Şimdi Ara

Office 2007'de Mathtype kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mathtype'ı Office 2003'te kullanıyordum. Office 2007'ye geçince Mathtype çubuğunu bulamadım. Mathtype'ı tekrar kurmayı denedim. Kurulum sırasında desteklenmeyen office sürümünün olduğunu bildiren bir hata mesajı aldım fakat kurulm devam etti. Şimdi Mathtype'ı sadece nesne ekleme yolu ile Office 2007'de kullanabiliyorum. Mathtype'ın macrolarını kullanamıyorum. Mesela denklem numaralarını eklemek için kullandığm komut bir makro çalıştırıyordu. Mathtype çubuğu çıkmayınca onları da kullanamıyorum. Mathtype'ın sitesine baktığımda Office 2007 ile ilgili bir açıklama yok. Kısacası Mathtype'ı Office 2007 ile nasıl kullanabilirim. Ya da mathtype benzeri ve aynı özelliklere sahip office 2007 ile kullanılabilen bir program önerebilir misiniz?

• Mathtype programını oldukca sık kullanan biri olarak,office 2007 ye bende kuramadım.Denedinizmi bilmiyorum ama office 2007 deki denklem düzenleyicisi yeterli seviyede
  • Peki office 2007'de oluşturduğumuz denklemlere numara nasıl verebiliriz. Fakat verdiğimiz numara otomotik olacak. Mathtype'ın bu özelliği vardı. Mesela 5 tane denklemimiz var. 3. denklemi sildiğmizde denklem numaralarını otomatik olarak kendi güncelleştiriyordu. Böyle bir şey göremedim ben Office 2007'de
  • Buradaki konu bana yardımcı oldu umarım sizede yardımı olur
    http://economics.com.au/?p=632
  • office 2010 da mathtype nasıl kullanılacak peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    office 2007 outlook sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.