Şimdi Ara

Ofis bilgisayarlarının sesi gitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalışma ofisimizdeki tüm bilgisayarların sesi gitti. Kapatıp açınca bir süre ses var ancak daha sonra ses gidiyor ve mesela youtube'da video açınca video yükleniyor ancak başlamıyor. Sorunun ağdan kaynaklandığını düşünüyorum ama nedir bilemedim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sykosiko

Arkadaşlar merhaba,

Çalışma ofisimizdeki tüm bilgisayarların sesi gitti. Kapatıp açınca bir süre ses var ancak daha sonra ses gidiyor ve mesela youtube'da video açınca video yükleniyor ancak başlamıyor. Sorunun ağdan kaynaklandığını düşünüyorum ama nedir bilemedim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi günler.

Bazen bir ofis, üniversite veya şirket ağı güvenlik nedenleriyle ağ trafiğini kısıtlar. Bu da Spotify'ın düzgün çalışmasını engelleyebilir.

Ofisteysen, ağ yöneticinden veya BT Ekibinden aşağıdaki IP aralığını açmalarını isteyebilirsin (bu sayede Spotify normal çalınır).

78.31.8.0/21
    193.182.8.0/21

Kuruluşun bu IP'leri açmak istemiyorsa şu IP'ler daha kısıtlı bir akış sağlayabilir:

78.31.8.0/24
    78.31.12.0/24
    193.182.8.0/24

ALINTI..

• Cevap için çok teşekkür ederim sayın Mesafesiz. Ancak tamamen açık bir ağ üzerinden administration veya sınırlama olmadan bağlantı kuruyoruz. 4 kişinin bilgisayarı da aynı şekilde problem verince ağdan kaynaklı bir sıkıntı olabileceği aklıma geldi. Modem'e bulaşmış bir virüs olabilir mi acaba? Ya da aklınıza gelen başka bir durum mevcut mudur? AVG free, Kaspersky ve AVG professional kullanıyoruz ancak bilgisayarlardan herhangi bir sonuç alamadık :(

İyi günler.
  • Çözüm bulundu. Windows 8 yüklü PC'lerimizin ses card'ları update ile win 8.1 sürümüne yükselmiş ancak win 8'de çalışmamaktaymış. Windows 8.1' e yükseltince sorun çözüldü.

Bilgilerinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.