Şimdi Ara

Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
4
Favori
49.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhostEagle

voice-sound tarafınfa sound a tam getirdiğimizde arkadaşlarımızı duymadığımız gibi bizim sesimizde karşı tarafa gidiyormu acaba?

Onu parantez içinde belirtmiştim dikkatli okumadın sanırım. Tabi ki gidiyor. Senin sesin mikrofondan gittiği için mikrofonu kapatman gerek onun içinde açma/kapa tuşuna bir kez kısa basış yapıyorsun. Simge ekranında mikrofon simgesinin üstünde çarpı geliyor.

Tekrardan bir kez bastığında da açılıyor ve simge ekranında mikrofon simgesi kayboluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

voice-sound tarafınfa sound a tam getirdiğimizde arkadaşlarımızı duymadığımız gibi bizim sesimizde karşı tarafa gidiyormu acaba?

Onu parantez içinde belirtmiştim dikkatli okumadın sanırım. Tabi ki gidiyor. Senin sesin mikrofondan gittiği için mikrofonu kapatman gerek onun içinde açma/kapa tuşuna bir kez kısa basış yapıyorsun. Simge ekranında mikrofon simgesinin üstünde çarpı geliyor.

Tekrardan bir kez bastığında da açılıyor ve simge ekranında mikrofon simgesi kayboluyor.

uhh ben öyle biliyordum valla inşallah arkadaşlara bir pot kırmamışımdır

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • ellerine sağlık ilker kardşim çok faydalı bilgiler verdin bakalım 250-tl ye düşerse alacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

ellerine sağlık ilker kardşim çok faydalı bilgiler verdin bakalım 250-tl ye düşerse alacaz

Ya kardeş zaten 300TL etmez ya azıcık ses kulağı olan ve malzeme kalitesinden anlayan fark eder bunu

PS3 aksesuarı ve üzerinde sony amblemi olduğu için 180-190TL eder diyoruz. Türkiye garantisi olsun diyede 60-70TL de üstüne veririz 250TL eder diyoruz. 250TL olması gereken en yüksek fiyatı. Bu fiyat dan bu kulaklık alınabilir mi alınabilir.

Şahsen ben 300TL vermem. Vermeyecektim de zaten tam yurtdışın dan almak için hazırlık yapıyordum ki morfare nin 250TL ye sattığını farketmiştim. Öyle aldım.

İşinize karışmak gibi olmasında bence sizde 250TL den fazla para vermeyin derim. Siz bilirsiniz yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

ellerine sağlık ilker kardşim çok faydalı bilgiler verdin bakalım 250-tl ye düşerse alacaz

Ya kardeş zaten 300TL etmez ya azıcık ses kulağı olan ve malzeme kalitesinden anlayan fark eder bunu

PS3 aksesuarı ve üzerinde sony amblemi olduğu için 180-190TL eder diyoruz. Türkiye garantisi olsun diyede 60-70TL de üstüne veririz 250TL eder diyoruz. 250TL olması gereken en yüksek fiyatı. Bu fiyat dan bu kulaklık alınabilir mi alınabilir.

Şahsen ben 300TL vermem. Vermeyecektim de zaten tam yurtdışın dan almak için hazırlık yapıyordum ki morfare nin 250TL ye sattığını farketmiştim. Öyle aldım.

İşinize karışmak gibi olmasında bence sizde 250TL den fazla para vermeyin derim. Siz bilirsiniz yine de

kesinlikle sizinle hemfikirim
    bekliyeceğim illaki düşer 250 ye düşmezsede almam çokda dert değil

• inceleme için teşekkürler,artılar ve eksiler açısından oldukça yakın tespitlerim oldu,
    tek farkı etrafımda konuşanları duyamadım yani yüksek bir ses vermediği halde dolgun bir ses verdiği için ses temiz halde bize ulaşıyor, etrafımızdaki kişilerede bu ses epey az duyuluyor
    bana göre bu iki tercih cihazı aldırır...

mikrofon ses açma kapama çok pratik tek dokunma ile multiplayer modda gayet huzurlu kullanabiyorum özellikle battlefield 3'te oyun oynarken
    telefon çaldığında yada yanımdaki biri ile konuşmak istediğimde bu hız çok işime yarıyor,komple kapamak için ise aynı dokunduğumuz alana basılı tutmamız yetiyor bana bu özellik çok
    işlevsel ve pratik geldi...

bu arada bende cihazı abime getirtirdim amerikada oldukça uygun fiyatı tl karşılığı olarak adil şekilde 200 tl 'ye yakın bir fiyata gayet uygun..

2 tane istemiştim gerçi havalimanında ürünün birini çalmışlar sizin başlıkta yaşadığınız problem gibi olmasada buda bir problem belirtmek istedim, sanal ortamda türk hava yollarını bu
    güvensizliğinden dolayı kınıyorum...elektronik eşyalarınızı yanınıza aldığınız bagaja koymak şart :)

ve evet evet sigorta ödeyecekmiş - 500 tl bile verceklerine cihazın aynısı versinler isterdim,paradan kıymetli geldi bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 25 Ocak 2012; 16:16:47 >

• Elinde hem sharkoon xtatix v3 hem ps3 wireless 7.1 olan varmı bir karşılaştırma yapsın ?
  • bende yeni aldım kulaklıgı gayet güzel çalışıyo sadece tdu2 de oyun içinde ufak sesler oluyo neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

bende yeni aldım kulaklıgı gayet güzel çalışıyo sadece tdu2 de oyun içinde ufak sesler oluyo neden acaba

Nasıl teğmin ettin ?
  • Abin doğumgünü hediyesi olarak aldı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Elinde hem sharkoon xtatix v3 hem ps3 wireless 7.1 olan varmı bir karşılaştırma yapsın ?

kablolu olması sorun degılse sharkoon daha kalıtelı gercek 5.1 surround ses verıyo karsılastırılmaz bıle
  • sharkoon da bi ton gıvır zıvır kablo zart zurt giriş çıkışı var
    en iyisi gene bu sony derim ben hemde ps3 le kendi ürünü olması dolayısıyla dahda uyumludur
    kablosuz olmasıda artısı tak şarj et çalıştır kardeşim bu kadar basit
    tefaruatlarla uğraşma
  • iyide kulaklık ortada yok nereye sorsam yok diyorlar elimizde
    ürün ortada yok yani anlayacağınız
  • internette dostum anca orda bulabilirsin veya çok büyük sony centerden etilerde fln bulabilirsin bu kulaklıktan akmerkezde fln
  • quote:

internette dostum anca orda bulabilirsin veya çok büyük sony centerden etilerde fln bulabilirsin bu kulaklıktan akmerkezde fln

internetten bir şey almam elimin değip gözümün görmediği hiç bir şeyi almam
    ne akmerkez sony ne ataköy sony ne fatih iş merkezlerindeki nede b.düzündeki sony cantırlarda var hiç bir yerde yok oğlu yok
  • ozaman dostum brazdaha bekliyeceksin mağazalara girmesini
  • Ellerinize sağlık,çok güzel bir konu olmuş...Yeterince bilgim yoktu,süper oldu...
  • quote:

ozaman dostum brazdaha bekliyeceksin mağazalara girmesini

yarın aşağı tahtakeleye inip doğu banka bakacağım birde belki orada bulurum hem orada 250-tl olma ihtimalide vardır belki
  • quote:

quote:

ozaman dostum brazdaha bekliyeceksin mağazalara girmesini

yarın aşağı tahtakeleye inip doğu banka bakacağım birde belki orada bulurum hem orada 250-tl olma ihtimalide vardır belki

dostum bence 50 daha ver garantili al daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.