin word,pp kolay Excelden formülleri falan 1-2 gününü alabilir

• Bulabileceğinizi sanmıyorum.
  • programcılıkta öyle 2 yıl pc programcılığından sonra tekniker olarak atansak bile alıcağımız para max 1.800 - 2.000
  • sen oğuz sasinin yayını izliyormusun ordada biri aynı bu soruyu sordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

varmı bilgisi olan

Kadin isen ve full ofis biliyorsan issiz kalman imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3dmax öğrenilirse bence olabilir ofis programı denilince aklıma bu geldi benim

• xlLR X kullanıcısına yanıt
    valla 4 program biliyoruz diye gidicez bi ton iş çıkartıcaklar oda olucak iş değil aslında haklı olanlarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

programcılıkta öyle 2 yıl pc programcılığından sonra tekniker olarak atansak bile alıcağımız para max 1.800 - 2.000

Programcılıktan mezun onlarca kişi tanıyorum çoğu vasıfsız elemanlar ben işe bile almam onları yani iş kişide bitiyor diploma önemli değil

• Kurumsal firmaların çağrı merkezlerine başvurun hem girmesi kolay hem yükselme şansı oluyor

• Ofis programlarını öğrenmeyen kaldı mı bu devirde cidden? Hadi hiç bilmesen 2 haftalık bir E-eğitim ile hemen öğrenirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.