Arkadaşlar sacım 2-3 cm 'di uzamıstı yane en azından 2 2.5 ay bekledim model sectim ara makas attı adam saclarımı yıkatıktan sora bi baktım kıp kısa olamaz ya yok bole sacmalık şimdiden başladım allahtan kabarık cıkmıcak istedigim model cıkacak beklemekte cok koyuyor .
her gün yıkamaya başlıcam istanbulda avrupa yakasında cok onerdiginiz iyi bir kuafor varsa modelden anlayan oraya gidicem
ya olm siz varya nekadar tipi tip insanlarsınız paso saç konusu paso saç konusu madem kuaför tavsiyesi istiyosun git Ali Güre öyle 2 günde istedigin model olmuyo az sabır lazım
quote:
Orijinalden alıntı: derhce
ya olm siz varya nekadar tipi tip insanlarsınız paso saç konusu paso saç konusu madem kuaför tavsiyesi istiyosun git Ali Güre öyle 2 günde istedigin model olmuyo az sabır lazım
quote:
Orijinalden alıntı: AslanPaşa
quote:
Orijinalden alıntı: derhce
nedir arkadaş bu saç sevdası yav.kim ne derse desin çok düşük bi kesim dışında kendine güvensiz adam saçını uzatır.
o değil millet ahan ben ters osurdum dicek konu açıcak ..mesela bi çoçuk konu açtı aynen şöle ..yemek yiyodum dilimi ısırdım hemde üst tarafını bize ne