Şimdi Ara

Off Ya Saclar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sacım 2-3 cm 'di uzamıstı yane en azından 2 2.5 ay bekledim model sectim ara makas attı adam saclarımı yıkatıktan sora bi baktım kıp kısa olamaz ya yok bole sacmalık şimdiden başladım allahtan kabarık cıkmıcak istedigim model cıkacak beklemekte cok koyuyor .

her gün yıkamaya başlıcam istanbulda avrupa yakasında cok onerdiginiz iyi bir kuafor varsa modelden anlayan oraya gidicem

• ya olm siz varya nekadar tipi tip insanlarsınız paso saç konusu paso saç konusu madem kuaför tavsiyesi istiyosun git Ali Güre öyle 2 günde istedigin model olmuyo az sabır lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

ya olm siz varya nekadar tipi tip insanlarsınız paso saç konusu paso saç konusu madem kuaför tavsiyesi istiyosun git Ali Güre öyle 2 günde istedigin model olmuyo az sabır lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanPaşa

quote:

Orijinalden alıntı: derhce

ya olm siz varya nekadar tipi tip insanlarsınız paso saç konusu paso saç konusu madem kuaför tavsiyesi istiyosun git Ali Güre öyle 2 günde istedigin model olmuyo az sabır lazım

• nedir arkadaş bu saç sevdası yav.kim ne derse desin çok düşük bi kesim dışında kendine güvensiz adam saçını uzatır.
  • o değil millet ahan ben ters osurdum dicek konu açıcak ..mesela bi çoçuk konu açtı aynen şöle ..yemek yiyodum dilimi ısırdım hemde üst tarafını bize ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.