Şimdi Ara

ODTÜ'yü Tercih Edecek var mı aranızda? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

quote:

quote:

quote:

kardeş benim de aklımda birt soru var cevaplarsan iyi olur. Ben de İstanbul'da yaşıyorum ODTÜ uluslararası ilişkiler yazmayı düşünüyorum. Şimdi gidersem yurtta kalıcam ama yurt odalarında TV'mi, PS3'ümü bağlayıp oynayabilecek miyim? Müsait midir yani buna yurtlar?

Bir de yurt odalarının fotoğraflarına bakmaya çalıştım ama bulamadım hiç bir yerde.

Hocam odalarda sıkı kurallar yok ama arkadaşlarını rahatsız edersen odada sıkıntı olur. 4. ve 6. yurtta kalırsan(erkek olduğunu düşünüyorum) sıkıntı yaşarsın. 4. ve 6. yurt tek odalı çünkü. 2. 8. 9. yurtlarda pek sıkıntı olmaz, koy masana tv bağla ps3. Masaüstü pc getirenler var bizim yurda(8)

İlk 500 içindeysen yurt seçebilirsin.

tek odalı derken?

Bazı yurtlarda 2 oda verirler 4 kişiye, birisi yatak odası birisi çalışma odası. Tek odalılarda yatak masa aynı odada olur, sıkışık olur biraz

anladım. sağol yardımın için yarın bir de gidip kendim göreceğim.

okula gittiğimde sorularımı soracağım bi yetkili bulabilir miyim?

Okulda kime ne soracaksın? Yaz okulu döneminde ODTÜ şu an. Her bölümden, her binadan mutlaka birilerini bulursun.Yurtlara soracaksan açık yurtlar var, git gezmene izin verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemaga11

Teşekkürler hocam yardımın için birkaç kişiyle daha konuşup havacılık ve uzay mühendiliğinde karar kıldım :) bir sorum daha olucak, sizce laptop bilgisayar şart mı yoksa eğer yurda kurabiliyorsam masaüstü alabilir miyim? Yeni bilgisayar alacağım da yurtta izin veriliyor mu masaüstüne veya laptop şart mı mühendislik öğrencisi için bir aydınlatır mısın beni

Meslektaş olacaz desene :) Çift odalı yurtta kurarsın hocam çok rahat, koca masa veriyorlar. Ama tek odalı yurtlarda 2 kişi bi masada oturuyor orda kuramazsın. Sana gelip kimse karışmaz yaptığın şeye, odadakileri rahatsız etme yeter.

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Çevre-Şehir Bölge Planlama falan nasıldır sırf ODTÜ diye okunur mu?

Hocam fazla bilgim yok, tanıtım günlerine gitmeni tavsiye ederim. ODTÜ de hiçbirşey öğrenmesen bile(bu imkansız) dil olarak ve çevre olarak sana avantajı olur.

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

istanbulda oturuyorum , ve şehirden çok memnunum , puanım odtü ve itü makineye yetiyor .
    ankarada hiçbir tanıdığım yok ve şehire defalarca gitmeme rağmen fazla elektrik alamadım . ODTÜ kampüsüne itüden güzel diyor herkes . fakat ankarada olması bir dezavantaj . lütfen yardım edin . sabahtan beri delirecem düşünmekten . sürekli aklıma giriyor . sosyal ortamım da fazla yoktur . ayda 1 gece hayatı , haftasonları arkadaşlarla falan buluşuruz. öyle her akşam alemlere akmam yani .ama üniversitede eski günlerdeki gibi bir sevgilim ve bir ortamım olsun istiyorum. ODTÜye girip bir ortama girememe korkusundayım , yurtta kalacağım . belki bazı kişiler de aynı konudan şikayetçidir .

ne önerirsiniz odtü mü itü mü , objektif olun lütfen

Hocam merhaba, öncelikle İstanbul u çok sevmiyorsan gel ODTÜ ye. Ama İstanbul olmadan olmaz diyosan İTÜ ye git. ODTÜ kampüs olarak İTÜ ile kıyaslanmaz bence. Ben geçen sene İTÜ tanıtım günlerinde kampüsünü dolaşmıştım ODTÜ ye göre çok ufak. Ben haftada 1 defa fln çıkıyordum Ankara'ya, kampüste ihtiyacın olmuyor zaten. Ortam istersen yaparsın. Bölüm olarak ta ODTÜ nün daha iyi olduğu düşüncesindeyim. + İngilizce avantajın olur.

• quote:

quote:

Teşekkürler hocam yardımın için birkaç kişiyle daha konuşup havacılık ve uzay mühendiliğinde karar kıldım :) bir sorum daha olucak, sizce laptop bilgisayar şart mı yoksa eğer yurda kurabiliyorsam masaüstü alabilir miyim? Yeni bilgisayar alacağım da yurtta izin veriliyor mu masaüstüne veya laptop şart mı mühendislik öğrencisi için bir aydınlatır mısın beni

Meslektaş olacaz desene :) Çift odalı yurtta kurarsın hocam çok rahat, koca masa veriyorlar. Ama tek odalı yurtlarda 2 kişi bi masada oturuyor orda kuramazsın. Sana gelip kimse karışmaz yaptığın şeye, odadakileri rahatsız etme yeter.

İnşallah hocam bakalım bi aksilik olmazsa öyle duruyor :) peki laptop şart mı sence bir mühendislik öğrencisi için bana herkes çok gerekli dedi ona göre karar vericem ne alıcağıma

• quote:

quote:

quote:

İnşallah hocam bakalım bi aksilik olmazsa öyle duruyor :) peki laptop şart mı sence bir mühendislik öğrencisi için bana herkes çok gerekli dedi ona göre karar vericem ne alıcağıma

Yurt sonuçları açıklansın çıkan yurda göre karar ver bence. Laptop götürmen gereken işler çıkarsa masaüstü götüremezsin bunu da göz önünde bulundur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.