Şimdi Ara

Odtu vs Bilkent vs Bogazici Kampus Hayati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 1.11.2022)
Giriş
  • Arkadas ortami, sosyal olanaklar, kampus yasami hangisinde daha iyidir. Yorumlari da alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bogazici tek atar 2sinede

• boğaziçi kuzey kampüsle güney kampüsü karıştıranlar var hala:D

kuzey bu beyler, o reklamlarda gördüğünüz güney kampüs

• up
  • ayrıca dün kampüsleri gezen iki arkadaş da bilkentin kampüsünün odtüyü ödtürdüğünü yazmıştı. hala odtü diyenler var. odtü binaları 60 yıllık la ahahahasdads
  • guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    60 yıl önce kurulan bir üniversite için normal olanı bu aslına bakarsanız. Ivy League üniversitelerine baktığınız zaman da benzer bir durumu görürsünüz. Bu kadar sığ bir yaklaşımla bir okulu değerlendirmek büyük bir yanlış.

Diğer üniversiteler hakkında bir bilgim yok ancak ODTÜ hakkında özel olarak sorunuz olursa sorabilirsiniz. Ama ben kısaca, yaz, kış, tatil demeden yaşayan büyük bir kampüse ve hepsi alanında önemli etkinlikler yapan öğrenci topluluklarına sahip bir okul ODTÜ.
    Öğrenci toplulukları videosu var şurada, izleyebilirsiniz. (2013 videosu ve pek çok topluluk videoya dahil edilmemiş. Bunu da göz önünde bulundurun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKepo -- 13 Temmuz 2015; 13:07:58 >

• MKepo M kullanıcısına yanıt
    Ivy league dediğin okullar milyon dolarlar verip restore ediyor binaları tarihi yapısını bozmadan kardeş. odtü bildiğin kaderine terk edilmiş virane. arada fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

Ivy league dediğin okullar milyon dolarlar verip restore ediyor binaları tarihi yapısını bozmadan kardeş. odtü bildiğin kaderine terk edilmiş virane. arada fark var.

O Türkiye gerçeği yalnız. Çapa-Cerrahpaşa-Hacettepe gibi tıp alanındaki en bilinen üniversitelerimiz de dökülüyor.

• guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    "Kaderine terk edilmiş" diye abartılacak bir durum yok ortada. ODTÜ, Türkiye'de bir devlet üniversitesi olduğu için imkanları kısıtlı ve bu kısıtlı imkanları doğru yatırımlar yapmaya çalışarak kullanıyor. Binaların eski, oturulan sıraların 30 yıllık olması değerinden bir şey kaybettirmiyor. Ben " binaları 60 yıllık" dediğiniz için o örneği verdim. Binaların yeniliğine bakarak tercih yaparsanız bu sizin bileceğiniz iş tabii kii.
  • up
  • up
  • buradakilerin hepside o ortamlarda zaten. bri sabah boğaziçi güney kampüste akşsam sıkılınca odtüye geçiyor sonra gece de bilkentte takılıp eve dönüyor. olm kim nerden bilsin daha kapısından içeri adım atmamış adamlaa anket yaptırıyosun:D ankete oy verenler 13 yaşında mı 15 yaşında mı ortaokula mı gidiyor liseye mi bell değil asasdfsdfasdfasdf. gelmiş burada anket yaptırıyosun. çok güzel bi yöntem aynen devam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

buradakilerin hepside o ortamlarda zaten. bri sabah boğaziçi güney kampüste akşsam sıkılınca odtüye geçiyor sonra gece de bilkentte takılıp eve dönüyor. olm kim nerden bilsin daha kapısından içeri adım atmamış adamlaa anket yaptırıyosun:D ankete oy verenler 13 yaşında mı 15 yaşında mı ortaokula mı gidiyor liseye mi bell değil asasdfsdfasdfasdf. gelmiş burada anket yaptırıyosun. çok güzel bi yöntem aynen devam :D

Tamamıyla doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.