Şimdi Ara

Office 2010 etkinleştirmezsek ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar office 2010 kullanıyorum fakat etkinleştirme anahtarını henüz etkinleştirmedim etkinleştirmeyi buldum fakat sanırım her 6 ayda bir etkinleştirmek gerekiyormuş bununla uğraşmak zahmetli iş, acaba etkinleştirmesem (hiçbirşey yazmıyor ama) bir süre sonra kısıtlama ve ya kullanılmaz bir hale gelir mi?

• 30 gün süresi var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

Arkadaşlar office 2010 kullanıyorum fakat etkinleştirme anahtarını henüz etkinleştirmedim etkinleştirmeyi buldum fakat sanırım her 6 ayda bir etkinleştirmek gerekiyormuş bununla uğraşmak zahmetli iş, acaba etkinleştirmesem (hiçbirşey yazmıyor ama) bir süre sonra kısıtlama ve ya kullanılmaz bir hale gelir mi?

Kulanılamaz hale gelir :etkinleştirebilir veya şunu kullanabilirsiniz (free office )

http://www.libreoffice.org/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2011; 21:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

Arkadaşlar office 2010 kullanıyorum fakat etkinleştirme anahtarını henüz etkinleştirmedim etkinleştirmeyi buldum fakat sanırım her 6 ayda bir etkinleştirmek gerekiyormuş bununla uğraşmak zahmetli iş, acaba etkinleştirmesem (hiçbirşey yazmıyor ama) bir süre sonra kısıtlama ve ya kullanılmaz bir hale gelir mi?

Kulanılamaz hale gelir :etkinleştirebilir veya şunu kullanabilirsiniz (free office )

http://www.libreoffice.org/download

nedir bu? office'i katılımsız yapmak için mi office gibi bir program mı?

• O da office gibi bir program. Eğer etkinleştirmeden kullanmak istiyorsan crack kullanman gerekir ama buda yasal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 3 Aralık 2011; 9:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||TÜRK||

Etkinleştir de internette bir sürü serial var onlardan birini yaz bukadar

olmuyor ki biliyorsan sen bir tane verebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    office 2003 mu 2007 mi ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.