Şimdi Ara

Office 2007 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu bir kez daha acmıstım fakat yeterli yanıtı alamamıstım o yüzden tekrar açıyorum.Bilgisayarıma office yüklerken yüklemenin tam ortasında bir problem oldu bilgisayarda ve bilgisayarımı resetledim tekrar acıldıgında birdaha yükleyemedim.

Regedit'den olmadı
    C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temp'i bosalttım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 1 Temmuz 2007; 20:49:23 >

• Ne gibi bir hata oldu olayı açarmısın...
  • cd orjinal mı?
  • Regedit.exe den office ile ilgili girisleri incele ve sil.
  • Cd orjinal degil fakat serialla ilgili bir problem degil.Serial onaylanıyor.

Hata Bu;

Office 2007 yükleme sorunu
  • Program Ekle-Kaldir da gorunuyorsa ordan da kaldir.
  • Yok ordan silmistim gözükmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunu sanırım anladım! office yüklemen için windowsu admin hesabıyla açıp yüklemen gerekiyor!

bi admin hesabıyla yüklemeyi denesene!
  • admin hesabımı neden ki zaten benim hesap bilgisayar yöneticisi olarak geciyor.admin girmek icin Güvenlik kipten girmek gerekio orda da zaten cogu programı actırmıo kip
  • Yeni bir kullanici acarak dene birde, registry kayitlari yenilenirse belki ise yarayabilir.
  • Ya arkadaşlar Yeni bi konu açmıyım Da Burda sorumu sorayım dedim ,Bende Office 2007 yi yükledim ancak her açtığımda yapılandırma yapıyor,bi kutu doluyor sonra ofis açılıyor. Şimdi Ofisi Tamamen kaldırdım şimdide aynı şeyi internet explorer yapıyor.Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 2 Temmuz 2007; 14:22:27 >
  • quote:

Ya arkadaşlar Yeni bi konu açmıyım Da Burda sorumu sorayım dedim ,Bende Office 2007 yi yükledim ancak her açtığımda yapılandırma yapıyor,bi kutu doluyor sonra ofis açılıyor. Şimdi Ofisi Tamamen kaldırdım şimdide aynı şeyi internet explorer yapıyor.Sizce ne yapmalıyım?

Ya bunun benim actıgım topicle ne alakası var ya...Benim bir sorunum var cözmeye calısıyoruz sende gelmiş alakasız alakasız sorular soruyosun.Git başka topic ac ya bu kadar zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 2 Temmuz 2007; 16:19:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.