Şimdi Ara

Off Off ETS - Truck ve Trailers Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Makinem şu:
    Acer Aspire 5742G

İşlemci: Intel Core i5 - 460M
    Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT-420M (2 GB)
    4 GB DDR3 RAM

Bu makine ile bu oyunu oynayamıyorum. Ayarı en küçüğe getirsem bile oyunda aşırı kasıyor.

İşletim sistemi Wİndows 7 home premium

Bu makineyi bu tarz oyunları rahat oynayabilmek için aldım. Yahu boşuna mı aldım deli olacağım şimdi ya

Neden oynatmıyor. Bir ayar falan mı var nedir? Ekran driverı son sürümde offff

• Bu sorun çoğu kişi de var ve henüz bulunmuş bir çözümü yok. Henüz diyorum çünkü bu sorun yeni yeni ortaya çıkmaya başladı ve mühendislerin ileride bir çözüm bulma ihtimalleri var
  • acer empowering teknolojiden cpu yu performans moduna getir yüklemeyi arttır düzelicek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaniaR420

acer empowering teknolojiden cpu yu performans moduna getir yüklemeyi arttır düzelicek...

Bundan haberim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaniaR420

acer empowering teknolojiden cpu yu performans moduna getir yüklemeyi arttır düzelicek...

Bilgi için teşekkürler de o nerede biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
  • arkadaşlar oyunu ben de yükledim. t5450 işlemcim var. oyun işlemcinin sadece 1 çekirdeğini kullanıyor. sanıyorum bendeki ve diğer arkadaşlardaki kasma sorunu bu yüzden oluyor. henüz çift çekirdeği nasıl kullanabileceğimle ilgili bir çözüm bulamadım. siz de kontrol edip, aynı sorun olup olmadığını söylerseniz, aşama kaydederiz diye düşünüyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.