Şimdi Ara

Offgamersdan ps plus aldım ama para gitmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet şubesinden bakıyorum hala para gitmemiş fakat ben kodu aldım ve kullandım. Hafta sonu olduğu için mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• provizyondadır
  • Gidecektir mutlaka olmaz öyle bedava iş bende aldım işlemiştir heralde banka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chanser -- 27 Haziran 2016; 23:08:45 >
  • 2-3 gün sonra dönem içi işlemler kısmına yansır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bankayada yansımamış bende göremedim
  • Birkaç güne yazılır onlar
  • Sistemde anlık bir açık oldugunu vede bedavaya aldigini sanıyor bozmayin beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Sistemde anlık bir açık oldugunu vede bedavaya aldigini sanıyor bozmayin beyler

Hayır sadece korkuyorum başıma patlamasın diye hala yansımamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Sistemde anlık bir açık oldugunu vede bedavaya aldigini sanıyor bozmayin beyler

Hayır sadece korkuyorum başıma patlamasın diye hala yansımamış

Basina patlayacak hicbirsey yok rahat olun biraz yahu böyle seylerde. Ne patlayacak basina ne gelebilir yani? Hiçbirsey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettigim banka us olarak çektigi için parayı kaç para olarak yansıtıcak tr kurundan kaç para çekicek ben onu merak ediyorum 30 dolar alışveriş yaptım karşıma 150 tl gibi fatura cıkmaz inşallah.
  • Chanser kullanıcısına yanıt
    Vergi yoksa 80 küsür çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Ziraat genç sahibiyim hocam vergi falan bilmiyorum nasıl işliyor sistem tecrübeli arkadaş varsa bizi bilgilendirebilir aslında daha önce alısvris yapan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

quote:

Ziraat genç sahibiyim hocam vergi falan bilmiyorum nasıl işliyor sistem tecrübeli arkadaş varsa bizi bilgilendirebilir aslında daha önce alısvris yapan

Vergi değil de komisyon diyelim. Bazı bankalar komisyon alırlar. Yani 30dolar örneğin 70TL ise, komisyonla 80TL olur. Garanti Bankası almıyor. En azından benden hiç almadı belki maaş hesabı olduğu içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

quote:

quote:

Vergi değil de komisyon diyelim. Bazı bankalar komisyon alırlar. Yani 30dolar örneğin 70TL ise, komisyonla 80TL olur. Garanti Bankası almıyor. En azından benden hiç almadı belki maaş hesabı olduğu içindir.

Ziraat genç hesabım var hocam benimde üniversiteliler için olandan ama sisteme bakıyorum online işlemlerde görünmüyor hareketlerde para ne kadar çektiğini nasıl öğrenicez bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ziraat genç hesabım var hocam benimde üniversiteliler için olandan ama sisteme bakıyorum online işlemlerde görünmüyor hareketlerde para ne kadar çektiğini nasıl öğrenicez bakalım.

Üniversite kartıysa komisyon alacağını sanmıyorum. Ziraat Çağrı merkezini arayıp sorabilirsin. Üni kredi kartım var. dolar ile alışveriş yaptım komisyon alıyor musunuz diye...hem paranın çekilip çekilmediğini, provizyonda mı kaldığını da öğrenmiş olursun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çare atm ye gidip hesaba bakmak

• Hocam atmden baktım görünmüyor dediği gibi arkadaşın çağrı merkezini arıycam birazdan
  • quote:

Hocam atmden baktım görünmüyor dediği gibi arkadaşın çağrı merkezini arıycam birazdan

Hocam internet şubesine yansımış benim 16.50 dolar dı 48 lira alacakken 49.50 almışlar . 1.50 lira komisyon galiba . Kuveyt türk bankası bende pazar almıştım anca yansımış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

quote:

Hocam atmden baktım görünmüyor dediği gibi arkadaşın çağrı merkezini arıycam birazdan

Hocam internet şubesine yansımış benim 16.50 dolar dı 48 lira alacakken 49.50 almışlar . 1.50 lira komisyon galiba . Kuveyt türk bankası bende pazar almıştım anca yansımış.

cüzi miktarlarda böyle komisyon alıcaksa iyi inşallah benimde öyledir
  • Komisyon dışında bankalar doların arttığı zamanı beklerler artış gününde geçirirler, hatta aldığınız gün değil ekstre kesim tarihinde dolar daha yüksekse o tarihte ekstreye yansıtırlar ki daha yüksekten vermiş olsun size doları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.