Şimdi Ara

off yaa napcam ben.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Kutay_

şimdiki kızlar çook farklı çook...delikanlı insanları beğenmezler nerde yumuşak varsa gidip bulurlar yaaa(hepsi değil)

bende senin lafın katılıyorum hepsi değil lafınada bi atasözüyle nokta koyuyorum.İstisnalar kaideyi bozmaz
  • Şimdiki kızların hepsinin kafası güzel nerde tipsiz serseri tip var kızlar orda bu ne ya vala eskiden bölemiydi bilmiyorum ama değildi herhalde.Kıyamet geliyo beyler az kaldı
  • son bir haftada kısmetim açıldı 3 ünü 5 ini biarada idare ediomm
  • bu kızlara varya böyle artis ve seseri olacaksın yaa delikanlılık en son hatta HİÇ...böyle sistemin ben içine.............
  • len 17 yaşınızdasınız konuşuonuz daha

ben 22 ye girecem daha kız arkadaşım olmadı.daha doğrusu bende istemiyom

hayatımı yaşayacam öncelikle onlarla uğraşamam valla
  • BU YAŞIMA KADAR NİYE HİÇ SEVGİLİM OLMADI
    HERKESİN VAR BENİM NİYE YOK VS...

BU TİP CÜMLELERİ KURAN KİŞİLER AÇIKÇA SÖYLİYİM KORKAK KİŞİLER,, RİSK ALMAYAN İNSANLAR BUNLAR.. BEN İNANMIYORUM Kİ BUGÜNE KADAR HOŞLANDIĞI HER KIZA ''SENDEN HOŞLANIYORUM'' DESİN VE BU KIZLAR ARASINDASN BİR TANE DAHİ KARŞILIK VEREN ÇIKMASIN.. AMA BUNLAR NE YAPIYOR, İLK HAREKETİ KIZLARDAN BEKLİYOR, SONRA KIZ İLK HAREKETİ YAPTI MI KAŞAR DAMGASI VURUYOR KIZA,, İSMAİL YK MANTIĞI,,

BENİ BEĞENENİ BEN BEĞENMEM
    BENİM BEĞENDİĞİM İSE BENİ BEĞENMEZ..

ÇENE ARKADAŞLAR ÇENE,, ÇENENİZ OLDU MU İNANIN TİP-PARA O KADAR ÖNEMLİ DİİL..

SİZ EĞER GERÇEKTEN HOŞLANDIĞINIZ BİR KIZA DUYGULARINIZI AÇARSANIZ, VE ONU GERÇEKTEN SEVMİŞSENİZ İNANIN Kİ ONU ELDE EDERSİNİZ..

VE ŞUNU UNUTMAYIN ARKADAŞLAR,,

BİR İNSANA REDDEDİLMEK DEĞİL, ALDATILMAK KOYAR..

• ben daha çok ufağım 14

Aşığım ama o beni sevmiyor.Biliyorum yakın arkadaşlarımdan birini seviyor.Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor.Aşk işte sevgi işte . Bari 8.Sınıf çabuk bitsin.Ayrı olduğum zaman unuturum onu heralde
  • e bu aşıklar ayrılanlr sewgli bulamaynlr vs içnde topic açlsn bariii
  • quote:

yaa bu yaşıma geldim daha birtane sevgilim olmadı yaa napcam ben bana bişey diyin hep böyle mi gidecek yaaa......

bıde playboy avatarı var tuuuu yazı yazk
  • quote:

Orjinalden alıntı: thouego

quote:

17 yaşıma geldim erken derseniz belki ama korkuyom arkadaşlar hep çıkıo yaa

17 mii...bende tohuma kaçtın sandım yaw

bende 20 25 sandım allah belanı ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangSTAz

tip olcak......giyim olcak......aksesuarların güzel olcak sıkıntı çekmezsin........çok paraya gerek yok

(Bkz.Ben)

Alakası yok.
    Kızlarla konusabilme yetenegine sahipsen tamamdır is...
  • Akışına bırak, çok zorlarsan olur olmaz birini bulursun pişman olursun.

Arkadaşlarım hep çıkıyorlar ben yalnızım diyorsun, bu konuda arkadaşlarına da danışabilirsin onların çıktığı kızların mutlaka boşta gezen arkadaşları vardır seninle tanıştırabilirler.

