bu sana bir şey kazandıran bir zorluk da değil ki. derslerin zor olmasına laf etmem de dilekçe gibi saçma sapan bürokratik işlerle bir hafta uğraşmak canımı sıkıyor |
odtü yazmayın (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evet 3 gundur bir suru bolume dilekce atarak ve de geceler dahil surekli bilgisayar basinda durarak iyi kotu birkac ders alabildim. bir dersi gece 3'te kapabildim. evet bolumler gece 3'te kontenjan acmis...
-
seçmeli ders sorunsalı her ünide var genco
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
keşkem özyiğende okusaydım da ottülüler mezun olana kadar ceo olup milyor milyon dolarlar kazansaydım
-
KADHSHDJKXSASK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size yemin ederim 7-8-9 ekim boyunca tüm gün bilgisayar başında ders seçimiyle uğraştım odtünün ders seçim zamanları final zamanlarından 10 kat stresli
-
sadece seçmeli ders değil. must derslerimi alamıyorum çoğu zaman. zaten bu dönem seçmeli almam lazımdı ama alamadığım için salla diyip onla uğraşmayı bıraktım. imkansız zaten o. dediğim şey mustları almanın bile zor olması.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X