Şimdi Ara

odtü yazmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul bu ders seçimi konusunda harbi sıkıntılı ve diğer devletlerde de olmasına rağmen bu okulda daha fazla öne çıkıyor çünkü mesela yandal yapmak istiyorsunuz her şeye katlandınız odtü gibi bir okulda ortalamanızı yaptınız dönemde 9 ders almaya bile eyvallah çektiniz sonra bir baktınız course capacity is full Top özel mezunları şu okulda 1 dönem geçirse yemin ediyorum kendi okulundan adam falan almaz yönetici olduğunda odtüyü bu hard modea rağmen bitirebilmek bile büyük birşey özellerle kıyaslandığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

demek günlerini ders almakla uğraşarak geçirdin d-dostum bu çok havalı seni işe almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 7 Ekim 2020; 15:2:56 >

Bir de daha kötüsü var restricted elective meselesi,elektronikçi olucam diye girip course capacity full yüzünden elektrikçi falan olabilirsiniz mesela

• Tamam dostum yatay geçiş yap o zaman

• Zorunlu derslerini alamayan insanların olması cidden kötü bir durum. Yukarıda da yazıldığı şekliyle zorunlu dersleri okulun ataması gerekiyor, sonra öğrenci sectionlarını veya electivelerini kendi seçebilir (elective için de ön yükleme talebinde bulunabilmeli öğrenci). İşin garip tarafı ise odtü’nün internet açısından bir sıkıntı yaşamamasına rağmen bu ders seçiminde marka haline gelmesi. Tamam sorun olmayan okul sayısı olandan az ama çoğu okul böyle diye bu çözülemez bir sorun haline gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 7 Ekim 2020; 15:8:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • imsoserious kullanıcısına yanıt

Yapamaz kanka,arkadaş ee ci herhalde.Bu eeciler hem nerd hem yalaka hem şikayetçi geçiş de yapmıyorlar ben çözemedim bu adamları

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt

İnternetle ne alaka?Tamam student portal falan açılmıyor o gün de mesele 100 kişilik bölümün her sene 5 5 artarak 200 olmasından kaynaklanıyor

Türkiye’nin en gelişkin internet altyapısına sahip okulu ODTÜ değil mi, yanlış mı biliyorum ? Odtü’nün bu problemi yeni değil kronik bir sorun. Ve fiziki yatırım ile gelişmekten başka benim önerim sistemsel bir farklılık üzerineydi. Yani kontenjanların artması benim önerimi boşa çıkaran bir durum değil.

Hocam konumuz kapasite,ders seçiminde internetlik veya sunuculuk bir sıkıntı yok.

Ders seçimine bağlanamayan birçok kişi gördüm hem internette hem forumda. Benim dediğim okulun elinde zorunlu derslerin hangileri olduğu her zorunlu dersi alması gereken kaç kişinin olduğu bilgileri var. Kontenjanın bilinçsizce artırılması evet bir problem ama kontenjan arttıysa kapasiteyi arttırmak da okulun görevi. Seçmeli dersler olsa kontenjan problemini anlayabilirim ama bu durum MEB’in eba’ya talep çok geldi açıklamasına benziyor

Hocam iyi hoş da okula o ödenek gidiyor mu sorun bakalım bi,Nereden para alacak da bina yapacak,hoca çalıştıracak yeterli ödenek verilmiyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 7 Ekim 2020; 15:31:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

aynen okulun saçmalığı tamamen.

geçen seneden belli zaten derslere kaç kişi kaydolacağını. mesela bizim bölüm sekreterliği 100 kapasite yerine gidip 30 ile sabah 9'da başlatıyor. sonra bekleyin açılacak doldukça diyor. gün boyu deniyoruz 5 5 artırıyor kontenjanı en sonunda 100 yapıyor. anlamadığım madem 100 yapacaksa neden başta yapmıyor da bizi uğraştırıyor? bunun mantıklı bir açıklaması yok. öğrenciye saygısı yok kimsenin. o yüzden daha iyi alternatif varken buradan uzak durulmalı

• owoselammicsuedcheck O kullanıcısına yanıt

la nerden ekli geliyor 5 dönem 1 yaz okulunda kafayı yedik bilgisayar başında. ekli gelme diye bişey yok bizde.

• imsoserious kullanıcısına yanıt

Diger devletlerde de ayni durum var ve ozele burslu gecemiyorsun. Devletlerdeki tek sorun bu da degil. Odtude degilim ama her sene niye zamaninda ozel secmedim diye dusunuyorum.

• Odtü nün zaten course capacity is full yazısı meşhurdur   Saniyesinde bile girseniz seçim yapamıyorsunuz.

• owoselammicsuedcheck O kullanıcısına yanıt

odtü ye girebilecek biri o sıralamaya tam burslu vakıf ya da boun itü yazar. sırf daha butik diye başka üni mi yazacak?

• 1.sınıfların zorunlu dersleri yüklü geliyor, sadece 1 tane seçmeliyi seçiyoruz.

anlaşılan 1.sınıftan sonra biz de kanser olacaz  

• Sütçü imam yazın

• Emr306090 E kullanıcısına yanıt

ben 1. sınıftayken ekli gelmiyodu, okula daha yeni gelmişim yaptığım tek seçim şeyi tercihlerdi. direk dayadılar usisi bize ki 1. sınıfta usis paso çöküyodu. 2. sınıfta ve hele ki bu sene 1 kere bile kasma bile olmadı sistemde, rektör az zamanda usise el atmış belli. zaten usisi tamamen kaldırıp yerine daha iyi bişey getirecez diyodu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.