Ama yine de en iyisi akışına bırak derim.Ben 19 yaşındayım, benim de hiç olmadı.Olmazsa da olmasın çok umurumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 1 Ekim 2006; 17:19:37 >
  • quote:

17 yaşıma geldim erken derseniz belki ama korkuyom arkadaşlar hep çıkıo yaa

çıkmak için kız arıyorsan bu kafayla biraz zor bulursun kız arkadaş ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Akışına bırak, çok zorlarsan olur olmaz birini bulursun pişman olursun.

Arkadaşlarım hep çıkıyorlar ben yalnızım diyorsun, bu konuda arkadaşlarına da danışabilirsin onların çıktığı kızların boşta gezen arkadaşları vardır mutlaka seninle tanıştırabilirler.

Ama yine de en iyisi akışına bırak derim.Ben de 19 yaşındayım, benim de hiç olmadı.Olmazsa da olmasın çok umurumda değil.

Ki evet arkadas cevren ve hoslandıgın kızın arkadas cevresiyle konus.Deki bole bole,tabi eger bir kızdan hoslanıyorsan...
    Kızla bir erkekle konusurmus gibi konus ama aradaki kufurleri cıkar
    Kıza espri yapma sakın !!!
    Espri yapınca bir zaman sonra sıkılır.Ciddiyetini kaybettigini dusunur.
    Kızı dusundurecek seyler soyle !!!
    Kızların kafası bole konusmalarda durur ve tamamen beyinleri senin hakimiyetine gecer...
    Bu kadar basit.
    Bende 16 yasındayım hic cıkmadım.Ama kızlarla yakınım.Cıkmak zaten neki,git kızlarla muhabbet et aynı sey.

• quote:

Orjinalden alıntı: codderial

BU YAŞIMA KADAR NİYE HİÇ SEVGİLİM OLMADI
    HERKESİN VAR BENİM NİYE YOK VS...

BU TİP CÜMLELERİ KURAN KİŞİLER AÇIKÇA SÖYLİYİM KORKAK KİŞİLER,, RİSK ALMAYAN İNSANLAR BUNLAR.. BEN İNANMIYORUM Kİ BUGÜNE KADAR HOŞLANDIĞI HER KIZA ''SENDEN HOŞLANIYORUM'' DESİN VE BU KIZLAR ARASINDASN BİR TANE DAHİ KARŞILIK VEREN ÇIKMASIN.. AMA BUNLAR NE YAPIYOR, İLK HAREKETİ KIZLARDAN BEKLİYOR, SONRA KIZ İLK HAREKETİ YAPTI MI KAŞAR DAMGASI VURUYOR KIZA,, İSMAİL YK MANTIĞI,,

BENİ BEĞENENİ BEN BEĞENMEM
    BENİM BEĞENDİĞİM İSE BENİ BEĞENMEZ..

ÇENE ARKADAŞLAR ÇENE,, ÇENENİZ OLDU MU İNANIN TİP-PARA O KADAR ÖNEMLİ DİİL..

SİZ EĞER GERÇEKTEN HOŞLANDIĞINIZ BİR KIZA DUYGULARINIZI AÇARSANIZ, VE ONU GERÇEKTEN SEVMİŞSENİZ İNANIN Kİ ONU ELDE EDERSİNİZ..

VE ŞUNU UNUTMAYIN ARKADAŞLAR,,

BİR İNSANA REDDEDİLMEK DEĞİL, ALDATILMAK KOYAR..

+1

• Kaç yaşındasın?
    El ele gezmek için mi yoksa yatağını ısıtması için mi arıyorsun?
  • 27 yaşına gelip de kimseyle çıkmamış onlarcasını tanıyorum. bu kayıp değil. onların eksikliğini de göstermez... tercih meselesi.... gençlik çok değişmiş.... 17 yaşında 'bu yaşıma kadar' gibi adult cümleler kuruyor :))
  • Çıkmanın tarifi kişiye göre değişiyor.
    Sadece el ele gezmeye bile çıkma diyenler var.
  • quote:

yaa bu yaşıma geldim daha birtane sevgilim olmadı yaa napcam ben bana bişey diyin hep böyle mi gidecek yaaa......

ÇOKTA TIN

DE GEÇÇÇ YA NE KAFANA TAKIYON ALLAHA ŞÜKRET SAĞLIKLIMIYIM DE KENDİNE BİR BAK EVET

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.